Pappan tog sonen till skolan på morgonen. Jag kände redan igår (torsdag) att jag höll på att bli sjuk och idag (fredag) kändes det värre när jag vaknade upp. Jag är dock inte riktigt sjuk än men känner att det lär komma snart om jag inte gjort något åt det. Under dagen har jag därför stoppat i mig massa frukt och druckit smoothies. Jag får hoppas att det inte är försent och att jag inte blir sjuk.
Jag har inte tränat under dagen utan bara varit hemma och kollat tv förutom när jag körde till affären en runda. Jag fick även ta Max för en runda och nu har vattnet i sjön börjat frysa lite.

Jag hämtade sonen tidigare än vanligt på skolan och var där redan lite efter 14. Vi hade ett möte med vår terapeut vid 15 och därför behövde vi ta sonen ur skolan tidigare. Idag pratade vi om hur vi kan lösa konflikter genom att alla får sin vilja igenom. Sonen verkar gilla att gå till terapeuten. Det är inga svårigheter att få dit honom och det hjälper både sonen och oss att gå dit.

När vi var färdiga lämnade vi sjukhusområdet och körde mot höjdpunkten för dagen för mig och pappan. Idag var det julbord på IKEA i Fishers och vi hade köpt biljetter till det. Pappan längtade dit för att få äta all fisk och framförallt sillen.
Vi körde först hem så vi bara körde med en bil till IKEA. Förövrigt vann jag racet hem till huset från sjukhuset mot pappan och sonen.
Vi var på IKEA vid 17.30 och julbordet började vid 17. Där var fler personer än jag förväntat mig och vi fick stå i kö i ca 20 min innan vi kunde börja ta maten. Det var en buffé som IKEA dukat upp med svenska traditionella julbordsrätter som rödbetssallad, olika sorter av sill, gravad lax, ägg, Janssons frestelse, köttbullar, julskinka, glögg och risgrynsgröt. Det fanns även mycket mer mat som inte jag anser är traditionellt för det svenska julbordet som ost, potatissallad, brunsås, lingon, knäckebröd och många olika desserter.

Maten var god och smakade som den gör i Sverige. Jag varnade pappan innan om att vi kommer äta för mycket och det gjorde vi också. Man ska följa traditionen att äta för mycket julmat så man inte mår bra efteråt.
Där fanns många amerikaner som smakade på det svenska julbordet och det var populärt. Jag tror de flesta gillade det och särskilt desserten som bestod av daimtårta, prinsessbakelse, äppelkaka, gräddbulle, mockakaka samt glögg och risgrynsgröt.
Efter vi ätit oss mer än mätta gick vi igenom hela varuhuset. Det var första gången pappan besökt ett IKEA och jag visade för honom hur varuhuset är uppbyggt. Pappan fick många idéer och hittade många saker han kan köpa i framtiden.
Vi var inne i varuhuset i ca 3h. Pappan köpte Marabou-choklad samt underlägg och sonen köpte en klädhängare (fråga mig inte varför).
På kvällen satt jag och pappan först framför kaminen en stund. Jag flyttade sedan mig till tv:n och kollade på The Big Bang Theory. Under kvällen väntade vi på besök från några vänner till pappan. De skulle sova över till imorgon (lördag) men tydligen hade pappan fått helt fel för sig. Han hade läst sms:et helt fel och tydligen skulle de komma nästa helg och inte denna. Pappan och sonen hade städat huset inför detta och först 22.30 på kvällen märkte pappan att det var fel helg. Vi gick alla ganska snabbt till bädd efter vi insett detta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag och sonen fick gå upp tidigare idag än vi brukar. Sonen behövde vara på skolan vid 7.30 för att ta sin konsekvens från igår (onsdag). Han hade ställt sitt alarm på 6 men han vaknade inte av det ändå. Jag gick upp först vid 6.30 och samma tid väckte vi sonen.
Sonen var duktig denna morgon och var uppe snabbt. Han åt sedan frukost och var färdig och i bilen till 7.10 när vi skulle köra. Dock glömde sonen sin jacka men det var första gången han faktiskt var i tid på morgonen utan några påminnelser från oss.
När vi var framme på skolan tog sonen en evighet att gå ut ur bilen. Han skulle ta på sig allting inne i bilen (2 jackor, strumpor, skor, väska) och tog en evighet på sig. Jag tror anledningen var för att han inte ville ta sin konsekvens. Efter ca 5 minuter fick jag sonen ut från bilen och jag kunde köra till gymmet.

Jag var hemma från gymmet redan vid 9 och hade hela dagen framför mig. Jag kollade tv som vanligt och bl.a. The Big Bang Theory. Jag spelade även lite FIFA och pratade med Martin.
En rörmokare kom till huset idag och han har varit här 2 gånger innan. Max är fortfarande rädd för honom men har förbättrat sig mycket. Rörmokaren är väldigt snäll och har med sig hundgodis till Max och är verkligen en hundmänniska men trots det blir Max rädd. Han morrar först mot honom men går ändå långsamt fram för att hälsa varje gång han går in i huset vilket var ca 10 gånger idag.

Jag hämtade upp sonen vid 15 som vanligt. Sonen hade haft en bra dag i skolan och tagit sin konsekvens bra.
Väl hemma var sonen först i sitt rum en stund. Han ville sen använda sina VR-glasögon vilket han fick. Jag startade med middagen för kvällen. Jag lagade köttfärslimpa med brunsås och potatis. Under tiden jag lagade mat använde sonen sina poäng till att spela. Han har börjat spela online nu och pratar med andra människor. Det är kul att höra honom prata och han pratar verkligen högt också, så även om man inte vill höra honom gör man det ändå.

När pappan kom hem åt vi middagen. Sonen gillade överraskande maten idag. Jag och pappan satt och pratade en lång stund efter maten om allt möjligt. Vi förflyttade sedan oss till kaminen och satt där.
Pappan lämnade huset vid 20 och körde och träffade en kompis. Jag fick jobba under kvällen också men sonen var mestadels på sitt rum. Han duschade också vilket tog en evighet och därför gick han inte till bädd förrän vid 22.

Likes

Comments

Pappan tog sonen till skolan på morgonen. Sonens morgonrutin blev inget bättre idag och han gjorde inte vad han ska självständigt och han var inte i bilen i tid. Sonen fick därför minuspoäng och låg på -100.

Jag kollade på de sista avsnitten av ”The secret life of the American teenager” idag. Jag får nu hitta en ny serie att kolla på.
Jag stack en runda till affären idag och handlade lite mat till oss. Annars gjorde jag det jag brukar.

Jag hämtade sonen vid 15. Istället för att hämta upp sonen som vanligt fick jag gå in i skolan och till rektorns kontor. Sonen hade inte gjort vad han skulle idag och ignorerat en lärare. Rektorn tog ett snack med sonen och jag gillar verkligen hennes sätt att hantera sonen. Hon förklarade att det inte var ett okej beteende och att sonen alltid kan fråga läraren istället för att göra raka motsatsen. Hon gav sen sonen en konsekvens för hans beteende och det var inte att bli avstängd från skolan. Sonen får åka till skolan 45 minuter tidigare imorgon (torsdag) och hjälpa läraren han inte lyssnade på idag (onsdag) att städa i och utanför skolan. Hon sa att sonen kommer få 45 minuter av ensamtid med läraren och att han då kan fråga och lära känna honom. Rektorn betonade flera gånger att ingenting i sonens relation med skolan hade skadats och att de fortfarande bryr sig om honom lika mycket och att de alltid kommer göra det. Innan vi lämnade kontoret bad rektorn sonen kolla henne i ögonen och berätta vad han skulle göra för att det inte ska upprepas. Hon har verkligen ett bra sätt att hantera sonen på och han visar respekt för henne och lyssnar på vad hon säger.

Från skolan körde jag och sonen sen till sjukhuset där pappan jobbar. Idag hade sonen ett möte med hans doktor för att kolla hans hälsa.
Under tiden sonen och pappan var på mötet körde jag till White River State Park. Jag gick där en runda runt floden i det kyliga vädret. Jag gillar verkligen Indianapolis som stad men jag gillar verkligen inte kylan som vi har nu. Allting känns jobbigare och tråkigare under tiden som är just nu. Jag hade gärna haft en varm sommardag.

Jag hämtade upp sonen efter mötet och vi körde till Chick-Fil-A och åt middag. Pappan hade ett möte till sent på kvällen.
Väl hemma fick sonen tjäna lite poäng eftersom han låg på minus. Han gjorde det utan några klagomål efter jag förklarat. Sonen tvättade först lite kläder och flyttade sedan sina saker från gästrummet till sitt rum. Han tjänade 500 poäng på det och plus poängen (100 per uppgift) för att göra det efter vi har sagt till honom bara en gång. Det tar oftast sonen ett antal tillsägningar innan han gör vad vi ber honom att göra.
Sonen använde sina poäng för att använda sina VR-glasögon i en timme. Under tiden startade jag kaminen och satt på musik. Max följde såklart med mig och vi myste tillsammans.
Pappan kom hem vid 19.30. Vi hade fått många paket idag och vi fick ett från pappans föräldrar med en kaka pappans mamma gjort samt ett svenskt änglaspel som de köpt. Vi byggde ihop änglaspelet och det fungerade.

Jag hoppas ni hade en trevlig Lucia. Dagen firas inte i USA och nästan ingen har hört talas om den. Svenska skolan/kyrkan hade ett luciatåg i söndags (10 dec) men då hade sonen kalas och jag kunde inte gå. Svenska församlingar runt om i USA går lucia men annars finns inget i USA.
Jag fick ett paket från Sverige idag också. Det var från mina föräldrar som skickat saffransskorpor och skumtomtar. Jag tackar så mycket för paketet. Pappan gillade skorpor väldigt mycket.
Jag hade under kvällen en liten egen luciafika med pepparkakor, saffransskorpor, clementiner och mjölk.

Likes

Comments

Sonen ska gå upp av sig själv och vara självständig under morgonen och vara i bilen i tid. Vi har satt upp lappar så han kan komma ihåg vad han ska göra. Hittills har det inte fungerat och sonen är sen varje dag. Idag var han dessutom väldigt sen. Hans alarm ringde men han vaknade inte av det och jag fick väcka honom. Han hade då 20 minuter på sig att gå upp. Han var väldigt seg på att gå upp och sen spydde Max i hans säng och det tog hans uppmärksamhet. När jag städat upp spyan började sonen leka med Lego trots att jag sa åt honom att vi behövde lämna i det ögonblicket. Det går inte att stressa sonen och det finns ingen mening att bli stressad själv. Sonen kom ner 5 minuter efter och när han tagit alla sina saker kunde vi lämna huset 12 minuter försent. Vi kom till skolan exakt när den började och jag vet inte om han kom i tid eller inte.
Vi har nu höjt sonens poäng om han kan göra allt självständigt under morgonen samt att vara i tid ute i bilen. Vi har också lagt på minuspoäng om han inte gör detta i tid. Vi får se om detta fungerar bättre eller sämre men sonen var den som föreslog det.

Jag körde till gymmet på vägen tillbaka från sonens skola. Jag tränade en timme och var sen hemma 9.30 och hade hela dagen framför mig. Jag kollade först lite tv och duschade sen. När jag duschat körde jag och Max till Central Canal Towpath. Vi gick en lång runda där och det var tyvärr rätt kallt. Idag var även första gången jag inte såg en sköldpadda där (sett det de senaste 15 ggr) men det finns väl en anledning till det på grund av kylan.

