Jag har en dotter på snart fyra månader hemma och det har blivit dags att gå över på nästa storlek för henne, det vill säga 68. Igår kväll när sambon skulle byta till pyjamas på henne så blev vi varse att vi behöver nytt, nästan inga pyjamasar passade. Allt var för smått! En av mina favorit siter att beställa kläder ifrån är Next Direct, de har otroligt fina och prisvärda barnkläder. Deras pyjamasar är mina favoriter då materialet är mjukt och skönt och sedan har pyjamasarna fötter. Min tjej sparkar alltid av sig filtarna hon sover med på natten så utan dem skulle hon bli kall och vakna.

Jag beställde plaggen på bilden ovanför i går kväll för lite mer än 600 kronor och då fick jag fyra pyjamasar, tre par byxor, en tunika och sju bodys. Såå nöjd!

Har du någon favoritaffär eller kedja att shoppa ifrån?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Gott nytt år!

Än är det inte försent för att mirakel ska ske och jag tror minsann att 2017 är året då jag börjar blogga. Det är dags för mitt första inlägg, det vill säga, det första steget på denna resa.

Jag har döpt bloggen till Tofslan efter ni vet "Tofslan och Vifslan" i Mumin. Jag har alltid identifierat mig med den duon då jag själv är tvilling. Om du inte känner till duon kan du läsa mer om dem här.

Vi får se lite längst vägen vad den här bloggen kommer bestå av men min tanke är att dokumentera året/årens alla dagar med saker jag finner intressanta, eller saker som jag gjort. Idag är det dag två och den andra januari 2017. På ett vis vill jag påminna mig själv om dagligen att varje dag är ett blankt blad och du själv väljer vad du ska fylla dagen med.

Några löften för det kommande året:

  • - Börja blogga
  • - Minska min startsträcka. (T.ex. i stället för att tänka hur skönt det vore att åka och bada så ska jag göra det)
  • - Lära mig sy
  • - Minska mitt behov av bekräftelse
  • - Använda det gymkortet jag betalar för!


Har du några löften för det kommande året?


Likes

Comments