Header

LIK

👇🏼

KRONELAND PÅ FACEBOOK

Så er du med i trekningen av denne flotte rosa vannflasken og en stk. rosa kort lommebok. Lommeboken har mange plastlommer som rommer masse kort.

Kommenter at du er med og at du har likt siden til Kroneland.

Del gjerne videre :) jeg har flere godsaker å dele ut videre så bli med og følg meg :)

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Første gang i mitt liv har jeg fått satt på falske vipper, og jeg liker det utrolig godt. Selvom dette gjør meg avhengig å gå fylle på etter ca. 3-4 uker er det jo så fint. Det er synd at det koster så mye å få gjort dette i Norge. Jeg har gjort dette i Vietnam i ferien min nå, og der koster det 150 kr for full sett russian volume som det heter. Jeg kunne fått enda mer volum, men pga. jeg ikke har så sterke egne vipper kunne de ikke legge på altfor mye. Disse har jeg nå hatt på i ca. 2 uker og har enda fortsatt slik at du kan se at jeg har.

Likes

Comments

Heia alle sammen :)

Nå trenger jeg virkelig hjelp her!!!

Som dere vet liker jeg å ta bilder..... og jeg har vel en ganske bra kamera som er langt bedre enn hva jeg egentlig har bruk for og kan. Jeg vurderer å selge dette kamera og de to objektivene på bildet. Men problemet mitt er hvilken kamera skal jeg gå for som er mer kompakt enn det jeg har. Et kamera som kan være bra nok til antrekksbilder, nærbilder og landskap osv. Som er lett i bruk og nettere fasong.... jeg har alltid kun hatt Canon og er nå vane med menyen på de. Skal det være et kamera som man ikke kan bytte linse så ønsker jeg noe som gir bra kvalitet på bilder om man zoomer. Grunnen jeg vurderer en lettere kamera er kun fordi min Canon eos 6D kombinert med objektiv blir så tungt å bære på. Et dilemma til som gjør det vanskelig for meg å gi slipp på om jeg skal bytte kamera er at denne jeg har tar utrolig fine bilder. Og det er jo tross alt et veldig dyrt kamera og objektiv... så jeg er litt redd for at jeg skal angre hvis jeg selger og velger et annet mer kompakt kamera.

Men har du peiling på kamera eller vet hvilken du kan anbefale tar jeg gjerne i mot tips 😉.

Likes

Comments