Likes

Comments

LIFE

Så var helgen over. Fredag var jeg på åpningen av utvidelsen til Studio26, et utested her i Trondheim. #biggerisbetter Fun event, med maskerade, champis, sushi og GOD stemning! Akkurat sånn jeg likere!

Lørdag var jeg i en helt elendig form og måtte bare kaste inn håndkleet og stå over tre bursdagsfeiringer. Hadde gledet meg masse, og så frem til at folk fra flere forskjellige gjenger var ute samtidig. Det å misse én fest går helt fint, men tre… Haha, vet det høres sykt teit ut, som om jeg må ha med meg alt som skjer til en hver tid. Men nei, don’t get me wrong, var bare at jeg hadde gledet meg lenge og utfallet ble noe helt annet enn hva jeg hadde sett for meg. Vurderte til og med på et tidspunk og klæsje på med foundation, highligther og contouring, dra på meg en basic jumpsuit og bestille en taxi til byen. Ble så jeg holdt senga, som jeg også har gjort i hele dag.

Anders kom akkurat hjem fra rbk kamp, så nå skal vi sette oss ned å planlegge ukene fremover. Life when u’r keeping up with the Kardashians better than you keep up with your own life - you feel me, pablo?

Likes

Comments

LIFE

"ACHOO", fra meg - jeg er blitt skikkelig forkjølet, som er typisk my luck, å bli dårlig i ferietider! Jaja, klager ikke, påsken i fjor lå jeg 14 dager på sykehuset med hjernehinnebetennelse, så kunne vært verre. Ble plutselig dårlig etter helga, så har ikke gjort stort siden lørdag. Tiden de siste dagene har gått til filmer, drukket masse te, sett de nye Kuwtk episodene og spist flere pakker curamed. Har med andre ord gjort alt for å bli frisk fortest mulig. I dag var jeg også å tok bilder for Anders, etter det var det rett hjem til senga igjen. Æh, dette er ikke noe å fortelle om egentlig, så skal bli morsommere etter torsdag - da reiser vi som jeg har nevnt før til Åre, det blir gør! Så får forkjølelsen bare henge seg på! Hvor skal du i påsken? Ser jeg deg i Åre på afterski?

Likes

Comments

LIFE

Så ble 21 årsdagen min i går ikke så ille alikavel. Det så du vel i bildeserien over! Har ikke noe konkret svar å gi på hvorfor jeg ikke er super-fan av egne bursdager, men dagen i går kunne ikke blitt mer perfekt. Tilbrakte den med familien og kjærseten min, noe som var helt rett valg. Anders og jeg kjørte hjem til T-town i dag tidlig, så i kveld drar jeg på Søstrene - you can buy me a drink there - snakkes 🍾💋

Likes

Comments

LIFE

Hei! Nå sitter jeg endelig i gode, lune armkroken til Anders igjen. Han kom akkurat fra Trondheim, mens mamma og jeg, nettopp kom hjem fra gospel konsert. Kanskje ikke noe du kunne forestilt deg meg på, men slike opptredener i egen by skader ikke på sjela. Var så masse flotte taler og ikke minst fine sanger fra flinke gjengen over! Skulle blitt filmet så dere egentlig skjønner hvor fint det var. Veldig koselig å gjøre dette med mamman min også ❤
Nå er jeg egentlig veldig klar for sengen - big day ahead tomorrow, så god natt alle fine mennesker 💋

Likes

Comments

LIFE

Hey, how you doin? Jeg har storkosa meg som barnevakt for mitt minste tantebarn i hele dag, og kunne holdt på med lille dokka mi flere timer til. Men straks er det duket for deilig middag og konsert med D.D.E. i Namsos, med mamma og ei venninne av henne. Super kos! Når konserten er ferdig, har også Anders kommet, og jeg gleder meg sånn til å klamre meg rundt ham igjen, hihi.
I morgen fyller jeg faktisk 21 år. Vet ikke hvorfor jeg ikke gleder meg mer enn jeg gjør. Er vel fordi jeg føler jeg sitter litt fast i livet akkurat nå. Hva er det å feire da liksom? Neste år blir det feiring, da skal jeg ikke sitte i det samme dype hullet jeg har gjort til nå. Lørdag drar Anders og jeg uansett hjem til Trondheim igjen, så får vi se hvor mye feiring det blir med gutta!

Lille gullet til tante 💗❤💗

Likes

Comments

Slik dro jeg på byen i går :-) Neida, men vurderte. Av og til er det no glam som frister mest å gå i på byen - u feel me? haha, sikkert ikke

Lørdag var det full fart hele dagen. Anders og jeg dro tidlig på handletur, tok frokosten på subway, og kjøpte nye slalåmsko til vi skal på skiferie i påsken. Det blir bra. Pluss afterski, som kommer til å bli enda bedre - woho, gleder meg!
Mot kvelden og etter Anders dro ut med noen kompiser, vartet jeg meg selv opp med kald Lysholmer, god rødvin og isvann. Er bunnet til å drikke vann med vin. Får skikkelig hodepine hvis ikke, og trikset funker også litt som hangover medisin dagen etter. Føler jeg da. Storkosa meg med andre ord i eget selskap, helt til jeg valgte og ta turen til byen. Av og til er det ikke like gøy som andre ganger. Folk var bare sykt lame hahah. Skulle absolutt holdt meg hjemme i beste selskapet hehe

Endte med å dra hjem med en trøtt og full kjæreste, som sloknet på et blunk i det han havnet i sofaen. Innså at kvelden var over og roet ned med en film alene, resten av natta. Vel, vel, ikke alle gangene på byen blir en hit som sagt.

I dag ble ikke ting som jeg hadde planlagt, så hele mandagen står totalt åpen. Får se hva jeg finner på - ha en fin dag alle 💋

Likes

Comments

  • Facebook
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw