Header

Dem der ikke kender mig så godt, vil måske undre sig over mit blog navn. For mig var der ingen tvivl om, at det skulle være dét navn bloggen skulle have.

Vi skal faktisk tilbage til år 2005, for at finde årsagen til navnet "Toette". Efter endt folkeskole tog jeg i 2005 på efterskole og her fik jeg mig et kælenavn.. Faktisk op til flere. Jeg var nemlig ikke den eneste på efterskolen der hed Trine, så for at gøre det lettere for alle måtte en af os have et kælenavn. Tror egentlig vi begge blev kaldt lidt af hvert. Nå, men mit efternavn er Tøttrup, men det mente nogle var lidt langt. Derfor fandt de hurtigt på navnet Tøtte og TT, sidstnævnte var mine initialer. Eftersom "Ø" ikke er så internationalt, har jeg altid brugt Toette sort på hvidt - også på Instagram.

"Toette" er mit kælenavn/kaldenavn, kald det hvad du vil, blandt mange fra min efterskole og faktisk også blandt mine højskole venner.

Da jeg skulle på højskoleophold i Caribien, på De Dansk Vestindiske Øer, skete det samme nemlig igen. Der var vi også to der hed Trine. Her blev vi spurgt om én af os havde et kælenavn og ja, det havde jeg da. Så for dem hed jeg Tøtte på opholdet og det gør jeg selvfølgelig stadig.

Jeg ér Toette - Kært barn har mange navne.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments