R.I.P Jeanette Andersson

Kan fortfarande inte förstå att det e sant. Helt ofattbart! Känns så konstigt. Vet inte hur jag ska reagera... Allt som uppstår e bara en stor jävla chock! Fan va allt ska va orättvist! Jävla liv man lever. Fy fan! Du ska veta att jag tänker på dig dagligen, på alla minnen. Jag ska alltid minnas dig för den Jeanette jag lärde känna. Den alltid så glada o goa tjej som alltid fick mig på bra humör! Jag hoppas så att du har det så mkt bättre nu! Att du fått den ro du förtjänar. Du finns i mina tankar dagligen. Vila i frid, vackra tjej! Vi ses i Nangijala...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Therese Thelin, jag älskar visst dig! du betyder mkt för mig! Carro o Therese, allas våra clowner ju!!! Haha!! De roligaste brunetterna man kan hitta!!! Älskar dig till hjärtat säger stopp! / din Carro

Likes

Comments

Sjukt sjukt sjukt! Kan knappt tro att det e sant. Efter så lång tid o så bara ett samtal! Säger bara sjukt! Men så kul..

Takida- Handlake Village, grymt bra låt!

Likes

Comments

Torsdag idag.. Fredag imon.. Känns så jobbigt för denna dag som kommer komma. Ångesten bara kryper på mig. Vill ju för fan inte!!!

Vrf blir det aldrig som man tänkt sig? Jag vill ha det jag inte får... Vet så mkt väl om att det aldrig kommer bli vi. Tyvärr men så e det. Du kretsar i mina tankar dagligen. Du dyker alltid upp på ngt vänster hela tiden. Vrf? Åhh.

Snart blir det Hollywood! Måste bort härifrån. Måste måste måste!!

Det e ngt konstigt me mig. Ibland e jag hur glad o lycklig som helst o ibland känner jag mig som ett stort jävla ras! Jag vaknar på morgonen för att jag vet att jag har mina vänner här. Jag lever för er! Tack för att ni ALLA finns i mitt liv!

Ses imon, hjärtat mitt!

 

Likes

Comments

En dag kvar... sen tar vi farväl föralltid. Innan har jag itne tänkt så mkt på det, har mest tänkt att vi ses den 12 december. men nu när det bara e en dag kvar.. då fattar jag! det blir sista gången vi ses! tänker på dig varje dag...

Varför va du tvungen o sticka iväg nu??? hade behövt dig här. så mkt som händer nu! du gör mig alltid så glad. behöver dig i mitt liv. glad att du fortfarande står kvar hos mig efter allt som hänt. tack för att du finns i mitt liv! du vet vem du e...

Älskar mina flickor mest av allt!

Likes

Comments

Los Angeles nästa då! Jag, Peand o Alex! Shit det blir ju så rööööj! Ragga kändisar, slira på stranden, surfa, Disney World! Hmm, kan det bli bättre!!! En månad me er mina töser! Vi föralltid, vi e som gjorda för varann.

Alex, min älskade ängel! Du e så vacker o jag älskar dig!

Pernilla, mitt ljus! Så tom utan dig. En dag utan dig blir jag galen. Älskar dig!

Jag vet inte va jag ska ta mig till! Vill så gärna va me dig, men ändå inte. Jag vet va jag får o dessvärre e det bara dåligt jag får.. Jag måste sudda bort dessa tankar o leva i nuet, inse att det aldrig kommer att bli vi igen. Inte för att du inte vill, utan för att jag e kluven o rörig..

Tankarna bara snurrar i mitt huvud, runt, runt runt o runt! Jag blir galen. Känner mig så tom. Det e ngt som fattas! Förstår inte egentligen, jag har ju världens finaste vänner! Mina två tjejer som jag spenderar större delen av mitt liv me.

En vecka, sen tar vi farväl för alltid... Det blir sista gången jag ser dig om man ska vara realistisk... Men jag hoppas så att när det e min tur att vi kommer att mötas.. Allt man skapat kan ju inte har varit förgäves.. Va va det då för mening me allt?

Vaka över mig! Jag vet att du ser efter mig!

Likes

Comments

Vi tre i Hollywood!!! Shit kommer bli så grymt!

När jag inte e mer mina tjejer, känner jag mig så tom... kan inte va utan er! tack för att ni finns!

Begravning 12/12.. Usch vill ju inte. Saknar dig ngt ofantligt! Hoppas du har det bra! /din tös.

Likes

Comments

Hemma hos Jessica.. skänt o va me dig ibland! saknar oss...

Åhh, du finns i mina tankar hela tiden min lilla gubbe! Du va så fin, du lyssnade som ingen annan. Kan tänka mig hur du sitter där uppe nu, frisk o ingen smärta, o tittar ner på mig o bara skrattar åt att jag e så mesig! Haha. Det skulle va så typiskt dig;) Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta! Vi ses snart! Vaka över mig!

Likes

Comments

Min lilla farbror;) Vet att du har det så mkt bättre nu. Det kommer bli tomt utan dig... Kommer sakna dig o alla våra glada skratt o fina minnen! Jag har fina minnen me dig. Vila i frid! / din lilla tös;)

Likes

Comments

Du vet att du gör mig galen o ändå gör du inget... åhh:(

Undra när livet ska ta vändning mot ljusare håll.. Just nu känns allt tråkigt, allt. Mörkt, ensamt... Känns som att jag måste ta tag i saker nu. Måste samla ihop mig o försöka liva upp stämmningen lite. Uhh, jag ska försöka.

Imon kommer iaf min Pernilla hem. Åh va skönt det ska bli o få hålla om dig igen. O inte minst få höra din röst igen! Läääängtar!!!

You know you make me crazy... Ahhhhhhhhh!!!!!!

Likes

Comments