Hej, det vart ett tag sen nu men mycket har hänt att jag inte haft ork till att skriva något. Min " pojkvän" eller ja vi har aldrig riktigt fått de klart om vi vart tillsammans eller inte. Men han vart min Bästavän & min blivande kille iallafall. Jag har haft det jobbig med killar, för att dem bara utnyttjat för sex. Men han här killen, han vart mitt allt. Ja han e mitt allt fortfarande såklart. Men från ingenstans börjar han skita i mig, svarar inte mig. Jag mådde fruktansvärt dåligt igår & bara grät & grät. Jag ringde han & frågade vad de vart med han men han säger bara inget. Han hörde att jag grät men frågade inte va det var, så jag klickade han. När jag frågar han om vi kan ses så säger han bara vi får se. & detta har gjort så jag mått så otroligt dåligt för de känns som om han inte är en del av mitt liv längre. Lita aldrig på vad folk säger, berätta aldrig saker för någon.
Hoppas de e bra med er, Pusspuss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att varje dag bli kallad hora i tex skolan? Ska det vara så? Är de så vi ska leva. Om du går i en skola du inte trivs i, byta. Snacka med din mamma om det & försök få henne att förstå. För du, du är speciell, du förtjänar inte de som händer runt om kring. alla förtjänar att leva som dem vill och må bra. Låt inte dem trycka ner dig, säg ifrån. Gör någonting åt det. Jag vet att det är jobbigt & säga ifrån, snacka med sina föräldrar osv. Men när du väl gjort de kommer de kännas 100 gånger bättre. För dina föräldrar kommer göra allt för att de ska lösa sig. Dina föräldrar förstår. Vi måste växa upp & inse att dem alltid kommer finnas vid vår sida & hjälpa oss. Tänk nu efter, vad vill du egentligen?

Likes

Comments

Godmorgon folket, vaknade precis kunde inte sova igår eftersom många tankar gick runt i mitt huvud, jag vaknade av ett samtal där de kallade mig hora & sa de ska slå mig. Men äsch de är bara att skita i de och gå vidare. Väntar just nu på att min kille ska hämta upp mig, det kommer även lite outfits senare! Puss.

Ps: det är dock inte jag på bilden.

Likes

Comments

Varför? Varför vill jag göra denna bloggen? Jo jag är en 16 årig tjej som bor i Göteborg & precis behövt hoppa av skolan pågrund av att folk håller på och mobbar. Jag blir kallad hora, ful & allt möjligt. Kände att jag inte klarade av allt längre. Så jag valde att hoppa av & stanna hemma. Jag har mest killvänner då Jag inte gillar att umgås med tjejer. Jag passar liksom ihop mer med killar, och just därför blir jag kallad hora. Jag ska såklart försöka hitta en ny skola. Så ska på ett möte nu snart på en annan skola & se om jag kan komma in där, håller tummarna. Denna bloggen kommer inte bara handla om mobbning osv. Nej! Jag kommer inte bara skriva om mobbning utan min vardag också. Blir tjatigt om Jag skriver om det varje dag. Men jag vill lyckas i livet, jag vill försöka fixa ihop allt nu. Få bort de hemska människor som håller på som dom gör, & jag vill uppmana andra som har de som mig att inte ge upp och fortsätta kämpa tills du når ditt mål.

Likes

Comments

Hej. Jag är en tjej på 16 år som har de jobbigt nu i tonåren, här tänkte jag skriva om vad som händer men vill inte lägga ut mitt namn osv. Jag vill att folk ska förstå att så som vissa folk beter sig är inte ok & folk mår dåligt över det.
Kommer fler inlägg sen puss

Likes

Comments