Jag hämtade sonen vid 15. Tillbaka hemma var sonen i sitt rum en lång stund och jag var överraskad att han inte frågade efter att få använda sina VR-glasögon.
Under tiden sonens var i sitt rum gjorde jag min läxa samt pratade med Martin. Martin tog sitt körkort idag vilket är väldigt kul.
Sonen kom ut från sitt rum först när pappan kom hem. Han började då spela med sina VR-glasögon. Han gjorde det tills pappan lämnade för sin woodworking-klass. Idag är sista gången för pappan där och han gillar verkligen att vara där. Han har gjort en fin bänk under sina senaste gånger där.

Jag lät sonen använda VR-glasögonen tills hans tid var ute. Jag frågade sen om han ville tjäna lite poäng (eftersom han har gått väldigt mycket minus idag) men det ville han inte. Han gick istället upp på sitt rum och lekte med Lego.
Under tiden han lekte med Lego lyssnade jag på julmusik och myste med Max framför kaminen.
Sonen kom ner efter en timme och ville använda sina VR-glasögon igen. Han ville inte tjäna mer poäng utan istället slösa och ta slut på alla poängen. Det är upp till honom att bestämma och jag gav honom bara en rekommendation att inte göra det. Han gjorde det ändå och jag fick acceptera det. Jag kollade på The Big Bang Theory under tiden han spelade och när det var sängdags lyssnade han inget vidare. Först när pappan kom hem lyssnade han lite bättre men inte mycket.

Likes

Comments

Pappan tog sonen och Max till sonens skola idag. Han kom sen tillbaka till huset och var där fram till 12.
Jag gick upp vid 8 och åt frukost i lugn och ro. Jag lämnade sedan för gymmet och kom tillbaka och åt lunch i lugn och ro.
Efter jag duschat tog jag ut Max. Vid Spirit Lake (sjön bredvid vårt område) bor rätt många gäss. Gässen är allmänt högljudda och bajsar överallt så där finns knappt ingenstans att gå. Max gillar inte heller dem och vill helst jaga iväg de men tyvärr är han rädd för vatten. När gässen väl hoppar i sjön ger Max upp och får roa sig med annat.
Jag pratade sen med Martin fram tills det var tid att hämta sonen. Jag blev sen när jag hämtade sonen eftersom vid en skola på vägen till sonens skola slutar alla vid 14.45 och skolbussarna och alla bilarna från High school tar alla plats på vägen och trafikljusen kan inte hantera det och det blir koas och kö. Jag behöver ta ett nytt håll till sonens skola på eftermiddagen så jag kan slippa problemet med alla bilarna.

När jag kommit hem med sonen började vi städa i entrén till huset. Sonens sida av entrén var fylld med massa saker och min sida var utan saker. Det har sett ut så de senaste månaderna och sonen bryr sig inte alls om det. Hans rum brukar vara fyllt med saker men innan hans kalas städade han och pappan det. Nu ser hans rum fint ut men frågan är hur länge det ser ut så.
Jag började städa entrén med sonen och han var inte speciellt taggad. Pappan kom hem efter en stund och hjälpte oss. Vi lyckades städa allt på ca 15 min. Vi slängde vissa saker, skänkte vissa och många saker tog sonen upp till sitt rum. Nu ser sonens sida nästan lika bra ut som min.

Resten av kvällen var seg. Jag hade inget att göra och pratade först med Martin. När han gått och lagt sig kollade jag serier och hade rätt tråkigt faktiskt.
Sonen använde sina VR-glasögon och spelade det nästan hela kvällen. Pappan tog det lugnt framför kaminen och jobbade. Jag hängde med pappan en stund men var mest uppe i mitt rum och kollade tv.
Senare på kvällen invigde pappan och sonen jacuzzin för deras del denna säsongen. Jag gick till sängs tidigt eftersom jag är och har varit trött på sistone.

