Header

Tjena Allihopa!!
Jag har inte bollgat på 3 dagar nu kanske, och de är pågrund av att allt har varit så fuckt. Jag har inte hunnit med så mycket i skolan, och jag har bara inte orkat mer. De känns som jag har gett upp på allt i mitt liv och de är inte bra. Jag måste komma tbx, och fixa allt. Jag måste klara mig i skolan och sluta tänka så mycket. De känns som jag inte kan koncentrera mig. De känns fel. Allt jag gör känns fel😔
Jag ligger på botten och jag måste komma upp igen, jag har varit i denna situationen innan och jag har klarat upp mig igen. Och de ska jag göra igen. Jag ska komma upp igen och bevisa allihopa att jag kan. Att jag kan göra detta.
Jag har varit sjuk en helt del också och missat rätt så mycket i skolan. Genomgångar osv. därför har jag inte hängt med riktigt. Men jag kommer klara mig.
Har ni några tips på hur jag kan göra de lättare med plugget så skriv en kommentar.
Love u guys❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Morning guys What's upp ?
Idag så tycker jag de är dags att klippa mig, eftersom jag har så jävligt långt hår att jag kan knappt fixa den längre.
Vet inte riktigt hur jag ska klippa mig men jag har en idee. Så vet inte riktigt vi får se vad de blir. Bild och ny inlägg kommer upp senare!!
Jag hoppas allt är bra med er, och vi ses senare 😉

Likes

Comments

God Morgon Allihopa!

Jag sitter på tåget och tänkte att idag  så kan jag prata om känslor!

Ni vet känslor, olika känslor, massor med känslor, när man mår bra när man mår dåligt när man ångrar sig, när man helt enkelt känner massa saker kärlek, ilska osv.

Men ibland så vet inte riktigt vad känslor är, man vet inte vad man känner. De är svårt. Och de är de jag känner just nu, jag känner att jag inte vet. Jag vet inte vad mina känslor säger. Och de är inte skönt. Eller egentligen vet jag, jag vet att jag gillar henne, men jag vet inte om de kommer bli bra. Men jag vill att de ska bli bra och kommer försöka allt för de ska bli bra. De lovar jag!

Men de är de. Jag vet inte om de blir bra eller inte. Jag hoppas och jag tror de kommer bli bra. Men att vara osäker och inte känna något alls är två olika saker, man kan inte säga man älskar nån, men inte göra de. Du ljuger då inte bara för dig själv, du ljuger för alla andra. Och skadar den personen du säger de till.

Jag har aldrig i mitt liv sagt jag älskar dig till någon utan och säga de, men de har folk inte fattat och trott att jag skojar eller bara ljuger.

Mitt liv, den är fuckt upp, jag har för mycket känslor. Jag bryr mig för mycket och de är alltid jag som blir sårad. När jag säger en sak till dig kom ihåg den för jag menar de.

I livet måste vi lära oss att man ska göra de man känner, men till en viss gräns. Och den gränsen är då man inte kan göra de man känner för de skadar dig. Att dina känslor skadar dig är inte tillåtet. Då har du gått över gränsen. Ibland måste man sätta stop/punkt. Och inte riktigt tänka på vad ska hända.

Och jag har nog kommit fram till de flera gånger nu. Men jag har kämpat och känt de på mig själv att de inte har funkat. SÅ folk ni måste sätta punkt innan de är för sent. Ni måste veta var gränsen går, och sätta en gräns för personen bredvid dig innan du blir skadad (själv är jag bra på teorin men dålig i praktiken). Folk gör så jag mår skit 24/7 men jag kan inte göra nåt åt saken. Jag bryr mig för mycket. Och jag är sån person som kan förlåta jävligt många gånger. Men jag får aldrig något tillbaks. Jag får ingenting tillbaks. Ingen bryr sig utom min bästa vän och kanske familjen. Ingen annan bryr sig. Alla jag bryr mig om visar motsatsen mot mig men jag bryr mig fortfarande. Och de är de största felet man kan göra. Så tänk på de och gör inte som jag. Ni kommer bli sårade.

Jag vet vad livet betyder, och jag har en väldigt starkt skal, men ingen vet vad det finns inuti.

Jag är en stark person, så ska de låta. Alla som läser detta skrik ut de, skrik ut att du är en stark person för de är du, bara att folk runt om dig försöker vissa dig nåt annat. Och tro mig, personen som mobbar är 1000 gånger svagare än den som blir mobbad. Glöm inte de.

Hoppas ni lärt er nåt av de jag skrivit. Om ni har frågor så fråga på gärna. Jag svarar så snabbt jag kan.

Love u all <3 Likes

Comments

Tjena Allihopa!!

Jag hoppas allt är bra med er<3

Idag tänker jag prata om min bästa vän!

Min bästa vän heter Patrycja men alla kallar henne för Patty eller i vissa fall "Patte" kan också hända så jag kallar henne för "potatis" eller "kamel". Men iaf de flesta brukar kalla henne för Patty. Hon är modell och hennes utseende dödar. Såklart är hennes personlighet 1000 gånger finare.

