Jag såg en sån där gullig quote på Facebook, men den fick mig att tänka på något annat en vad den egentligen handlade om, den fick mig och tänka på hur mycket jag saknar mitt hem! Huset där jag är uppvuxen, huset med alla minnen. Huset med hela min barndom! Det är snart 7 år sedan vi flyttade därifrån... jag saknar det. Saknar mitt rum, omgivningen, trädgården, skogen runt om. Verkligen allt. Det tär mer på än att flytta ifrån något man är uppväxt i än vad man tror. Jag trodde aldrig det skulle bli så här jobbigt, särskilt inte så lång tid efter att vi flyttat. Att andra ska bestämma om jag ska bo i mitt eget hem eller inte är väl det som är värst. Att jag själv inte fick välja. Jag vill bara åka hem!

Likes

Comments

I helgen har jag varit hos mamma! Själv dock, kom för att var hundvakt medan mamma var iväg hela helgen. Så det blev massa plugg denna helgen! Är dock inte taggad på denna måndagen! Alarmet står på 04.20 och klockan är nu 01.13... så man är lagom taggad! Men helgen har varit mysig så!

Likes

Comments

Kände att jag inte skriver så ofta. Men vet inte vad jag ska skriva. Mina tankar gå åt olika håll bara. En del av mig saknar honom så det gör ont. Och en annan del av mig vill aldrig mer se honom. Jag tror att problemet är att jag fortfarande på något vis har det här lilla lilla hoppet inom mig som vill tro på att han kommer inse nu att han vill vara med mig och kommer överraska mig och göra allt för att jag ska förlåta honom och ge han en chans till.
Men samtidigt vet jag att han är inte den killen. Han skulle hellre leva sitt liv olyckligt än att försöka ta tillbaka mig. Dessutom skulle han aldrig älska mig. Oavsett hur mycket jag hade försökt. Jag önskar att jag kunde ha fel om honom för en gångs skull. Han har inte plats för mig i sitt liv och jag får acceptera det. Acceptera det faktumet att han aldrig kommer vilja ha mig.
Men varför gå igenom allt detta för inget? Jag förstår inte den biten riktigt. Men det är över nu. Han kommer aldrig försöka ta tillbaka mig. Och han kommer aldrig att veta hur mycket jag fortfarande älskar honom. Ingen ska veta.

Likes

Comments

Det är så lätt att sakna dig, men jag tror jag har byggt upp en vild av dig som inte stämmer längre. Att vara utan dig är svårt, men du har sårat mig så många gånger att jag orkar inte längre. Jag orkar inte vänta på dig. Ja önskar att jag inte behövde lämna dig. Men jag såg ingen annan utväg. Där är så mycket problem mellan oss som kommer ta väldigt lång tid att fixa. Jag orkar inte. På ett sätt önskar jag att vi hade kunnat börja om. Det hade varit så mycket enklare. Fått en bättre start. Men det är för sent nu. Du kommer aldrig att älska mig, och det är okej. För jag har insett det nu. Så länge som jag har hoppats på att du skulle göra det. Jag vet nu att jag är inte tillräcklig för dig. På ett sett önskar jag att vi hade kunnat vara vänner men vi vet att det inte funkar.
Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. Jag kommer alltid att älska dig. Jag önskar att det hade blivit vi, för du är det bästa som hänt mig!

Likes

Comments

Igår var faktiskt helt okej! Det hade kunnat blivit bättre och roligare om det inte hade behövt bli drama... men det är väl sådant som händer I guess. Blev as lack på en brud som tror att hon är något och försöker passa in något för mycket. Annars hade vi super mysigt! De flesta är så mysiga!
Vi har haft ett ännu bättre och mysigare bakishäng idag!
Tack för att ni finns! Älskar er massor !

Likes

Comments

Efter en lång tid av bråk, kärlek och bristande tillit är jag äntligen fri. Fri från hans ord som i längden bara ha sårat mig. Jag är så sjukt glad att jag äntligen tog steget och fick bort honom från mitt liv. Det som sårar mig är väl att jag någonstans långt inne hoppades på att han skulle ta chansen och bett mig stannat kvar. Men istället valde han att försöka trycka ner mig och känna mig värdelös. Det sista han skrev till mig är oförlåtligt. Det som är skönt på ett sätt är att han aldrig skulle ha stake att komma tillbaka nu iaf. Inte för att jag vill det. Det är bäst att det blir så här. Då han inte kan ge mig vad jag vill ha eller behöver. Han säger att han tycker om mig och har känslor för mig. Men inget han gör eller säger annars stämmer med det. Så för mig var det bara det intima han ville ha. Men det duger inte för mig. Inte från honom. Men det är över nu. Jag vill aldrig mer se eller höra av honom.

Likes

Comments

Eftersom en av mina bästa vänner fick körkort i fredags så måste det ju firas! Så är precis hem kommen från krogen nu! Hahahah iaf haft riktigt roligt!
Nu ska jag sova och mysa ner mig i sängen mest bara. Dock så blåser det något fruktansvärt mycket! Så på sett och vis önskar man att man hade någon att mysa med!

Likes

Comments

Igår fick vi våra studentmössor!!!! Asså jag är så sjukt taggad!!!! Det är inte långt kvar nu! Tiden kommer bara försvinna! På sätt och vis är det tråkigt, då jag älskar min fina och sjukt underbara familj här! Så ikväll, bara för att ta vara på tiden så hade vi en jätte mysig julmiddag tillsammans hela familjen! Det var bästa på länge! Vi behövde verkligen det. I morgon bitti bär det av mot Ullared! Så vi taggar att gå upp halv 6, 6 i morgon bitti! Kan bli kul! Så nu måste jag verkligen sova! Godnatt!

Likes

Comments

Full igen, en helt vanlig måndag... men fett värt. Ska servera julbord på skolan i morgon! Men det är lugnt! Jag är ganska full nu och allt jag saknar är honom... tyvärr så jobbar han ikväll. Jag hade hoppats på att han kunde ha tagit snackat han ville ta ikväll men så blev det inte. Det löser sig nog. Är inte jätte taggad på det samtalet, men det löser sig alltid. Önskar bara att jag kunde sluta älska honom. För En gångs skull....

Likes

Comments

Att få veta att han vill lösa det och komma tillbaka är ingen nyhet, jag har bara väntat på det. Men frågan är ändå om jag ska ge han ytligare en chans? Jag älskar honom så mycket och det känns så tomt utan honom. Samtidigt så är risken hög för att något sådant här händer igen. Så är det värt det? Jag känner mig så kluven i mig själv. Någonstans vill jag ge honom en chans till, men jag är så fruktansvärt trött på oss. Han verkar inte att det ska vara något seriöst mellan oss (?). Jag vet inte om jag kan göra detta något mer. Så mycket tårar som jag har fällt pga honom, så många sömnlösa nätter och så många gånger han har fått mig att må bra. Må bra på riktigt för en gångs skull. Jag försöker förstå, jag försöker hela tiden men det är aldrig tillräckligt. Jag orkar inte mer. Jag vill inte känna så här mer. jag önskar jag kunde sluta älska honom. För det är väldigt tydligt att han inte älskar mig, för man vill aldrig såra den man älskar. Jag vill bara förstå. Förstå vad det är han vill med oss. Ingen förstår hur jag mår, ingen vill förstå speciellt inte han. Då hade han varit vid min sida nu och hållt min hand 

Likes

Comments