Heisann! Jeg beklager for litt lite oppdateringer i det siste. Jeg har endelig blitt frisk og og er oppe å går. I dag skal jeg på jobb, noe som blir utrolig deilig. Jeg liker at det skjer litt i hverdagen. Som alle andre dager og uker er jeg på skolen, gjør oppgaver, hører på foredrag og har prøver her og der.

I det siste har jeg følt meg utrolig sliten. Motivasjonen til noen ting i hverdagen er så liten. Tanken på å sto opp, haste til skolen og bare sitte der å følge med på hva lærerne forteller meg i 8 timer er demotiverende. Jeg vet heller ikke hva jeg skal gjøre etter videregående. Jeg tenker å ta et friår, fordi jeg tror jeg trenger det. Nå har jeg gått på skole i 13 år, og jeg tror det skal bli deilig å oppfriskende med ei lita pause.

Ellers så skjer det ikke så mye for dagen. Jeg burde virkelig få trent snart, men jeg jobber i dag, Torsdag, Fredag og Lørdag. Så jeg får gjøre det etter jobb en dag :) Jeg får så dårlig samvittighet ovenfor meg selv, fordi jeg ikke fikk trent forrige uke. Så dumt at jeg skulle bli syk, men heldigvis er jeg frisk igjen nå.I kveld har jeg faktisk et lite oppdrag til meg selv. Nemlig å oppdatere alle spillelistene mine på Spotify og få ryddet opp i all musikken min. Jeg er så lei av det rotet, at jeg nesten ikke orker å høre på musikk. Da går det heller i Radio i bilen på morgenkvisten.

xxTomine

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

En ny uke har begynt, og jeg sier som mange andre -en ny uke, nye muligheter. Jeg håper og tror at de fleste av dere har hatt en finfin helg og har fått ladet opp batteriene til nok en Mandag. Denne uken så har jeg ikke så mange planer. Jeg begynner å jobbe igjen på Torsdag, noe jeg ser frem til. Det skal bli deilig å få tjent litt penger igjen. Jeg jobber i en klesbutikk ikke så langt fra der jeg bor.


Som jeg har lovet så skal jeg komme med ukens.. (stresspunkt, nedtur, høydepunkt osv..)hver uke. I går hadde jeg rett og slett ikke tid, så da blir kommer den i dag. Jeg håper det er innafor :)

♥ Ukens opptur

Denne ukens opptur må være at jeg fikk tilbake norsk- og nynorsk-tentamen. Jeg er utrolig fornøyd selv om jeg fikk 3 på begge to. Jeg sliter litt med å holde karakterene min oppe, selv om jeg jobber veldig hardt for det. Men jeg gjør mitt beste og da er jeg fornøyd. Det å få 3 i Norsk påbygg i 2018 er faktisk ikke så dårlig spør du meg, hihii...

♥ Ukens nedtur

♥ Apple, eller Iphone, får stadig nye oppdateringer. Når jeg skulle laste ned den seneste oppdateringen finner jeg ut etterpå at jeg har mistet ALLE notatene på mobilen min... De notatene var utrolig viktige, og jeg skrev ned alt fra fine gutte og jentenavn til brukernavn og passord på de forskjellige kontoene mine. Jeg ble så lei meg når jeg så det, og jeg var faktisk inne på å sende en mail til apple, om dette.. Jeg får vel bare begynne å skrive ned ting for hånd, fordi dette var IKKE innafor... :((

♥ Jeg har også klart å være så flink å smelte treningstightsen min. Jeg som alltid fryser, skulle stå foran peisen og varme rumpa mi, da jeg tråkker på en stein eller en flis og hopper et lite stek bakover. Etter det hadde jeg et stort hull bak på rumpa på tightsen. Jeg ble så lei meg, ettersom det er så godt som den eneste treningstightsen som jeg likte helt utrolig godt, og som IKKE var gjennomsiktig. Jeg var ikke akkuratt veldig fornøyd da...