Likes

Comments

Sonen vaknade upp under natten och väckte pappan. Han var förmodligen väldigt exalterad över sin födelsedag. Han somnade dock om efter en stund och sov sen väldigt länge. Vi fick väcka sonen vid 12 på morgonen/dagen.
Under tiden sonen sov hann pappan installera den nya datorn han köpt. Till den nya datan köpte pappan ett par VR-glasögon som sonen fick som present. Jag hann kolla en serie samt se Manchesterderbyt på tv innan sonen äntligen kom upp.
Pappan gjorde chocolate chip-pannkakor till sonen som frukost och sonen kunde hålla sig i ca 2 minuter innan han ville öppna sina presenter.

Sonen fick 4 paket och han blev glad över alla men framförallt för VR-glasögonen. Han har velat ha de sedan jag kom till familjen. Sonen ville inte sluta krama pappan och han började även gråta av glädje. Jag har aldrig sett sonen så glad och han blev verkligen glad över presenten.
Sonen fick ett laserdome-vapen av pappan också samt Lego av mig och en lampa av pappans syster. Sonen hade redan öppnat presenterna från pappans föräldrar och de gav en bok, en korg med kakor samt pengar. De ringde även idag och sjöng för honom.

Under eftermiddagen installerade pappan och sonen datorn och VR-glasögonen (virtual reality). Jag tog Max för en lång runda till Monon-trailen och Marrot Park.

När jag kom tillbaka började vi förberedda för kalaset. Pappan städade huset och jag körde och hämtade upp pizzor.
Det kom ca 25 barn vid 16-tiden och det blev livligt ganska snabbt. Första timmen spelade barnen på sonens Xbox och hans nya VR-glasögon samt hängde med varandra och åt pizza. Vissa hade med sig en liten present till sonen men det var inget vi krävde.
Vid 16.30 när alla kommit sjöng vi för sonen och han blåste ut sina 13 ljus på sin tårta. Alla fick sen en bit tårta. När tårtan var serverade kom höjdpunkten på kvällen för barnen. Gametrucken kom och det är ett långt släpp som innehåller ett antal tv-skärmar och alla möjliga spel samt konsoler. Det är ett paradis för barn som gillar att spela tv-spel. Gametrucken rymmer ca 16 personer under vintern men fler när det är sommar eftersom där finns tv-skärmar på utsidan av släppet då.

Barnen turades om att vara ute i gametrucken och att vara inne i huset och göra annat. Mot slutet var de flesta inne i huset och sprang rundor. Ljudnivån var hög men de hade kul. Sonen visade alla sina leksaker för kompisarna och han hade en riktigt rolig kväll.
De flesta hämtade sina barn vid 19 och kalaset var över då. Jag och pappan började städa och vi var färdiga efter ca 30 min. Den värsta delen med att städa i USA är att alla har på sig sina skor och går in och ut med dem. Smutsen ramlar av överallt och framförallt på heltäckningsmattan vi har på ovanvåningen. Jag förstår inte logiken i att ha på sig skor inomhus men jag har bara vant mig att andra har det även fast jag inte har det.
När gästerna gått hem pratade jag och pappan lite. Sonen använde sina VR-glasögon hela kvällen och spelade på det. Jag kollade även lite serier på kvällen innan jag gick till sängs.

Likes

Comments

När jag vaknade upp hade det redan snöat en stund och det låg snö på marken. Det höll i sig och snöade några timmar utan att det blev mer än några centimeter snö.

Efter jag tränat tog jag Max för en runda i snön. Max gillar snön men tycker den är konstig först men vänjer sig snabbt. Vi gick vår vanliga runda bortom Spirit Lake. Den tar ca 35 minuter och vi brukar gå den tillsammans.

Jag pratade med mina föräldrar en stund på eftermiddagen. Efter det åkte jag och pappan till Meijer. Vi köpte dricka och lite annat smått och gott inför sonens kalas imorgon (söndag). Jag köpte även en present till sonen eftersom presenten jag beställt på internet inte kommit ännu. Jag fick köra på plan B och köpa en present och ge presenten jag beställt till jul istället.
Vi hämtade även upp en tårta till kalaset imorgon (söndag) på vägen hem från Meijer.
Väl hemma slog jag in min present samt pappans systers present så de är färdiga inför imorgon (söndag).

