Hey! Idag så har vi beställt ett par adidas superstar i den vita modellen till mig, jag är jätte peppad då jag har riktigt många snygga outfit idéer till dom. Jag lägger in lite bilder här nere. En till sak jag också verkligen skulle vilja göra och har funderat på ett tag är att färga håret silver/ljus grått/ash färgat. Jag tycker det ser så fint ut på de som har det och det sticker inte ut så mycket då det har blivit mer populärt, jag tror också att det skulle passa till min stil som är ganska monokromatisk (svart, vitt och grått i olika nyanser) med vissa undantag. Jag lägger även bilder på det här nere så ni förstår vad jag menar. Förlåt förresten för att jag inte har lagt ut så mycket eller varit så aktiv men jag har tänkt att jag ska börja lägga ut lite ootd bilder då och då framöver såklart så kommer jag fortfarande skriva om Beauty och inte bara mode. Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! I förrgår så piercade jag mig för 3dje gången, inget speciellt utan bara ett extra hål i vänstra örat. Jag valde en diamant som ni ser på bilden för att den passade med mina go to örhängen som är pärlor. Jag gjorde det på lyko kupolen i Borlänge och dom var jätte bra! Det tog ca 2 sekunder för dem att ta hålet och det var nästintill smärtfritt för mig iallafall, ni kan kicka på deras sida och boka allt från klipptid till håltagning här!

Idag gör jag ingenting, jag ska bara ta det lugnt resten av dagen. 

Ha en fortsatt trevlig påsk och söndag

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte recensera dessa 2 foundations, maybelline new yorks fit me foundation och wet n wilds coverall foundation. Båda räknas som hyfsat billiga foundations så jag tänkte jämföra dem.
FIT ME: Jag tyckte inte om fit me Foundationen, den täckte nästan inget och försvann direkt man nuddade den och liksom "gled runt" även om man hade puder på. Man vart glansig och oljig fort (ca 1 timme efter appliceringen) så jag gillade den inte. Dock så var det ett fint glow så länge den höll sig på.
COVERALL: Jag tycker om coverall jättemycket! Den når verkligen upp till sitt namn som betyder täck allt. Den täcker otroligt bra, den håller sig på väldigt läge också så man klarar sig absolut en skoldag utan att behöva bättra på den. Den är matt O fin de första 3 timmarna så man behöver inte pudra på den hela tiden.
(VARNING) de här är bara åsikter och utgår ifrån hur de sitter på mig.

Likes

Comments