♥Ukens stresspunkt

Ukens stresspunkt er definitivt skolen, jeg merker virkelig at skolen og det siste halve året på vgs har begynt for fullt. Ettesom jeg går Medie og kommunikasjon, så har vi også noen medie oppgaver inne i mellom alle de andre realfagene. Det er selvfølgelig oppgaver som vi glemmer å gjøre, rett og slett fordi de andre realfagene er utrolig viktige. Litt kjipt ettersom vi får karakterer i mediefag også, som skal settes på vitnemålet.

♥ Mål for neste uke

Målene mine for uke 3 er:

♥Gjøre ferdig en god video til mediefags-oppgaven.

♥Kjøpe meg ny treningstights.

♥Holdt rutinene mine, stå opp når alarmen ringer.

♥Vente med snop og potetgull til helgen. Jeg er utrolig svak for potetgull... hihi...

♥Drikke mye vann..

♥Trene 3 ganger denne uken.

xxTomine

Likes

Comments

Tjena! De siste dagene har jeg vel ikke gjort så mye ut av meg. Jeg var i Oslo i går og så på kjæresten min spille kamp. Det var så spennende på slutten og jeg er sikker på at jeg hadde en unormalt høy puls. Formen min er heldigvis bedre og jeg er ikke så svimmel lenger.

Uansett så tenkte jeg i dag å skrive et innlegg som omhandler noen ting dere ikke viste om meg. Ettersom jeg er ganske ny i denne nouw-verden så er det vel mange ting som dere ikke vet om meg. Jeg vil jo at leserne mine skal kjenne meg og vite hva slags person jeg er.

8 ting dere ikke viste om meg

♥ Folk som pusser opp-videoer

Jeg elsker å se på youtube. Jeg kan sitte i flere timer og brått ende opp i det universet av Youtube som du ikke visste at fantes. Noe av det jeg synes er utrolig spennende og artig å se på er folk som pusser opp. Om de pusser opp soverommet, stua eller hele huset er ikke så viktig, bare de pusser opp. Hihi... Noe som generelt fascinerer meg er oppussing og ommøblering generelt. Jeg selv flytter rundt på møblene på rommet mitt, fordi jeg aldri blir fornøyd. Hehe...

♥ Jeg lager nye spillelister hele tiden

Jeg er veldig glad i musikk, som sikkert mange andre. Noe jeg derfor har en tendens til å gjøre er å lage nye spillelister på spotify hele tiden. Hvis jeg finner noen nye bra sanger så legger jeg de inn i en spilleliste, men noen timer senere begynner jeg på enda en ny en. Jeg har da derfor sikkert 20 forskjellige spillelister, men jeg hører bare på 3 av de. Er det flere som gjør sånn? Hihi..

♥ Jeg irriterer meg over småting

Jeg kan ha slike perioder der jeg bare går rundt og irriterer meg over alt mange gjør. Om det bare er å ikke si ifra når badet er ledig på kvelden eller å bruke for mye plass i sofaen. Det verste er at jeg faktisk blir ordentlig sur inni mellom. Dette går til tider dessverre utover kjæresten min, ettersom vi er så mye sammen som vi er. Heldigvis vet han at jeg ikke mener noe vondt med det, og jeg unnskylder meg om oftes. Dette er jo helt klart en ting jeg må slutte med.

♥ Jeg har atopisk eksem.

Dette er et veldig sårt punkt for meg, men jeg velger å fortelle det til dere i håp om at dette normaliseres litt mer. Så lenge jeg kan huske så har huden min aldri samarbeidet noe særlig med meg. Så fort jeg har dusjet så må jeg kjappe meg å smøre meg inn med fuktighetskrem på kroppen og i ansiktet, for hvis ikke så blir ansiktet mitt så tøft og rødt. Huden min klør også hele tiden og jeg blir helt rød. Dette resulterer jo til at jeg nesten ikke kan bruke noe hud-sminke, fordi jeg må smøre meg med fuktighetskrem hele tiden.

♥ Jeg liker ikke øl eller vin

Til tross for at jeg synes sjarmen med et vinglass på lørdagskvelden er fantastisk, så liker jeg verken vin eller øl. Det er vel en vin jeg liker, men uten om det er det ingenting som går ned. Er mer et vann og brus menneske på fest. selvsagt går det i andre ting også... hihi... men øl og vin til vors går ikke, som om jeg skulle ønske det gikk ned.

