Jeg tok saksa og klippet av håret. Bare sånn... helt uten videre! Voosj, så var det vekk! Jeg kjente det raste sammen skikkelig i går. Og ja, da blir jeg ganske impulsiv!

Jeg blir nok mye mulig innlagt i dag. Leah sa at jeg så veldig sliten ut og spurte om jeg kanskje skulle legge meg inn. Hun sa hun ville vært med til legen, men hun hadde kort dag og fikk derfor ikke tid. Men, hun ringte og bestilte legetime til meg i alle fall.

Før jeg gikk la Leah merke til en post it-lapp som jeg hadde tegnet på. En jente med utstrakte armer og stort smil. De vanlige strekene mine. Hun bare "er det du som har tegna denne? Den vil eg legga inn i bokå mi!" Jeg hadde sittet å tegna den mens hun fant dosetten min, så det var knappe fem sekundene. Hehe, så at hun ville legge den i boka si fikk meg til å smile.

- Tone -

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - klikk her!

Likes

Comments

Jeg ligger i senga allerede, i dag kjenner jeg meg så tom for krefter. Jeg føler først nå at flyttingen kommer med belast(n?)ing. Det er som om det i meg bare raser. Jeg klarer ikke helt komme til enighet med meg selv på om jeg skal avlyse timen med Leah, eller om jeg virkelig trenger den? Har jeg i det hele tatt noe å komme med, jeg føler meg så apatisk og nedstemt, bunnløs i tomhet og med minimalt å ta av på energien (enda til Ragnhild og jeg spiste kinamat i kveld+ nøtter, sjokolade, og halvannen kopp med havregryn tidligere på dagen).

Jeg lurer forresten på om jeg vil ha kort hår igjen?

Indre kaos nevnte jeg så vidt i sist innlegg. Vel, jeg ser kun hvor stygg jeg er blitt/er, og det roter det til for meg- der starter mange dårlige sirkler og tankespor.


-Tone -

Likes

Comments

... og indre jag.

I dag regner det, det er slikt vær som flere vil kalle trist.

Selv finner jeg det harmonerende og beroligende- sånn midt i alt.

Likevel, noen småturer har vi fått, Topsy og jeg.

Fretex har ellers vært her og plukket ut det som var av interesse, dermed er vi et steg videre- et hakk nærmere å bo oss inn. Resten går i containeren.

Dette er forresten mitt rom. Bittelite. Men med det sagt; jeg har en del til, en aldri så liten stuedel.

Her kan vi fort få det hyggelig!- Tone -

Likes

Comments

Hei mine venner!

Depresjonen holder godt tak rundt meg. Men med det sagt, i dag smiler jeg- akkurat som da jeg i går fikk beskjed om at vi kunne flytte inn denne dagen. Jeg smiler fordi jeg faktisk kjenner på glede over å flytte, ikke bare fordi jeg vet at jeg burde kjenne på glede. De sier at depresjonen gjør enn nummen for følelser, noe jeg forsåvidt også må si jeg erfarer i stor grad, men nettopp derfor er det så ekstra godt å kjenne at jeg i glimt tråkker utenfor nummentilstanden.

Vi er to begeistrede jenter som skal sove vår første natt i vårt nye hjem. Topsy og jeg. Ragnhild kommer når vi har fått orden i nedre etasje, så altså om noen dager antar jeg.

Topsy gnurte hodet sitt inntil mitt, så der ble vi liksom bare liggende etterpå. Jeg lot ordene komme sammen med noen tårer. Slik ble vi liggende helt frem til Topsy sovnet.

Vi hører på behagelig musikk- slik musikk som legger til rette for indre ro.

Jeg har valgt rommet oppe på kvisten. Her er det lite og riktig så sjarmfullt. Jeg har hunget opp lyslenker for å skape den hjemmekoselige atmosfæren. Så langt må jeg si jeg er fornøyd og tilfreds! Jeg tenker nok jeg får vise dere mer av huset senere, når det er dagslys å ta bilder i. Men av det lille dere ser her så kan dere vel tenke dere at utfallet ikke er så helt verst? Vi liker det i alle fall!

Likes

Comments

I morgen flytter vi! Hallo, det kjennes virkelig godt, og jeg kan uttrykke entusiasme og glede for første gang på ganske lenge! I morgen overrekkes nøkkelen! Men før det skjer då skal jeg på jentegruppa (som er en lukket gruppe på Svendsenhuset)- det blir første gang der, så jeg er definitivt spent. Jo, så skal jeg kvikt innom psykiatritjenesten like etter det!

