Idag har varit stressigt . Idag är min krossa födelsedag . Han var inte i skolan idag eftersom han fick sin licens . Han är 16 , inte 15 som alla andra eftersom han är från Ukraina . Jag älskar honom så mycket . Jag får alltid så nervös , jag önskar att jag kunde prata med honom . Men jag vet att jag inte är redo , inte heller är han (tror jag) . Jag saknar att se hans ansikte men .

Jag har för mycket läxor att göra . Och min bror är irriterande . Jag hör alltid honom skrika från den andra sidan av huset . Jag förstår inte varför han inte kan vara tyst .

Jag har ett svenskt bestfriend . Jag älskar henne så mycket , hon har varit där för mig mycket .

Jag kan börja modellering . Hon inspirerade mig , är hennes blogg så perfekt . Jag har en "modell" bild på min instagram lol .

Jag kommer att besöka min mamma på jobbet . Jag går alltid där för att se om hon mår bra . Jag älskar henne lott också .

Jag behöver lämna nu . Tack så mycket för att läsa , det betyder en hel del .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå. Det är sant, svenska är inte mitt första språk. Jag växte upp att lära Inuktitut, en Alaskan språk. Jag får alltid själv Conscious av vad som kan skrivas på min blogg. Det känns som ibland kan hitta fel ord på fel plats eller att läsa den har en annan innebörd. Om du någonsin se att du meddelandet mig och rätta mig. Jag vill ha det bästa. Tack!


Idag är okej. Jag känner mig konstig. Det är alla hjärtans dag idag och jag har ingen haha. Min krossa har ingen också. Han är så bedårande och söt. Folk säger att jag ska komma över honom, men jag vill inte.


Jag vill verkligen leva i Sverige. Jag har en vän där och hon är så snäll mot mig. Om jag flyttade dit, jag vet att jag skulle vara nöjd med henne vid min sida. Jag uppskattar henne mycket, hon hjälper mig med min svenska så jag kan förbättra. Älskar dig Iza !!


Detta är allt jag kommer förmodligen att skriva idag. Tack för att du läste.

Likes

Comments

Ja ja, jag vet. Jag har inte varit aktiv och jag är så ledsen för det tbh. Skolarbetet har sakta dödat mig och jag har inte tid för mina vänner och familj. Jag vet inte vad jag ska göra, men i gengäld har jag raka A's (bra, för nu). Jag fick en ny telefon och jag blev verkligen glad eftersom jag fick den med mest minne. (Det är Galaxy S6 med 128GB) LOL HATA INTE MIG FÖR ATT DET ÄR SAMSUNG😂😂. Men ärligt talat gillarjag inte iPhone eftersom det är så förvirrande för mig. Jag har den blå S6 men jag önskar att jag fick guldfärg. Åh, och jag kan starta en vlog kanal på YouTube, men jag vet inte ännu. Men faktiskt, jag måste gå nu. Jag har så mycket läxor att göra. (stör blogg, jag vet...) Tack tusen Izaaa ❤

Tack för att ni läser och jag älskar er alla! ❤

Likes

Comments

Okej. Ja, jag vet att jag inte var aktiv. Jag har aldrig haft tid att skriva ett nytt inlägg. Skolan är så stressigt men, och det dödar mig, långsamt. Men, jag letar efter nya saker att göra annat än skolarbete och drama.
Lol, varför jag är dramatisk? 😂
Ja killar Jag är glad och jag har en del skolarbete men det är inte så mycket 😅 Mit vänner är lit just nu, utan mig😂😂😭Men, jag måste gå nu. Beklagar den korta inlägg. Älskar dig!!

Likes

Comments

Idag, dagen för studieresa. Jag hatar absolut denna plats och allt vi gör är att sitta ner och lyssna på någon tala. Jag vill bara gå hem, men min mamma sa nej. Så nu kommer jag antagligen en attityd när jag kommer hem, men jag ska göra mitt svåraste inte. Idag kommer inte att min typ av dag. Jag har fortfarande oro över min krossa eftersom jag tror att de kommer i dag också. Jag förstår fortfarande inte varför de har mig blockerade på Instagram, men inte på musical.ly? jag vet inte. Det är som, gillar du mig eller inte? Jag börjar tänka för mig själv att de bara gör narr av mig. Men alla säger att de inte kommer att göra det, och att de är den trevligaste. Också, denna buss. Det är en flicka här som jag absolut föraktar. Jag hatar henne så mycket. Hon talade om mig som, 3 veckor sedan och vi fick in i ett slagsmål. Hon medgav även att hon ljugit någonstans i detta argument. Hon är så löjligt, det är ännu pinsamt för mig 😂. Men jag har lärt mig att ignorera henne. Jag förstår att hon är så söt, men är en stor skit. Jag antar att allt inte är vad du ser? 😂😂

UPPDATERING: Jag älskade den plats vi gick till. Det fanns folk som jag faktiskt gillade. Men tack för läsning, älskar er alla! ❤️❤️

Likes

Comments

​Jag är stressad. Min CRUSH gillade min musical.ly idag. Påminnelse, jag är sjuk. Så det betyder att jag ser sjuklig. Jag är mycket irriterad över det faktum att mina betyg i skolan börjar sjunka drastiskt. Jag studerar och uppmärksamma en hel del, jag tror att problemet är lärarna sätt att undervisa eleverna. Säger inte att det är helt fruktansvärt eller något, men det bara inte fungerar för mig alls. Jag försöker mina svåraste i klassen men det bara aldrig verkar fungera. Min favorit lärare är min geometri lärare. Hon är den bästa, jag gör väl i den klassen och jag är stolt över det. Jag behöver en lindring av stress, tillsammans med en huvudvärk lindring också! Jag har fått fruktansvärda huvudvärk nyligen på grund av min sjukdom. I morgon kommer jag på en studieresa till denna armé plats för någon sorts reträtt. Jag vill inte gå alls. Men min skola sa att det är absolut obligatoriskt. Jag kommer förmodligen bara ha min mamma kallar mig sjuk i morgon. Stanna hemma ensam, i lugn och ro. Det skulle vara trevligt. Dessutom gör min skola inte ens internet. Och jag vill inte betala en räkning för att få data som kommer att vara långsam ändå. Någon blir knappt mottagning i skolan. Absolut fruktansvärt. Ser ut som en skola, känns som ett fängelse. Hur som helst, måste sova nu. Tack för läsning och jag älskar er alla!

Likes

Comments