♥ Jeg har veldig få venninner.

Jeg har alltid vært gutte-jente. jeg har funnet ut de siste årene at jeg trives best med gutter. Jeg føler jeg kommer bedre overens med gutter. De snakker ikke bak ryggen på hverandre på samme måte som jenter gjør, og de "bitcher" ikke rundt på samme måte. Jeg har jo også venninner, men de nærmeste bestevennene min er gutter.

♥ jeg ELSKER å dulla med!!

Om det er å puset på ryggen, vaske håret hos frisøren eller masert, jeg ELSKER det. Jeg slapper virkelig av og jeg blir helt trøtt og slapp når noen duller med meg.

♥ jeg fryser hele tiden

Soverommet mitt er nede i kjelleren, under bakken, og det kan bli utrolig kaldt der. Jeg er en frysepinn og må ha ovnen på full guffe hele tiden. Rumpevarmeren i bilen er selvsagt på sammen med resten av varmen i bilen. Det er bare noen ganger selv jeg synes det kan bli varmt, men det er en sjelden gang.

Er det flere som er som meg? Noen andre som fryser hele tiden eller ikke liker vin?xxTomine

Likes

Comments

Formen er som den har vært de siste dagene, helt på bunnen. Det som bare startet med en enkel forkjølelse, har utviklet seg til feber, hodepine og svimmelhet. Jeg sto opp til vanlig tid i dag, og dro på skolen. Jeg visste før jeg dro at jeg ikke ville orke å bli hele dagen. Ettersom jeg hadde en fremføring i første time dro jeg på skolen for å ha den, også dro jeg hjem etter det. Har egentlig ikke tid til å være borte fra skolen ettersom dette er det siste året på videregående og karakterene mine er viktige dette året.


Vi var på messe i går med skolen. Det var masse høyskolen osv der. Jeg kan ikke akkurat si jeg er mer sikker på hva jeg skal bli. For meg var inntrykket av messen utrolig dårlig, selv om den sikkert var til nytte for mange. Jeg savnet skoler og utdanninger som ikke krevde 5,5 i snitt eller å ha vært i forsvaret. Jeg kom ikke inni på sesjon del 2 fordi jeg har medikamenter fra legen som jeg ikke kan dra med meg dit. Jeg hørte da med forsvaret om det var noen andre muligheter jeg kunne ha i forsvaret. Da fikk jeg beskjed om at den "sykdommen" jeg har ikke er så smart å ha med seg i forsvaret. Får jeg et utbrudd mens jeg er ute i skogen i 20-minusgrader så kommer jeg til å slite. Jeg ser jo selvsagt det problemet, og forstår at det ikke er så lurt for meg å gjøre det. Likevel sjekket jeg ut noen av de andre standene, men på de studiene jeg kunne tenkte meg var snittet alt for høyt.

Det er ikke lett når det kommer til det å velge studier og finne ut av hva fremtiden vil vise. Selvsagt kan ingen spå fremtiden, men det hadde jo vært kjekt å kunne se for seg noe realistisk skje.

xxTomine

Likes

Comments

Gjett hvem som våknet alt for sent og fikk broren sin til å komme for sent på skolen. -Jo jeg! Jeg har ikke sovet så mye i natt så det er forståelig, men etter jeg våknet rundt 05 så satt jeg på en ekstra alarm, og da sovnet jeg ordentlig. Vi skal til Lillestrøm med skolen i dag, på en utdanningsmesse for høyskoler osv. Bussen gikk 8:30 fra skolen. Jeg skulle da kjøre bilen min til farmor, sånn at hun kunne kjøre meg på skolen, pga av dårlige parkeringsmuligheter på skolen.

Jeg skulle være hos farmor rett før klokken 8, og kjøre broren min på skolen før det, men våknet så sent at det rakk jeg ikke. Farmor og jeg kjørte broren min på skolen og alt ordnet seg til slutt.

