Hur ska man kunna vara stark och självständig när man inte ser. Ser hur man ska lösa problemen själv. Hur man släpper taget. Vågar släppa det som är ens trygghet och uppleva nya äventyr.
Men framför allt, hur man släpper taget om honom. Ge han chansen att bestämma sig eller bara låta honom sakta försvinna. Sakta ta avstånd. Jag vet inte. Det känns jobbigt att släppa taget efter all tid vi haft. Å andra sidan kan jag inte vänta på honom hur länge som helst. Han finner aldrig tid för mig, han säger att han finns där för mig, när jag behöver honom så finns han inte där. Jag älskar honom, men han ger inte mig det jag behöver. Allt jag behöver är någon som finns där. Han kan inte ens ge mig det. Han förstår inte vad jag säger när jag försöker förklara, eller så vill han inte förstå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

This is all pain. They say love is beautiful, but it's mostly dark and painful. Only lies, fights and tears. There're some moments that you'll always remember as the good ones. They are though few. Never ever have I been so hurt as I've been the last 2,5 years with him. I love him more then words can tell, but I wish he could give me what I want. He doesn't have the interest to give me that. Is it worth staying? Or should I go on? I don't know. Right now he is mostly hurting me. I wish I could be his everything. That he would love me. If he can't love me, maybe it's better to leave him?
Please I beg you, tell me what you want. What you feel. For once!

Likes

Comments

I fredags firade min systers 25årsdag med fullt kalas, med tema barnkalas! Vi hade riktigt kul! Och på kvällen sen så bowlade vi också. Hon blev så glad! Av mig så fick hon Fia med Hutt, så vi helt klart måste prova någon gång!
Min syster är världens finaste och starkaste personen jag vet! Hon har gått igenom allt, och ändå står hon här nu 25 år och starkare än någon annan! Jag är så glad och tacksam för att ha henne som min syster! Vi har hatat varandra många gånger i våra dagar! Men alltid kommer vi ha varandra! Alltid kommer vi älska varandra! Tack älskade syster för att du finns! För du är det finaste som finns!

Likes

Comments

Gymnasiearbetet gör mig galen, men det börjar ordna upp sig nu iaf. Jag hoppas bara att jag orkar och hinner med en del under praktiken också. Boende efter studenten börjar lösa sig också så jag kan få vara kvar här och jobba! Nästa vecka börjar vår 6veckor långa praktik och mitt körkort kommer inom kort! Det känns så skönt att allt börjar lösa sig. Vi har fått lokal till studentmottagningen också så nu är det dags att skicka ut dom. Så nu i helgen blir det att skriva ut och posta dem! Sedan ska bara resten av mottagningen planeras. Jag tänker mig en mysig middag med vänner och familj och sedan på kvällen så blir det fest! Jag vill så gärna att min mamma ska vara med och spela beer pong! Det hade varit oslagbart!
Det börjar hända så mycket nu! Det är svårt att fokusera och framför allt känna att man har tid att sova, jag har sovit jätte dåligt i några veckor nu. Man har ingen ork till att göra något nästan. Jag orkar typ inte följa med på fester, har ingen lust just nu. Men det kommer väl förhoppningsvis!

Likes

Comments

Där finns så mycket man hoppas på och önskar. Men där är alltid den där lilla extra stora önskan man har. Min är han. Faktiskt. Jag önskar också att jag bara kunde skriva till honom nu och berätta hur jag mår för tillfället. Jag vet inte ens varför det är så här jag mår. Allt jag vill just nu är han skulle varit här och hållit om mig och låtit mig gråta. Bara finnas där. Jag älskar honom så det gör ont. Jag älskar honom så mycket att jag vill sluta tycka om honom alls nästan.
Fått sova med honom nu hade varit underbar också

Likes

Comments

​För första gången är jag så sjukt ofokuserad på restaurangdagen i skolan i morgon, när det är min meny dessutom. jag har bara så mycket i huvudet just nu. Försöker få ihop en överraskningsfest för min syster nästa fredag, beställa grejer skriva inköpslista osv. Sedan har vi allt tänk kring körkortet, balen, när jag ska prata med Han om han vill vara min baldjet. Som i för övrigt skrämmer mig. Jag vill verkligen gå med just honom, för han betyder så mycket för mig. Men om han säger nej? Tänk vad pinsamt! 