Jeg skal flytte sammen med Ragnhild forresten. Og så skal vi selvfølgelig ha Topsy boende med oss!


-Tone -

Likes

Comments

(bildet er lånt fra weheartit)

I dag kjenner jeg meg ganske ferdig i formen- både fysisk og psykisk. Jeg kjenner meg uendelig ensom, bunnløst trist, og i det hele tatt veldig langt nede. Jeg vet at det er flere faktorer som påvirker dette- blant annet hadde Leah og jeg en ganske intens samtale (om jeg kan ordlegge meg slik) som fikk meg nesten på gråten, samt at det gjorde meg motløs og fortvilt. Plutselig fikk hun meg til å tvile på valget om å flytte sammen med Ragnhild (søster). Hun sa hun så på det som to skritt tilbake- det og mye mer uttrykte hun. Ellers kan jeg jo nevne at jeg sa altfor mye, slik at jeg nå kjenner meg nesten blottet- noe som igjen resulterer følelsen av utmattelse og trangen til å trekke meg selv- og ordene mine- tilbake igjen.

Jeg er trett, sliten, lei, fortvilt, oppgitt og likegyldig.

"Klassisk depresjon" og "alvorlig depresjon" er ord Leah har brukt. Jeg ser det selv også, dette med klassisk depresjon- ser at jeg passer jeg faller mer innenfor det nå enn før. Jeg er konstant trett, fylt med likegyldighet, tilnærmet uten intiativ, dårlig selvbilde/selvfølelse- og selvtillit.


- Tone -


Likes

Comments

Leigheten er nesten tom nå. I går sto jeg opp halvfem (klarte ikke å sove lenger), og tok til å pakke ned. Og litt før syv kom mor å hentet det første lasset. Så langt går flytteprosessen så mye bedre enn først fryktet.


- Tone -

Likes

Comments

(bildene er fra weheartit)

I dag hadde vi samarbeidsmøte- og med "vi" så mener jeg: meg selv, Leah og fastlegen min. Jeg er lettet over å ha det overstått, men jeg kan jo meddele såpass at det gikk greit. Det kjentes trygt å ha Leah der med meg. Det var også lettere å få frem hvordan jeg faktisk har det- med Leah der til å snakke for meg. Og hun er så engasjert- får meg til å smile og le, midt i alvoret liksom. Jo, så har jeg ellers tatt influensavaksinen i dag, da jeg visst nok var/er i risikogruppen (uten at jeg husker helt hva det innebærer).

Nå skal jeg sove!


- Tone -

Likes

Comments

Jeg drømmmer mye om mat for tiden. I dag morges våknet jeg til etter å ha hatt en drøm om Taco. Jeg hadde nærmest vann i munnen. SÅ, i dag står det Taco på menyen. Selvsagt! Selv om jeg allerede har tillatt meg selv både 1-2- og 3 ting som ikke står som ja-mat. Jeg vinner i dag! Jeg kom egentlig bare innom for å dele det.


- Tone -

Likes

Comments

Jeg sliter sånn med å holde kontakten med venner. Om jeg bare kunne hente frem nok krefter til litt mer enn bare det minimale!Jeg kan ikke huske sist gang jeg traff verken Ida eller Kari Ann-eller Erle, for den saks skyld. Lenge siden er det i alle fall! Men, nå skal det sies at jeg har pressa meg selv til å hjelpe å ordne til Svendsenhuset sin julemesse. I går bakte jeg og ansatt åtte klippekranser, samt at vi i dag og i går har laga flere grankranser (slike som henges på døra vet dere). Jeg er dritsliten når jeg kommer hjem. Puuujh!

Men selv om jeg nå er ganske sliten- og egentlig har vært det altfor lenge nå- så er det smil her og der som jeg tar med meg. Deriblant får jeg hjelp fra psykiatritjenesten nå, et par ganger i uka. Jeg får også hjelp på poliklinikken... eller, hjelp kan jeg vel ikke egentlig kalle det. Jeg har ærlig ingen utbytte av det. Men, jeg er avhengig av poliklinisk oppfølging for å i det hele tatt ha mulighet å få plass på Modum Bad.

Dagens positive: Sjefen på Svensenhuset (som også er sjef i psykiatritjenesten) sa han tenkte mye på meg. Han sa han kunne ønske han bare kunne gi meg pusten jeg trengte i livet. Og så sa han mye meg varmende og omsorgsfulle ting. Slikt gjør godt, spesielt på dager der man egentlig kjenner seg godt nedpå minus-siden.


- Tone -

Likes

Comments