Mamma hadde lagt igjen en 200lapp og en beskjed til meg. Selvsagt gjorde det morgenen min mye bedre❤️

Trøtt som jeg var til morgenen dro jeg på meg treningstightsen, den digge hettegenserne min, og solbrillene mine. Jeg rakk jo ikke å sminke meg eller noen ting, så jeg slang en olabukse og en litt penere genser i sekken min, i tilfelle jeg følte jeg måtte skifte. Hihi... Jeg har ikke noe problem med å gå uten sminke, men jeg tok likevel med meg en mascara og noe til å ta på øyenbrynene, så jeg skulle føle meg litt våken.


Jeg kjenner jo at jeg er utrolig trøtt. Selv om det er veldig nyttig og viktig å dra på denne messen, så kjenner jeg at jeg ikke orker å dra dit akkurat i dag. Kanskje heller en dag jeg ikke har forsovet meg.

Jeg tror jeg bare skal ta på meg solbrillene mine og sove litt. Har sovet utrolig dårlig i natt, så jeg får gjøre det beste ut av denne bussturen og heller ta igjen den tapte søvnen.

Jeg håper dere andre ikke har forsovet seg og får en strålende dag!
XxTomine❤️

Likes

Comments

Jeg håper alle har hatt en fin Søndag hittil. Jeg selv er ikke så glad i søndager, fordi hverdagen venter i morgen. hihi! Folk sier jo ofte at når det begynner en ny uke, så betyr det nye muligheter. Jeg har derfor tenkt å begynne med en ny greie. Hver søndag så skal jeg gi dere mine ukens oppturer, nedturer, stresspunkt og mål for neste uke. Jeg kan da på en måte dele litt mer av meg og hva som skjer i min hverdag, og jeg håper et faller i smak!

♥ Ukens opptur

Ukens opptur må være at jeg endelig begynte å trene på Elixia. Endelig har jeg fått ut fingeren og gjort det jeg har ventet på å få gjort så lenge. Jeg føler dette representerer en ny start for meg, og det har gitt meg motivasjon og tro på at dette kommer til å bli bra!

♥ Ukens nedtur

Ukens nedtur er at jeg har blitt dårlig. Kroppen har kollapset helt og jeg trenger typ 5 min for å bare psyke meg opp til å reise meg opp. Halsen er utrolig sår, nesen renner, og hver gang jeg hoster eller beveger meg fort blir jeg svimmel og det dunker i hodet. Jeg satser fullt og helt på at jeg er i bedre form i morgen, slik at jeg kan få trent litt og kommet meg ut av huset. Med den fraværsgrensen har jeg ikke tid til å bli syk. :(

♥ Ukens stresspunkt

Denne ukens stresspunkt har helt klart vært å starte på skolen igjen. Nå er det bare å jobbe så godt jeg kan og gå ut av videregående med et godt vitnemål. Vi startet timen på Onsdag med en kartleggings-prøve i matematikk. Hvis jeg skal gå ut ifra den så burde jeg nok "step ut the game" hvis jeg skal bestå..

♥ Mål for neste uke

Neste ukens mål er

♥ Trene 3-4 ganger.

♥ Komme meg ut. Jeg vil ikke sitte inne å ikke gjøre noe, men heller gå meg en tur eller møte en venninne.

♥ Fokusere på skolen.

Jeg håper dere liker den nye "spalten" min, og syntes det er interresant så lese om. Alle får gjøre den neste uken fantastisk.


xxTomine

Likes

Comments

Jeg håper ikke det bare er meg som savner den sommerferie-følelsen! I sommer så hadde jeg det så bra! Jeg var blant annet i Polen, noe jeg syntes var så moro. Den følelsen av å våkne opp og vite at du ikke på ha på deg 4 lag med klær fordi det er kaldt og du skal ut av døra! Selvsagt er jeg utrolig glad i vinteren, men det er noe spesielt med sommeren!