På kvällen gjorde jag läxa från min weekendklass i Boston. Jag påbörjade den och gjorde en uppgift men har två mer att göra.
Vid 18 kom en gammal kompis till pappan över. Pappan och kompisen körde och åt på restaurang på kvällen.
Jag och sonen åt mat från Panda Express. Sonen kollade tv på kvällen. Jag kollade först serier och körde sen till bion och kollade på ”Daddy’s Home 2”. Filmen var bra och jag var förövrigt ensam i biografen när den spelades.

Likes

Comments

Pappan tog sonen till skolan idag och jag fick sovmorgon. Pappan, sonen och skolan hade även ett litet möte för att kolla hur det går för sonen i skolan än så länge. Det går bra än så länge enligt alla parter och vi får bara hoppas att det håller i sig.
Jag tränade efter frukost och gick ut med Max som vanligt efter det. Sonen ville stanna i skolan längre idag och vara med på en liten fest för skolan. Jag fick därför 2 extra timmar ledig. Jag körde till IKEA för att köpa biljetter till IKEAs svenska julbord nästa fredag (15 dec). Jag köpte tre biljetter och fick rabatt med IKEA-family-kortet även fast jag inte har det. Anledningen är att jag är från Sverige. Jag fick även förklara vad glögg och Jansson frestelse är för något för några av personalen på IKEA.
Jag köpte även en lampa (den sonen älskade när vi var där) till sonen som han ska få av pappan syster som present. Jag köpte även hem pepparkakor för att få julstämningen.

Jag hämtade upp sonen vid 17. Han hade haft en väldigt rolig fest och det kan jag tänka mig. Att bara få hänga med vänner utan krav från skolan älskar sonen.
Pappan kom hem ca 30 min efter oss och han hade pizza med sig hem eftersom det är fredag. Under kvällen tog vi det lugnt. Jag smsade mycket med Igor (den nya au-pairen för familjen när jag lämnar) och vi har kommit varandra nära. Vi pratar ganska mycket och har mycket gemensamt.
Sonen fick även två tidiga presenter från pappans föräldrar. Den första var en bok och sonen blev inte jätteglad över den (hatar att läsa). Den andra kom en timme senare och det var en korg med kakor. Sonen blev överlycklig över den presenten och var verkligen glad.

Likes

Comments

På morgonen idag testade jag att låta sonen vara självständig och göra sakerna utan att jag påminner honom. Vi börjar ge honom mer ansvar och speciellt med poängsystem vill vi kunna ge honom mer ansvar.
Jag väckte honom och satt timern på 30 min på hans telefon och lämnade sen rummet efter att frågat om han ville göra sakerna själv idag. Han vill gärna det och jag vill gärna ge honom chansen.
Jag åt frukost och tog det lugnt på nedervåningen. När det var 10 minuter kvar tills vi behöver lämna huset på morgonen var han fortfarande på sitt rum. Jag gick upp och kollade och han låg i sin säng med sin telefon fortfarande. Jag sa till honom att vi behöver lämna inom 10 minuter och det fick fart på honom. Han klädde på sig och gick ner och åt en snabb frukost. Vi kunde sen lämna i hyfsad tid.
De flesta gångerna vi ger sonen ansvar misslyckas han tyvärr men problemet är att han inte har en känsla för tid och därför tror han att han har mer tid på sig än han har.

När jag lämnat sonen på skolan körde jag till gymmet på vägen hem (är på vägen).
Resten av dagen har jag pratat med Martin några timmar, spelat lite FIFA och gått en sväng med Max. Jag gick bara en kort runda idag med Max eftersom det var svinkallt. Det var ”bara” några minusgrader men det blåste mycket och jag bara frös när jag var ute. Jag tror Max var den enda i hela Indy som njöt av att vara ute. Det snöade förövrigt också lite under dagen.

