Jag vet att jag sa att jag skulle ge tips till alla som har ett förhållande och det kan jag göra fort. Se till så att dagen blir riktigt speciell.
Okej så nu till en annan sak..jag är intresserad av en kille kanske till och med gillar denna killen men jag tror inte han gillar mig. Senast vi pratade hade vi ett stort bråk. Detta är de svåra jag menar vi var jätte ovänner efter bråket och det blir ju bara konstig att skriva till honom nu helt plötsligt. För första gången så behöver jag hjälp från er hur ska jag göra? Mejla eller kommentera, snälla!
Puss puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Som nog de flesta vet är det alla hjärtans dag på lördag. Jag hade tänkt ge några tips på vad man kan göra om man inte har någon att fira dagen med. Mitt första tips är gå inte på bio själv, eller vänta gör aldrig de man känner sig så ensam. Okej så tips nummer två, man kanske inte har någon pojkvän/flickvän att fira med men man kanske har en bra vän. Försök hitta någon som du kan fira med. Ni kan ju shoppa, fika, bara va hos någon osv. Som t ex. förra året firade jag med två av mina kompisar på McDonald's och det funkar de med. Eller man kanske inte vill fira alla hjärtans dag.. Men jag hoppas ni kommer på något som gör dagen mysig. Imorgon kommer tipsen till alla som har ett förhållande och på torsdag för de som gillar någon den vill vara med på alla hjärtans dag!
Puss
puss

Likes

Comments

Hejhej allihopa!
Jag vet att jag sa att jag bar skulle vara borta ungefär 2 veckor från bloggandet men det blev lite längre. Jag har haft mycket att tänka på och mycket att göra. Jag ber om ursäkt för detta.
Men nu ska vi inte prata om de utan vad vi har och se fram emot istället. För er som läste min blogg innan vet att jag hade tema veckor, det kommer jag inte att ha nu. Jag kanske inte kommer blogga exakt varje dag men jag kommer blogga så ofta jag kan. Vad kommer ni kunna läsa om då? Jo, jag har ju fortfarande samma tema på bloggen (att hjälpa tonåringar) och det kommer jag att fortsätta att göra. Jag fyllde 15 för ett tag sen så det kommer handla mycket om hur det är att vara 15 och tips på saker vi möter varje dag. Men det kommer även vara tips för yngre och äldre. Hoppas ni fortsätter läsa min blogg(ni som gjorde de innan) och för er som är nya välkomna till min blogg!
Puss puss

Likes

Comments

sorry allihopa, men har inte hunnit blogga. Det har varit mycket som har kommit ivägen. Ja eftersom vi börjar närma oss jul så är det ju mycket som ska fixas och så. Detta betyder att under denna veckan som kommer så kommer jag inte att blogga. Och sen veckan efter det kommer jag att blogga lite iallafall. Men sen efter ju kommer jag vara tillbaka som vanligt. Hoppas ni får en fortsatt underbar advent. 

puss puss ​

Likes

Comments

1. Håll henne runt midjan 

2. Erbjud henne din jacka om det är kyligt

3. Krama henne mjukt

4. Håll om henne nära ditt bröst 

5. Bjud ut henne någonstans 

6. Umgås med hennes och dina vänner tillsammans 

7. Låt henne sitta i ditt knä 

8. När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest.

9. Lek med dina fingrar i hennes hår

10. kyss henne när hon minst anar de

11. Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan

12. Berätta hur vacker hon är

13. Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr

14. Få henne att känna sig älskad 

15. Berätta att hon är ditt allt, men bara om du verkligen menar det

16. Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så håll bara om henne utan att säga ett ord. Då förstår hon att du alltid finns där oavsett vad. 

17. Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro

18. Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne 

19. Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig 

20. Lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss 

Likes

Comments

1. KLIPP ALDRIG AV HÅRET, ALDRIG NÅGONSIN

2. EN KILLE SOM GILLAR DIG VILL VARA DEN ENDA KILLEN DU PRATA MED

3. ALLA KLÄDER NI TAR PÅ ER SER BRA UT, DET ÄR SANT

4. EN KILLE SKULLE OFFRA SINA LUNCHPENGAR BARA FÖR ATT FÅ GE DIG ETT PAR ROSOR.

5. KILLAR MÅSTE FÖRSÄKRAS OFTA ATT DE FORTFARANDE ÄR ÄLSKADE.

6. VIDEOSPEL HAR HJÄLPT MÄN ATT UTVECKLA GRYMMA FINGER FÄRDIGHETER SOM BARA UPPMUNTRAR DEM ATT SPELA OFTARE.

7. TRO DET ELLER EJ, 99,5% AV TIDEN MENAR DE VERKLIGEN INTE ATT SÅRA DIG.

8. KILLAR KAN FLIRTA RUNT HELA DAGEN, MEN INNAN DE GÅR OCH SOVER TÄNKA DE ALLTID PÅ TJEJEN SOM DE VERKLIGEN BRYR SIG OM.

9. KILLAR ÄLSKAR DIG MER ÄN DU ÄLSKAR DEM.

10. NÄR EN KILLE SÄGER ATT HAN ÄR GALEN I TJEJEN, ÄR HAN VERKLIGEN DET. KILLAR SÄGER SÄLLAN DET.

Likes

Comments

Så då var det måndag igen vilket betyder nytt tema! Denna veckans tema vet jag inte riktigt vad jag ska kalla, men det kommer ​innehålla saker tjejer bör veta om killar, vad killar bör veta om tjejer, tips på hur man vet om någon är intresserad av någon osv. Allt jag kommer lägga ut kommer jag hämta från andra sidor, hoppas ni  kommer lära er någonting av detta. Första tipset kommer imorgon så ni få ha det så bra tills dess. 

puss puss

Likes

Comments

Så alla följare då var citatveckan slut. Imorgon kör vi en ny vecka. Men vi avslutar ju såklart med ett sista citat! Ha det bra!
Puss puss


Likes

Comments