Postad i: foto

​Min tid som bloggare kan vara över? Jag har nog inte tillräckligt med tålamod för detta mediet? Eller så svamlar jag bara? Har inte skrivit så himla mycket,åtminstone här på bloggen,men skriver desto mera på min privata facebooksida.Kanske kan jag få ett ryck,att skriva någongång...vem vet,vissa av oss påstår att jorden fortfarande är platt? Huvaligen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: foto

Vad gör man åt skrivkrampen? Jo,man dricker öl som alla andra författare gör...och hämtar inspirationen ur i djupet på glaset.Idag är det semi i fotboll...och det kan sluta hur fan som helst? Men jag hoppas att Wales vinner...därför att jag tycker att Ronaldo är en av fotbollsvärldens största fjolla.Ord och inga visor liksom.Pang på rödbetan.

Likes

Comments

Postad i: foto

Jag lever? Tro inget annat! Om ni tror att jag har semester så har jag inte det...förrns april 2017.Sån tur har jag.Just nu spelar Island...ok,inget som tilltalar mig.Sverige är sedan länge utslaget...i och med detta är EM slut,anser jag.Ok,finalen kanske jag kollar på...om det regnar ute.

Skriver inte så himla mycket här för tillfälligt...men desto mera på min privata sida på facebooksida Tom Rabalders Team Livspanik,en speciell sida med endast inbjudna gäster...på återseende när som.

Likes

Comments

Postad i: foto

Fotbolls-EM tar all min tid...även annat skrivande! Ligger lite lågt med mitt bloggande för en tid.Kanske är bra? Vad vet jag? Jobbar en hel del,så jag hinner liksom inte med.Var sak har sin tid.På tal om regnet som har vräkigt ned i södra Sverige,så har jag inget mer att tillägga än att det är åt helvete.Är det så att syndafallet är nära kommen.Herregud,kan det vara så illa? Nää...naturligtvis inte! Klart att man undrar hur som.

Likes

Comments

Postad i: foto

Torsdagar i och för sig dötrevliga? Men fredagar är desto roligare (läs i morgon) då är det obligatoriskt fredagsmys med all-in konceptet...det funkar alltid.Min dotter har haft säsongsavslutning på ridskolan,där jag sedvanligt har varit med som en sorts mysfaktor deluxe...alltid lika trevligt!

Köpte fettsnål pizza och lite vin,som ett perfekt avslut på hästgrejen...dottern drack fanta (tro inget annat) men gud så trevligt vi hade det.Ni skulle vara med.Nu börjar dottern sjunka ihop som en kolsäck,efter att ha ridit barbacka på sin kuse...sånt ger verkligen en naturlig trötthet.Ni skulle bara ana! Riktigt riktigt nice att bara softa nu på kvällen,och bara invänta fredagens mysfaktor.

Likes

Comments

Postad i: foto

Skolavslutningen för min dotter var en hiskligt blöt historia? Inte i fråga om fylla (hon är för liten) men väl i form av regn...i massor dessutom.Inte så djävla roligt som det låter.Stackarna stod tydligen där,enligt utsago av frugan...i regnkläder gummistövlar paraplyer och övrigt regnskyddande material.

Men allt förlöpte förvisso ändå som det skulle,läraren hade solsken i blick och sång.Så det fixade sig ändå planenligt.Sedan fest på en av stans restauranger med mormor...tjosan tjosan liksom.Men kul hade dom tydligen utan mig,för själv så var jag upptagen på annat håll...typ jobb eller så.Nu blir det fisk och räklåda,en kvarleva från gårdagens frossa.

Likes

Comments

Postad i: foto

Inget nytt under solen endast lugna fina dagar.Ett och annat herrelöst moln finns där uppe såklart,som irrar planlöst omkring i sin desperata jakt på att försöka skymma solen.Till vilken nytta då? Underbart är bara förnamnet i sammanhanget.Men vänta bara,rätt som det är kanske himlen öppnar sig i form av väta? Det brukar komma när man minst anar det.Typiskt!

Av naturliga orsaker så är åtminstone jag mer ute än inne.Men samtidigt som jag älskar att vara ute i naturen och så,så älskar jag lika intensivt efter att datazappa i det oändliga.Vilket ter sig helt naturligt hos mig,som en kroppsdel som man kan plocka av när man känner för det.Rena rama lyxet faktiskt.

Likes

Comments

Postad i: foto

3 juni...och sommaren har kommit för att stanna? Maybe? Just nu rasar åskan i mina domäner...en blixt och dunder föreställning av den bästa sorten,sitter faktiskt på parkett.Min dotter och hennes polare sitter fnittrande i köket,och käkar korv pratar hästar...samt påpekar att hon har en knasig pappa för sin korvätande polare.Å sen fnittras det om vartannat.Men roligt har dom!

Skönt med fredag förresten och långledig,inga fel inga fel...riktigt riktigt skön.Senare ikväll när dotterns korvätande polare har dragit hem...då vankas det en så kallad räkbomb,ingen aning var det är.Men spännande låter det allt.Helgens väder vet jag inte om man ska prata om,men lite svalare blir det nog typ 20+ eller så.Men sedan kommer sommarvädret med full storm.

Likes

Comments

Postad i: foto

Summerar även på bloggen min underbara dag,som har varit grymt tillfredsställande.Solen har varit kung om man så säger,den har varit på ett strålande humör idag.Sådana här dagar glömmer man aldrig.När det blir dags för den första snön.I morgon är det juni den första sommarmånaden...som vi har längtat efter.Plötsligt är den här som på beställning.Genom ett under.

Kvällsmaten idag blev om man säger på en höft...ett par tjockkorvar på grillen.Men det funkar...jag överlevde.Nu är det riktigt skönt att sitta i skuggan och datazappa en stund före det obönhörliga slutet...läs sängen.I morgon är en ny dag,och möjligheterna väljer vi själva.Värmen skall fortsätta ett par dagar till,vilket vi såklart tackar för.

Likes

Comments

Postad i: foto

Vissa dagar känner man sig bara som en vanlig människa som det växer hår på,medan andra måndagar önskar man att man vore en helt annan människa? Men idag känner jag mig som den som morsan födde,en man som överlevde tristessen vedermödor.

Nu ska man ju inte haka upp sig på just måndagar vilket är lätt gjort...för visst finns skojiga sådana också.Fast jag kom inte ihåg när? Men det var säkert någon annan dag? Annars så får man göra det bästa av situationen och hålla god min eller vissla som ett ånglok...annars kan man hoppas att tisdagen,uppfyller dina innersta önskemål.

Likes

Comments