• 302 Readers

Likes

Comments

  • 311 Readers

Likes

Comments

  • 375 Readers

Likes

Comments

Idag är en sån dag som gått så oerhört långsamt.. började dagen med ett tråkigt prov och sedan har det känts som att jag bara varit i skolan utan anledning.. har även nu varit på min gamla grundskola (älskar) och presenterat hur det är att gå gymnasiet, hur grundskolan förberett mig. Ni bara ”Vaa varför gjorde du det frivilligt???” Tycker faktiskt det är oerhört roligt att stå och prata inför folk, speciellt när man kan sitt ämne så bra. Växte i princip upp på min grundskola så har all info dem någonsin behövde ha ha..

Har iaf precis kommit hem, ätit, och återigen pluggar jag. Sista redovisningen imorgon och sen ett litet studiebesök så är man färdig. Nja, nästan iaf. På torsdag har vi nedräkningsfest (220 dagar till studenten) vilket gör vardagen lite roligare!! Så efter imorgon kväll, då kan jag njuta av en ”pluggfri vecka. Hur najs??

  • 446 Readers

Likes

Comments

Tjenixen
Nu är jag tillbaka ett tag, så om man vill följa med mig lite i vardagen så är det bara att fortsätta läsa🤷🏻♂️
Som det är nu så går jag in 3an, jag spelar en del tennis, umgås en hel del med mina vänner🍷💃 och pluggar alldeles för mycket :(

Är fruktansvärt stressad med skolan, då man vill försöka njuta men samtidigt göra bra ifrån sig nu sista året. Tänker att bloggen kan vara lite terapi.. hehe.. skriva av sig då och då.. lägga ut massa glada bilder och göra min vardag lite roligare!! Vi går trots allt in i en mörk period nu.. (höst) inte min favorit.. kallt, fult väder, plugg, dålig hy och man blir blek:( ångest period.. jag vet dock att det alltid blir så varje år vid övergången till höst/vinter. Bara att stå ut och som sagt göra vardagen lite roligare ibland!

Gissa mitt favorit filter atm<33
  • 457 Readers

Likes

Comments

Instagram
Blogkeen
Nouw