Jag ser det som en utmaning. Men eftersom allt är för dyrt för min plånbok just nu har second hand, gamla butiker, loppisar och auktioner blivit mina ställe och fynda. Kommer se det som en utmaning att göra ett fantastiskt hem av återanvända saker.

Och vilka fynd man kan göra!

Följ med på en spännande resa... To be continued...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Åh vilken fantastisk liten småstad jag bor i egentligen! Inte klokt hur lite man uppskattar detta när dagarna bara flyger förbi, men som idag när man promenixade runt insåg jag hur lyckligt lottad man är med stranden och naturen så nära.

Idag har jag som sagt promenerat nästan en mil. Oj, vad långt det blev. Men har man mysigt sällskap med så går ju tiden. Nu ska jag försöka vila lite, sedan ska jag kila iväg och hämta barnen i skolan. Ikväll blir det mys på restaurang med barnen och bekanta.

Ha en din dag! Tjingeling på er...

Likes

Comments

Här kommer bild på drömstolen jag tänkt mig till matbordet. Orange/röd hade varit rätt coolt, men jag är nog för feg för starkare färger. Så det blir nog vit och kanske en eller annan svart eller grå. Stolen ovan kommer från rum21, klicka och köp nu!!!

Idag är bara en sån härlig dag som jag ska fortsätta njuta av. Hörs snart igen!

Likes

Comments

Har varit och tittat lite på matbord. Vill ha ett nätt matbord, men samtidigt kvalité som håller för två barn att kladda på!!! Söker efter ekbord med rundade ben, liknande det här på bilden. Några tips? 

Likes

Comments

​Bilden kommer från Mios hemsida

Har blocketfyndat världens skönaste soffa. Soffan kommer från Mio möbler och modellen heter Cloud, den är verkligen som ett moln att sitta i och dröm för barnen att hoppa i.

Är ny på det här med att blogga. Så testar mig fram lite. Haha... Men det här var min första möbel som inhandlats. Viktigt med soffa tycker jag, vardagsrummets mittpunkt!

Likes

Comments