Hmm, nu va ska jag böra med. Jag har känt Patty i nästan 2 år men de känns helt enkelt som jag har känt henne hela livet. Vi klickade direkt, och jag tror inte de var bara en händelse att vi träffades.
Hon är så speciell för mig, och hon är en väldigt stor del av mitt, och jag tror inte jag skulle kunna klara mig utan henne. Hon finns alltid där för mig och jag finns där för henne. Jag älskar henne så jävla mycket ni fattar inte. Jag är så jävla beskyddande mot henne. Och jag hatar när killar raggar på henne. Folk måste fatta att hon inte är en hoe. Hon är speciell och killar måste behandla henne med respekt. Annars så kommer jag in i bilden och de blir nog inte bra. Jag och Patty har gått genom så jävla mycket tillsammans på dem här 2 åren så jag inte ens minns allt. Men allt har varit kul och jag ångrar inte mig någonting. Jag kommer finnas där för henne ALLTID och jag kommer aldrig ångra mig för nåt jag gör för henne. Jag vill hennes bästa och de vet hon om även om hon ibland är lite sur för jag låter inte henne låta vissa saker, så tror jag ändån att hon fattar att allt jag gör, gör jag för jag bryr mig och jag älskar henne så jävla mycket.
Och ja detta va nog allt men kortfattat om min "Kamel" min habibi, min BFF Pattrycja <3

Älskar dig habibi <3

Vi syns imorgon med en nytt inlägg om mitt liv <3

Några vilder på henne längre ner<3

Likes

Comments

Tjena Allihopa!!!
Hur är de med er ?
Själv så mår jag skit bra, och haft bästa dagen på länge asså!!
De började med att jag träffa en speciell person (hemligt) därefter så fick jag reda på väldigt bra nyheter(hemligt) och därefter så blev de dags för "El clasico". För er som inte vet vad de är, så är det när Barcelona och Real Madrid spelar mot varandra.
Själv så hejar jag på Barcelona, och så blev det en lyckad kväll efter Barća van med 4-0.
Asså guys 4-0 guys, 4-0 😍
Men ja de va så kul. Riktigt kul att se hur Real blir krossade av Barća.
Men ja nu är jag med min polare och hans tjej plus några och har lite chill krök.
Så jag önskar ni också har en bra kväll.
Vi ses imr 😘
Ha en bra kväll minna vänner 😘❤

Likes

Comments

Hello guys, whats upp ??

Nu tänkte jag det var dags! Jag är tillbaks!
De har gått ett jävligt lång tag sen jag bloggade sist men nu är jag tillbaks, mer redo än någonsin.
Om ni läst min blogg innan vet ni nog vad jag skriver om men för er som är nya eller har glömt så gillar jag skriva om mig själv, om saker jag gillar och vad jag brukar göra om dagarna! Gillar också ge tips, om livet.
Så om nån där ute behöver lite tips, så skriv gärna så kan jag göra en inlägg som kan kanske hjälpa dig!
Jag har rätt så stora livs erfarenheter så jag snackar inte bullshit!
Men iaf. Jag är tillbaks och de är de viktigaste!
Vi ses imorgon mina vänner!!
Love U Alla<3

Likes

Comments

​Hej Allihopa !!

Hur är läget med er ?? 

Själv så mår jag skit bra och haft en soft kväll med en person jag tycker väldigt mycket om. 

"She knows that" 

Men ni vet den känslan när man bara sitter med en person som kan förstå dig men ändån säga emot. De är den sköna känslan, som jag kan bara få när jag är just vid denna personen. Lite musik lite skoj så vi inte somnar så blir dagen/kvällen perfekt. Hoppas ni också haft en bra kväll <3 

LOVE U ALL <3 

Likes

Comments

Hej Allihopa! !
Hur är de med er ??
Själv så mår jag toppen.
1.Skolan börjar bli bättre och bättre 😍
2.Jag har börjat träffa minna vänner mer. Och sitter inte själv längre och typ har tråkigt.
3. Jag har underbara människor i mitt liv just nu och är riktigt jävla glad 😃
4. Och sista är att jag är så lycklig att jag har en så underbar familj ❤ 
Hoppas ni har en bra helg ❤

Likes

Comments

Hej Alla !!
Jag vill bara säga att jag saknar sommaren. Asså alla gör de men jag gör de änu mer. Jag har haft bästa sommaren föra året. Och jag bara längtar tills de blir sommar igen och kan åka tbx till Rumänien och ha kul med minna vänner ❤❤ .
Jag älskar sommaren till max ❤
LOVE U ALL ❤

Likes

Comments

Tjena Allihopa! !
Jag har haft en jävligt grym kväll asså 😘❤ och de finns några jävligt bra anledningar till de.
1. I think that i like someone
2. I talked to my brothers for like 2 hours
Asså jag vet inte hur jag känner riktigt men jag tror jag börjar gilla nån. Och jag vet inte för jag har svårt och lita på folk idag. Men hon verkar speciell på nåt sätt (I like that) men jag vet inte vi får se. Men om nåt händer mellan oss kommer ni här ändån inte få reda på vem jag mennar 😘
2.
Mina bröder asså shit vilka kungar. Älskar dom som fan. Har känt dom kanske i ett halv år men jag älskar dom. Vi pratade massa skit och dom gjorde min dag ❤ Och såklar så fick jag bjuda på mig själv lite hehe
Hoppas ni alla också haft en bra kväll
LOVE U ALL

Likes

Comments