Jag hämtade sonen vid 15 och vi körde sen hem. Sonen använde sin timme av tv och sen en halvtimme extra som han kan göra med det nya poängsystemet när vi kom hem. Jag tog Max ut för en liten runda igen och denna gången blåste det mindre. Jag pratade sen med Martin tills sonens tv-tid var slut.

Pappan kom hem vid 17. Vi åt middag en timme senare och sen städade pappan och sonen sonens rum. Jag myste med Max framför kaminen i över en timme. Han är verkligen en mysig hund och älskar att vara nära oss. Det enda problemet är att man ska klia honom hela tiden annars stöter han till oss med nosen eller tassen för att få uppmärksamhet.
Resten av kvällen kollade jag serier, sonen tv och pappan jobbade lite.
(Bloggens hemsidan låg nere igår (torsdag) och därför kunde jag inte publicera förrän idag (fredag)).

Likes

Comments

Pappan tog sonen in till skolan idag och jag fick sovmorgon. Under dagen har jag som igår (tisdag) njutit av att vara hemma ensam och inte gjort alltför mycket. Jag har tränat, tagit Max för en runda i kylan och sen kollat serier.

Jag hämtade sonen vid 15. Idag hämtade jag honom där jag skulle och hamnade i rätt kö. Vi körde direkt från skolan ner till downtown och till sjukhuset där pappan jobbar. Vi hade en terapisession idag. Idag pratade vi mest om poängsystemet från förra veckan (som jag inte var med på) och om hur vi ska gå vidare från det.
Vi har börjat se skillnader på sonen från första gången vi gick i terapi där och vi får bara hoppas att det håller i sig.
Pappan skjutsade sonen hem och de hämtade sonens cykel (har lagats) och köpte Chick-Fil-A. Jag fick köra Porschen hem och var hemma först. Jag tog ut Max innan det blev mörkt och när jag var tillbaka var sonen hemma men pappan hade redan stuckit iväg igen. Han skulle träffa en kompis idag och var iväg under kvällen.
Pappan kom tillbaka innan sonen gick till sängs. Jag och sonen testade att sonen skulle komma ihåg att duscha någon gång under kvällen men det glömde han så jag fick påminna honom ändå. Han kom därför i säng senare än vanligt.

Under kvällen bokade jag de sista Airbnb:en och den sista bussen på min resemånad. Jag har nu bokat allting och det känns skönt.
Jag börjar med att flyga till Seattle. Från Seattle tar jag bussen ner till Portland och åker sen hela natten ner till San Francisco. När jag är i San Francisco passar jag på att åka till Yosemite National Park. Jag flyger sen från San Francisco till Hawaii. Jag är på ”The Big island” på Hawaii och tillbringar en vecka där med bl.a. en tur till vulkanparken där.
Jag flyger till LA efter en vecka på Hawaii. I LA ska jag försöka kolla på The Big Bang Theory-inspelningen (om den går då) som jag inte fick se förra gången. Från LA tar jag bussen till Las Vegas. Från Las Vegas åker jag vidare till Albuquerque. Där stannar jag en natt och tar sen bussen till Oklahoma City över en dag och åker på natten ner till Houston. Från Houston åker jag till New Orleans’. Mitt sista stop är Atlanta och därifrån flyger jag tillbaka till Indy. Jag är sen i Indy två dagar innan jag flyger tillbaka till Sverige.
Jag flyger till Seattle den 29 januari och kommer tillbaka till Indy den 25 februari. Min första dag tillbaka i Sverige är den 28 februari.
Jag längtar verkligen till min månad där jag kan resa runt. Det kommer bli en intensiv månad men jag kommer få se mycket, vilket jag vill.
(Tyvärr är inte Hawaii med på bilden)

Likes

Comments