Sedan har vi även alla planer och framför allt planering kring studenten. Oh jag börjar typ vilja spy på det för att det är så sjukt mycket som ska fixas. Men ingen verkar vilja ställa upp och hjälpa mig ordna den... Vi har fortfarande ingen lokal och det är omöjligt att ha en mottagning utan en lokal. Jag vet inte hur vi ska fixa med vin och annan alkohol, för jag ville att vi skulle köpa det utomlands då det är billigare när man ändå ska köpa hyfsat mycket. Kommer det bli dekorerat som jag vill ha det? Då jag inte har möjlighet att göra det själv så måste jag lägga den tilliten på andra. Dock så brukar inte min familj vara alltid så duktiga på att pay attention till mina instruktioner. Vilket är en oros faktor för mig. Så mycket att göra och så lite tid... ibland vill jag bara trycka på paus och organisera mitt liv, tänka över i vilken ordning jag ska göra allt. Jag vill bara få ordning på mitt liv. Få min framtid som jag vill ha. 

Likes

Comments

​Idag så fick jag ett riktigt down moment. När min körskolelärare förklarar hur "dålig" hon tycker jag är efter allt vi kört. Aldrig hört henne så besviken... Det tog faktiskt riktigt hårt på mig... efter 18 körlektioner och jag får inte in det... Jag kände då verkligen hur mitt självförtroende bara åkte i botten. Körkortet är en sån viktig del i mitt liv. Min nykel till all frihet! Jag vill verkligen detta! Jag vill verkligen klara det! Men just nu känns det så hopplöst på sätt och vis. Jag känner mig så dum. Jag har så mycket i huvudet att det är svårt att få plats med allt. jag är så slut i hela kroppen bara, samtidigt som jag är så fruktansvärt rastlös. jag måste klara detta! Jag ska klara det! 

Likes

Comments

​Här står jag, med en garderob full med kläder, men mycket av alla dess plagg använder jag inte ens. Helt klart dags för en rensning. Men det kräver också att man fyller på med nya. Mitt problem är alltid två alternativ, antingen så hittar jag inget men har pengar till det. Eller så hittar jag jätte mycket kläder och kontot har börjat samla damm. Jag försökte ge hintar till min mamma, men hon gjorde väldigt klart att jag får betala själv... Men kläder är så dyrt, prioriteringar i livet i guess... vad gör folk för att köpa nya kläder hela tiden? eller är folks föräldrar så snälla? Varför vill inte min mamma bidra med det då? 

Likes

Comments

Jag kom precis på den perfekta grejen han hade kunnat göra för mig! Ta med mig på en hockey match. Jag har faktiskt aldrig varit på en. Aldrig varit direkt intresserad av hockey, men att se en match hade varit häftigt. Särskilt med honom. För jag vet hur mycket han tycker om det. Hellre hockey än fotboll! Han och jag på en match... Det hade varit så gulligt om han hade gjort det! Men det kommer aldrig hända... Han är inte den typen. Men tanken är mysig iaf. För det är där den stannar. Han kommer inte tänka på att ta med mig på en match. För jag finns inte i den delen av hans liv. Men jag vill ändå leka med tanken, han tror så lite om mig. Det är synd, för om han verkligen visste allt om mig hade han nog älskat mig. För jag är enkel, men samtidigt svår att vara med. Jag tror det är det som skrämmer honom. Men jag vet inte. Jag önskar bara att jag kunde förstå. Förstå skillnaden mellan verklighet och min fantasi. Förstå varför jag fortsätter föreställa mig honom som den här killen han inte är. Han aldrig kommer bli. Men jag älskar honom ändå för vad han är, på riktigt. han försöker, han har inte kommit på allt ännu och vad mer kan jag kräva? ja jag sitter här och vill att han ska komma dessa saker, men jag behöver inte dom. Jag behöver honom. Visst att han hade gjort det och kommit på det själv hade jag varit så lycklig. Men jag tänker inte sitta och förvänta mig att han ska göra det, jag vill att han ska komma på det själv, och då kommer jag uppskatta det precis lika mycket som att han försöker just nu. Att man försöker allt som betyder något.

Likes

Comments

​Hur får man honom att förstå att man vill att han ska göra något som jag inte förväntar mig, utan att faktiskt säga något? Efter 2 år och han vet fortfarande inte hur man ger en tjej uppmärksamhet. Absolut att han ger mig tid och så. Men den där lilla överraskningen som bara visar att jag är hans. Men vem lurar jag. Jag är inte hans. Kommer jag någonsin vara mer en ett bra ligg för honom? Varför kan han inte se hur mycket jag älskar honom? varför kan han inte se hur mycket detta gör mig till världens lyckligaste som får ha honom nära mig. Men samtidigt gör du mig så ledsen och förvirrad när jag inte vet vad vi är, vad du känner för mig eller ens vad du vill med oss. 

kommer vi någonsin bli bra? Kommer han någonsin bli min? värst av allt, kommer han någonsin älska mig? 

Likes

Comments