Dag 2: Skriv og fortell hva som gjør deg virkelig glad og lykkelig.

FAMILIE ❤️

Det var en periode jeg ikke turte å åpne meg for dem som betyr aller mest for meg. Jeg var livredd fordi jeg ikke kunne se lyset noen plass. Jeg gikk rundt i min egen boble, og på min vei klarte jeg å såre dem som er meg nærmest. Jeg var ikke lett å ha med å gjøre fordi ingen forsto hva jeg gikk gjennom...... ingen forsto meg ... ingen forsto at jeg hadde noen giftige mennesker som gjorde meg til en annen person....

Så kom den dagen livet mitt ble snudd til det gode, det var den dagen alt kom ut og jeg følte at tusen byrder forsvant fra meg. Den dagen jeg så lyset og kom meg opp fra bunnen. Den dagen da mine nærmeste åpnet armene sine og tok i mot meg.

Familien.... takket være dem har jeg kommet hit jeg er nå. Hadde jeg ikke hatt dem i mitt liv under den verste perioden er jeg ikke sikker hva det hadde blitt med meg. Jeg er evig takknemlig for at jeg har min mann, barna og foreldrene mine. Søsteren min og alle dem som har støttet meg gjennom hele veien. Og det er det som gjør meg glad og lykkelig - å vite at jeg har dem i mitt liv for alltid ❤️.


Vil du vite mer om selve challengen kan du klikke 👉🏼 HER

Likes

Comments

Kjekt å ha en fridag midt i uken 😉 da får jeg gjort unna en del ærender som må til. Jeg legger vel alltid opp ukene mine med alt som skal ordnes på onsdagene. Det er den ene dagen jeg i det hele tatt kan gjør ting på dagtid.

Nå har jeg fått vite mer om den andre bilen som er på verksted. Den må nok stå der en stund til for de prøver å få tak i en del til bilen. Noe jeg ikke aner hva betyr, men jeg stoler på at verkstedet vet hva de gjør. Så i mellomtiden må jeg nok klare meg med Minien (Corsa) til Zafira blir friskmeldt.

Siden jeg har fri er det jeg som skal lage middag til gjengen. Hva det ble til middag skal jeg komme tilbake senere 😅.

Jakke//Parajumpers - Bukse//Floyd - Sko//Uggs - Veske//LouisVuitton

Likes

Comments

God morgen til alle mine fantastiske lesere ❤️

Denne morgenen skulle jeg ha blitt "Nordsjø enka", men min stakkars mann har blitt så groggy at han måtte holde seg hjemme. Kan ikke ha ham gående i Nordsjøen i fare for å smitte andre 😂. Han kommer vel til å smitte oss her hjemme han istedenfor når han blir god igjen 😬. Uansett har jeg ikke tid å bli syk nå som forberedelser til ny kampanjer starter til helgen på jobben min. Jeg tilbydde han kunne ta fram luftmadrassen og legge seg inn i den andre stuen vår - karantenetid der haha. Til hans skrekk sa han at pga. dette må han slave videre 👈🏼 for oss 🙊 ingen nåde å få her du!

OG siden han ikke er reist på jobb har jo selvfølgelig møkkaværet kommet til oss. Vår egen humor dette..... hver gang han reiser på jobb pleier været å være fint .... til han kommer hjem så kommer uværet. Men i dag dro han ikke så været forble stygt 😅........

men det stopper ikke meg for å komme meg ut en tur. Jeg har jo fri i dag så jeg tenkte å ta en tur og kikke så handle til middag. Guttungen skal på karatetrening kl. 1530-1630 og vi skal plukke opp treneren hans på veien ut til Kopervik. 

Turen nå går til Torvastad bil for å høre hvordan det ligger an med Zafiraen 😉. 


Likes

Comments

1. Nevn hvem som nominerte deg.

Jeg ble nominert av @JuliaSofie32 og jeg vil si tusen hjertelig takk til Julia Sofie. Det er utrolig kjekt å bli nominert for fjerde gang, og jeg er veldig glad for at hun har tenkt på meg i sin nominasjon.

2. Svar på spørsmålene.
3. Nominer 11 nye bloggere.
4. Gi de nominerte 11 nye spørsmål.
5. Gjør de nominerte oppmerksomme på utfordringen.

