Header

HEJ HALLÅÅÅÅÅ!

Sitter just nu och fixar med blogg en del, vet inte riktigt hur jag vill ha designen och så mycket koder överallt haha.
Men börjar bli någorlunda nöjd med bloggen, så det är väl bra haha. Brukar inte bli nöjd, så känns skönt att man kan bli det någon gång.
 
Ja, vad ska jag mer säga då?
Kan berätta att förtillfället är jag sjuk, och mår fruktansvärt. Gråter för jag har så ont, så bor hemma hos föräldrarna tills andningen kommer på banan igen.
Jag har åkt på luftvägsinfektion, samt en sjuk hosta & förkyldning på det.
I onsdagsnatt fick jag sån sjuk panik, jag kunde knappt andas.. Det var som om jag hade sprungit ett maraton, och hade astma och fick andas genom smalaste sugröret. Sen kändes det som att någon satt på min bröstkorg, och som jag hade en stor sten i halsen + helt täppt i näsan. 
Så drog iväg ett sms till mamma o skrev att hon måste ringa doktorn när det öppnar för jag klarar inte av en tredje natt såhär.
 Så fick en tid klockan två, och det visade sig ju att jag va sjuk då. Så fick penicillin & hostmedicin, ska äve tillbaka på torsdag för att ta ett nytt blodprov för att se om infektionen är borta.
Men på kvällen blev det värre, fick ont i hela ryggen, gjorde ont varje gång jag tog ett andetag & varje gång jag hosta så kändes det som en mixer med knivar i magen. Så jag grät när jag andades, och total bröt ihop i gråt och skrik när jag hostade. Så då bestämde vi att jag stannar här tills det blivit bättre.
 
Och nu, två dagar senare är andningen lättare men gör fortfarande sjukt ont när jag andas men inte lika ont när jag hostar. Och tackafan för det, eftersom jag hostar hela tiden tills jag "spyr" så hade det inte varit najs om det fortfarande hade gjort så ont som i början varje gång jag hostar till.
 
Så mina dagar är riktigt sega, nätterna är ett helvete. Så är vaken väldigt sent, för när jag ska sova blir andningen och hostan helt crazy. Samtidigt som jag längtar efter att sova, något sjukt. Då jag sovit skit dåligt sen i måndags natt. 
 
Så det är en liten förklaring på hur mitt liv ser ut just nu, haha. 
Nu ska jag gå och ta hostmedicin, andra mediciner och tabletter mot huvudet. 
Sen ska jag försöka sova, men kommer väl bli att jag däckar om några timmar. Sen står alarmet på tio över åtta, då det är dags och ta penicillinet haha.
 
Godnatt :)
 

Likes

Comments