Header

Hva har jeg i håndvesken min? Dette er det jeg har med meg hvis jeg ikke skal på jobb. Da bruker jeg min Neonoe og i vesken har jeg alltid det dere ser på bildet ❤️. Jeg er veldig glad i Louis Vuitton merket som dere kan se hehe. Jeg har mest i monogram canvas, men har to ting som er i Damier Ebene. Planen for neste LV skal være noe helt annet enn dette mønster. Jeg tenker på noe i rosa som er i kolleksjonen til LV.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Utrolig flott og kjekk dag i går!

OG btw. jeg ble ikke full eller brisen i det hele tatt hehe. Selskapet begynte klokken 17 og jeg var hjemme igjen kl. 23. To kopper med drinker drakk jeg så det var ganske lite. Men det var en flott kveld med masse god mat <3

Likes

Comments

Jeg har ikke fortalt dere hva jeg skal i dag til tross for at det er min bursdag i dag. Det jeg skal er i 20 års bryllupsdag til min storesøster. De hadde jubileum 31.05.17, men pga. travle tider så hadde de kun anledning å ha selskapet i dag. Og jeg sa til henne at for meg så gjør det ikke noe om det ble på min bursdag. Selskapet skal handle om å feire 20 år som ektepar for min søster og svoger. Men siden jeg er bursdagsbarn og så får jeg snikfeire med dem da haha! Jeg er hvertfall ferdig ordnet meg for dagen. Antrekket er denne kjolen som jeg kjøpte for sikkert snart 10 år siden haha. Lucky me så er stoffet i kjolen veeeeldig stretchy haha så den passer som et skudd. Men det blir mye mat i dag så magen kommer til å bule ut som om jeg er høygravid! men men er det selskap så er det selskap 😀.

Likes

Comments