Hej mit navn er Ayo jeg er 19 år og fuldtidshandicappet. det gør at jeg har en hel masse udfordringer i min hverdag. jeg har valgt at lave denne blog så i kan se hvordan det er at leve med alle mine diagnoser men også hvordan i måske kan gøre det bedre for evt et nært familie medlem som måske kunne have det svært med evt et handicap fysisk som psykisk.


som sagt er jeg en ung kvinde med en masse diagnoser men ud over det så er jeg jo bare et menneske med interesser osv :) jeg er tideligere elite gymnast og danser også har jeg og laver stadigvæk en hel del teater på blandt andet det kongelige teater i København. jeg har oplevet lidt af hvert i mit liv hvilket også har sat sit præg på mig men som jeg faktisk heller ikke ville have været foruden.

jeg har servicehunden ( som er under uddannelse) Kaizer som er fantastisk!! han hjælper mig før og efter jeg besvimer og med at åbne og lukke døre og samle ting op da jeg sidder i kørestol og det er et stort problem :) han er en sort konge/standart/stor pudel med de blødeste puffer :) så ham kommer i også til at lære at kende godt og grundigt :)


min kæreste er også en stor del af mit liv han både hjælper, støtter og er der for mig og de er min familie :)


jeg håber at i vil følge mig og stille spørgsmål og så vil jeg gøre mit bedste for at i forhåbentligt kan lære hvordan unge som jeg har det <3 kæmpe kys og kram fra mig :)

Likes

Comments