Men først skal jeg svare på spørsmålene som Julia Sofia har gitt meg 😊.

1. Hva er ditt favoritt måltid?
- Jeg elsker mat og jeg kan spise det samme igjen og igjen. Men må jeg velge noe så er jeg veldig glad i hjemmelaget kjøttkaker.

2. Har du noen favorittfarge?
- ROSA!

3. Er du overtroisk?
- Ja, jeg er faktisk litt overtroisk.

4. Ditt beste klesplagg for vinteren?
- Om vinteren da er det ull som gjelder 🙃.

5. Hund eller katt og hvorfor?
- For meg blir det begge deler og grunnen er fordi jeg er glad i både katt og hund. Og dessuten har jeg selv katt og drømmen er å få en hund når tiden er inne.

6. Ludo eller Kortspill?
- Jeg syns ludo er like gøy som kortspill, men velger her kortspill. Det er så mye en kan spille med kort.

7. Liker du å reie, og hvor reiser du?
- Jeg skulle ønske jeg kunne reist hele tiden. Vietnam er nok første prioritet jeg har som reisemål, så kommer alle andre plasser.

8. Hvis du fikk velge, hvor ville du hatt hytte, ved fjellet eller ved sjøen?
- Jeg ville hatt ved sjøen 😉.

9. Har du det bra akkurat nå?
- Ja, jeg har det veldig bra.

10. Hva liker du best ved deg selv?
- At jeg er sta og alltid bare vil prøve å være snill med alle.

11. Er du mamma eller pappa jente/gutt?
- Ingen av delene faktisk.

Denne gangen vil jeg nominere @LNN91 som en motivasjon til hennes comeback her på Nouw 🤗. Spørsmålene jeg har til henne er:

1. Hvordan er det å blogge igjen?
2. Hvilken ting har du heklet du er mest fornøyd med (bilde)?
3. Hvilken mål har du for bloggen din?
4. Hva slags musikk liker du?
5. Om du plutselig fikk masse penger - hva ville du gjort og hvordan ville du vært som person?
6. Hvor jobber du og trives du i jobben?
7. Hadde du ville truffet andre medbloggere om du hadde fått muligheten?
8. Har du lappen eventuelt hvor lenge har du hatt den?
9. Vil du ha barn?
10. Kjæledyr?
11. Fortell om noe som betyr alt for deg

Likes

Comments

Nå har @togy laget en challenge til oss her på Nouw som heter "Love yourself" dere kan finne innlegget 👉🏼 HER. Det hadde vært gøy om flere hadde hengt seg på og vært med på den ❤️. Jeg syns det er kjempe at det er bloggere som kommer med slike ideer til oss andre.

Oppgave 1:
Dag 1: Skriv og fortell om en av dine favoritt sitater.

Dette sitatet har en del samme mening som @togy sitt svar på oppgaven. Men som sagt har vi alle ulike bakgrunner og historie bak oss. Jeg har opplevd mye på de 35 årene jeg har eksistert. Jeg har gått gjennom forskjellige ting til forskjellige tider i livet.

En ting jeg har lært er at alle har sine tabber og anger som en skulle ønske kunne gjort annerledes. Jeg er ikke perfekt på noe som helst måte. Jeg har slitt med mine ting, jeg har vært i en ond sirkel. En veldig ond sirkel som jeg bare sank dypere og dypere, og som jeg ikke visste hvordan jeg skulle komme meg opp. Jeg har mistet meg selv og den perioden av livet mitt angrer jeg den dag i dag. Jeg er bitter på at ting skjedde som det skjedde, men jeg har meg selv å takke for det som har skjedd.

Men som sitatet sier, for å oppnå suksess må jeg lære av fortiden, men ikke dvele med fortiden. Gå videre med livet og gjør heller mitt beste for å få en bedre framtid. Det er akkurat det jeg har gjort. Jeg kom meg ut av den onde sirkelen, kom meg vekk fra giftige mennesker. Åpnet øynene mine for dem som virkelig vil meg godt. Åpnet meg for dem som ønsker å hjelpe meg videre for å få et bedre liv. Det er alt som betyr noe for meg nå ❤️.

Likes

Comments

Follow me on Instagram @mrs.vinningland