Can you Feel it?

Warm and cosy Truls

❤️

Er det mulig å gå forbi denne uten å ta den med seg hjem? Jeg ble kjent med Truls fra bloggen til @JuliaSofie32 da hun vant Truls i Feel sin konkurranse. Og jeg har hele tiden tenkt på at jeg vil ha en sånn Truls. Ønsket mitt ble oppfylt i går da jeg var på Kvadrat. Med en gang jeg gikk inn lyste Truls opp i inngangen til Feel butikken. Det første jeg sa til de andre var at Truls skal bli med meg hjem i dag! Koste hva det koste så skulle jeg ha med meg Truls!

Det beste var jo at han var jo satt ned til halvpris så ja, nå er han her hjemme med meg 😍.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

En ting ved meg som kanskje alle vet nå er at jeg er utrolig sta. Jeg kan være vanvittig sta på enkelte ting, spesielt om det er noe jeg holder på med. I går ble jeg ferdig med begge ermene til genseren jeg strikker på. Nå var det bare å sette inn ermene i bolet, altså selve genseren jeg har strikket klar.

Ingen plass i oppskriften forklarte meg hvordan jeg skal sette ermene på. Jeg var så desperat at jeg hadde tenkt å kjøre bort til Phuong for hjelp, klokken 22:00 om natten!!!! Men hun hadde besøk så jeg gikk selvfølgelig ikke til henne. Youtube og Google måtte jeg ty til da og fant flere forum og video som forklarte. Men jeg fikk det bare ikke til!

Jeg var så irritert og forbannet over at jeg ikke forstod hvordan jeg skulle gjøre det. Bare strikke den sammen liksom. Lettere sagt enn gjort 😂 jeg var så desperat og forbanna at gubben bare gikk og la seg. For han kjenner meg så utrolig godt at når jeg er i sånn humør og har satt meg noe i hodet, da gir jeg fasiken aldri opp! Så han kunne bare like greit gi opp å få noe kontakt med meg.

Jeg satt og funderte og nærmest rev meg i håret, leste og grublet over det jeg klarte finne via Google. Jeg var livredd for å strikke feil, men jeg ville så gjerne få det til slik at jeg er klar til å få hjelp med mønsterdelen. Så plutselig var det som jeg knakk strikkekoden!

Plutselig! Der gjorde jeg noe jeg faktisk ikke husker nå etter jeg klarte strikke ermene inn 🙈. Det var som en åpenbaring for meg da jeg liksom skjønte hvordan det skulle gjøres, var det så enkelt. Men herlighet som jeg har kavet 😅 nå er det bare litt trangt å strikke rundt hele akkurat der ermene er strikket inn.

Jeg er utrolig stolt av meg selv som ikke ga opp! Staheten kan virkelig være en utrolig god egenskap å ha altså 😉.

Likes

Comments

Heisann :)

Mitt navn er Po. Piggy og jeg er en liten og søt gris. Jeg kommer fra Ikea og på stumpen min står det at jeg er Made in Vietnam. Jeg er så heldige som ble adoptert av familien Vinningland som var på dagstur til Stavanger i dag. Det stod mellom meg og hanen som lå på andre siden av kurven. OG jeg er veldig glad for at minstemann hørte på moren sin som sa at han må jo velge "Heldiggrisen Babe". Ja, det var det moren kalte meg 😂 så jeg får vel takke henne for at jeg ble valgt.

Turen hjem med dem gikk veldig fint og jeg fikk sitte på fanget til eieren min som er Jonas. Både mor og barn er veldig glad i kosedyr så jeg tror jeg kommer til å trives godt her. Jeg har allerede fått mange nye venner som har bodd her lengre enn meg. Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden og kose meg 😉 nøff nøff......

Likes

Comments

Første heisbilde på bloggen 😂 her står jeg inne i heisen i studenblokken der Pia bor. Vi har fått hentet tingene hennes og kjørt henne til UiS. Hun skal jobbe med avisen og med eksamensoppgaven.

Nå går ferden vår på Ikea og Kvadrat så vi blogges ☺️.

Likes

Comments

15 minutter før ferjen kom vi til Arsvågen i dag. Å vente et kvarter er ikke all verdens gale heller da. Vi er nå kommet over til Stavanger siden og er rett på vei til Sandnes. Dee vi skal treffe Pia og ta med oss litt ting for henne hjem til Haugesund.

Likes

Comments