Header

Huff ... der er vel ikke lenge før jeg triller ut av butikken! Rema 1000 har fått inn en nyhet i småbakstavdelingen fra Haugli bakeri, skolebrød. Jeg er helt hekta på skolebrødet, noe som er sykt farlig. Den er så myk og god at jeg kunne ha spist mange av den i slengen! Siden jeg først smakte den har jeg hatt en til pausen, og sammen med energydrikk så er det vel fy fy mat deluxe hahahahaha

Men jeg får trøste meg med at jeg ikke har en arbeidsdag der jeg bare sitter i ro 😜.

Likes

Comments

God morgen alle sammen 😀

Har dere sovet godt i natt? Jeg sovnet litt sent i natt da det ikke var så lett å sovne etter stengevakten. Det tar litt tid å roe ned kroppen før den klarer å slappe av for så å sovne. Dessuten har jeg gått snart en uke med en vond hånd. Merket det ble verre etter i går 😔så jeg skal straks til legen for å sjekke. Senebetennelse mistenker jeg det er, men legen kan nok si meg hva jeg har. Hører brusken i håndleddet knekker på en måte når jeg bøyer eller vrir litt på håndleddet 😂. Og det verker skikkelig.

Jeg har gruet meg til å gå til legen fordi jeg vet hva som skjer om det er noe galt med hånden. Verste som kan skje er at jeg må holde hånden i ro, noe jeg absolutt ikke har tid til. For det andre må jeg kanskje ta pillekur som for meg er noe herk. Det er noe av det jeg frykter mest! Jeg vil heller gå med smerter enn å måtte svelge tabletter ...haha .... mange skjønner bare ikke hva problemet er å svelge en dum tablett. Men for meg er det bare for jævlig å få den ned! Det stopper bare opp når tabletten er i munnen med vann. Jeg får det bare ikke til!

Men innen en liten stund vil jeg vel få dommen hva som er galt.....

Likes

Comments

Nye innlegg