XxTomine

Likes

Comments

I dag rakk jeg skolen, utrolig nok. Hadde ikke kjæresten min vært der og dratt meg ut av senga så hadde jeg nok forsovet meg. Er vel ikke så mye spennende som skjer på skolen heller, der det bare er den samme kjedelige timeplanen hver uke. Vi fikk gå litt tidligere i dag så jeg dro rett på trening etter skolen, utrolig nok. Føler virkelig dette treningsprojektet vil gå min vei. Selvfølgelig er jeg allerede utrolig støl og klarer ikke å sette meg på toalettet uten å støtte meg på WC-håndtakene.

Likevel så dro jeg og kjæresten min på kino i dag. Jeg hadde fått noen gratisbilletter av farmor som måtte brukes, så da dro vi å så «Solsidan, filmen». Den var utrolig morsom! Hihi.. Nå har jeg sett mye på Solsidan før og vet veldig godt hva det går ut på også videre, men dette topps kaka! For en bra film!! Kjæresten min hadde så vidt sett på det før og han sa at Solsidan var en undervurdert serie, og at filmen var utrolig bra!
Anbefaler alle å se den!!! Den passer bra for de fleste aldere, så ta med deg mamma, bestefar, søster, bror eller kjæreste, sånn at dere også kan se den bra filmen!

Utenom dette så skjedde det ikke så mye i dag. I skrivende stund sitter jeg og kjæresten min i bilen på vei hjem men en pizza! Blir nok en rolig helg tror jeg!

Njuuut Fredagen!!!


XxTomine

Likes

Comments

08:28 sto klokken min på da jeg våknet, hele ti minutter etter første time på skolen startet. Uten å vite om jeg skulle på utplassering eller på skolen satt jeg meg i bilen og bestemte meg for å dra på skolen.

Jeg har det siste halv året vært utplassert som grafiker for Idyllfestivalen som holdes her i Fredrikstad på sommeren. Selv om det var utrolig lærerikt og jeg gjorde det veldig bra, har jeg bestemt meg for å ikke bli utplassert det siste halve året i vg3. Ikke fordi jeg ikke trivdes eller noe sånt, men fordi jeg føler jeg går glipp av det sosiale på skolen, og i tillegg så passer deg litt dårlig bare.

Etter som jeg dro på skolen, men kom litt sent, fikk jeg vært med på fotosafarien de andre hadde begynt på. Det foregikk i gamlebyen der Vi fikk forskjellige temaer vi skulle ta bilder til, ikke at mine bilder ble så bra.

Etter skolen dro jeg og kjæresten min ut for å handle, ettersom jeg trengte en ny treningstights. Når det var gjort dro jeg å trente på Elixia for første gang💪🏼 Selvsagt var det litt skummelt. Tenk om jeg gjorde noe feil eller gikk inn i feil rom. Heldigvis gikk alt kjempefint og jeg fikk gjennomført en fin økt. Målet med økten var vel bare å bli kjent med apparatene og senteret. Så alt i alt så jeg jeg kjempefornøyd, og har stor tru på dette!

XxTomine

Likes

Comments

I skrivende stund betaler jeg mastercard-regningen min samtidig som jeg fullfører mitt medlemskap på Elixia. Jeg kan ikke tro at jeg faktisk bare gjorde det. Jeg føler det er noe jeg ikke ville gjort, men det er nok kanskje fordi jeg aldri har vært på et treningssenter før og aldri har tenkt tanken på å begynne å trene der. Jeg startet et medlemskap med 12 måneders bindingstid, ettersom det var billigere i lengde. Jeg tror også at det vil gi meg lysten til å trene mer, fordi da må jeg bruke det jeg har betalt for!

Jeg begynte også å laste ned masse boost-sanger, så er jeg klar for å trene når jeg drar dit senere. Jeg vurderte faktisk å ta en tur i morgen for å sjekke det ut. det virker jo helt klart som et bra senter med mange muligheter. Damen som jobbet der informerte meg masse med hvor ting var og hvordan ting fungerte.


Utrolig nok har jeg skikkelig tro på dette. Det er sikkert utrolig klisjé å starte å trene rett etter nyttår, men helt ærlig så synes jeg det er en fin mulighet til å starte men noe nytt. Om det er noe nyttårsforsett for meg å begynne å trene vet jeg ikke, men jeg har tro på at jeg kommer til å ta bruk for dette.

xxTomine

Likes

Comments