View tracker

You came in to my life, take my heart by storm and now you just through me away. Like I was nothing to you. That our love never hit you. But you treated me like I was nothing. That I have never been anything for you. I'm so disappointed at you... I thought you would have grown so much more. I'm so disappointed. I guess I was wrong about you... you're still that same guy you used to be... and that's not the guy I love. What happened with the guy you have been the last couple of months? I miss him so much...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​En full spikad vecka väntar framöver. Idag så ska vi först ha möte och bestämma meny till balen. Sedan ikväll måste jag hinna tvätta och fixa till julgranen som vi fick hem igår lite grann. Ska också hinna med julbak ikväll också. I morgon är det fullt ös, vi ska preppa till onsdag, där är så sjukt mycket att göra... onsdag då är det äntligen dags att få presentera min meny för gästerna! Är riktigt taggad på att få genomföra denna menyn eftersom jag ändå lagt ner 4 veckors arbete och fin slipning på den. Men jag är ändå ganska nöjd med den. jag kan inte säga att jag är helt 100% nöjd, men den duger. Torsdag är det bar och sedan på kvällen har jag körlektion. På fredag har vi matkultur, då ska vi göra sushi!! Så gott! På kvällen ska jag antagligen jobba, samma sak på lördag. På söndag ska jag nog inte göra något alls. bara ta det lugnt. Njuta av den enda dagen jag är ledig. Nu ska jag gå in i köket och ha en tallrikskris!

Likes

Comments

View tracker

You know those days you just misses someone you really shouldn't miss... but if you not suppose to, why do we do it? How can you miss someone that only causes sorrow. "Be strong" they say, I'm trying but it's so hard... please understand my pain. If only someone could end it. I don't want pain no more. Someone please save me from myself, and specially him... he doesn't want me... he doesn't love me, he never has or never will. I just have to face that. He only uses me for what he wants. All I ever wanted was to be loved for who I am. I just wanted him to fight for me! Show me what he feels or at least tell me... never have I been good enough, never will I ever be. Why do I love him? If I would be gone tomorrow he wouldn't notice and even less care. For him is other peoples words more important than us. So I say goodbye my dear. I'll never forget you, you'll always have my heart, I'll always belong to you. But as long as you don't love me, I can't stay. Because it hurts to much, it hurts so bad I rather wish I was dead... I miss you, I hate you, I love you

Likes

Comments

Huset börjar få lite juldekorationer. Vi försöker skapa lite julstämning. Nästa vecka får vi nog en riktig gran också! Det gjorde mig så lycklig!! För julgranen är det absolut viktigaste för mig verkligen! Eftersom jag inte tänker åka hem över jul så kanske jag blir här helt ensam, om jag inte jobbar vill säga. Men hellre det än att åka hem till de kaoset... Här kan jag sköta mig själv. Det känns ju inte som att min "familj" bryr sig om det ändå... De har inte ens försökt övertala mig att komma hem, men jaja. Kan ju vara skönt att få slappna av för en gångs skull på julafton. Man kan ha mysigt själv också, med god mat, glögg, en bra film och tända ljus! Tid till att bara sköta mig själv. Göra "spa" kväll typ. Gud vad mysigt!

Likes

Comments

Det är ju himla trevligt och uppskattat att man åkt på värsta förkylningen när man måste jobba i helgen... just nu känner jag mest för att ligga i sängen hela dagen. Men har måste gå till skolan i morgon, annars blir det inte bra! Men det är jobbigt att känna den pressen... antagligen så har ju detta förkylnings skit brutit ut då jag har varit så stressad den senaste tiden. Kroppen säger i från. Men det gör mig ännu mer stressad att vara hemma dock. Det är en ond cirkel verkligen...

Likes

Comments

Även om det kanske inte exakt är vad jag alltid drömt om så är det bättre än vad jag kunnat föreställa mig. Jag fick faktiskt min prins, jag fick mitt sagoslut tillslut. Min prins kom. Idag såg jag även hur lycklig jag faktiskt gör honom. Hur mycket han verkligen uppskattar mig. Jag älskar honom och han gör mig lycklig.

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag känner, vad jag vill eller något alls. Allt är så förvirrande. Ingen riktigt förstår. Alla bara är så trötta på han och mig nu. Men jag vill bara vara med honom. Han är så amazing. Jag förstår inte själv vad som är så speciellt med honom, men denna killen har verkligen gjort avtryck i mitt hjärta. Allt är så luddigt. Hela vårt "förhållande", jag önskar att det bara kunde bli vi. Men han är inte redo för det ännu. Senaste tiden har dock visat att han verkligen har starka känslor för mig. Jag önskar bara att han kunde överraska mig och göra något som jag absolut inte förväntar mig.
Jag önskar att han hade tyckt om mig så pass mycket att förlora mig vore det värsta i livet...

Likes

Comments

I morse när jag vakna så orkade jag verkligen inte gå upp. Hade riktigt ont i huvudet och kände verkligen inte för att servera och vara trevlig mot folk. Dessutom så hade jag så mycket jag behövde göra på morgonen och jag orkade verkligen inte. Man kan ju inte gå till skolan och servera gäster om man inte har duschat på 3 dagar! Det är ju bara äckligt! Eftersom jag hade varit hemma hos mamma två nätter hade jag inte direkt fått någon sömn de nätterna vilket gör en väldigt utmattad.
Men iaf så när jag kollade på telefonen på morgonen efter jag stängt av alarmet så hade jag fått snap från honom. Jag svarade men tänkte att han hade gått och lagt sig då han hade jobbat hela natten. Till min förvåning så svarar han mig och vi bestämde att vi skulle träffas en snabbis på morgonen och ta en cigg. Vi hade inte träffats på en vecka. När jag såg honom ville jag nästan bara springa fram och kasta mig över honom, jag blev så himla glad över att se honom! Jag kände mig bara så lycklig över att få se honom efter den värsta veckan i mitt liv! Hela dagen har jag bara känt mig så lättad och lycklig! Just nu längtar jag bara efter att få träffa honom igen.
P.s. Han kysste mig innan han var tvungen att köra. Den kyssen fick mig att känna mig hel som aldrig förr! En sak är säkert, jag älskar honom och det kommer jag alltid på något sätt att göra! För ingen gör mig så lycklig som han!

Likes

Comments

Jag sov nästan ingenting i natt. Drömde mardrömmar och vaknade konstant. Tillslut gick alarmet av och det var dags att gå upp. Jag och mamma har iaf trots det haft en mysig dag. Vi var på Ikea och hittade lite saker. Vi åt även lunch där. Det var skönt att få lite tid med mamma för en gångs skull när jag är hemma. I morgon blir det tillbaka till Båstad. Jag hoppas att jag får sova något i natt. Hela den här "att bli dumpad-" grejen är bara jobbig och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera den. Jag vill skriva till honom men jag vågar typ inte. Det känns dock som att det är han som "mår bra" av detta och inte jag. Men jag bryr mig inte! Allt jag vill är att få vara i hans närhet! Få känna hans armar runt om mig. Känna värmen från hans kropp genom hans kläder. Lägga huvudet mot hans bröst och dra in doften. Doften av trygghet och kärlek. Ingen gör mig så lycklig som han. Ingen får mig att må bättre än han. Jag önskar bara att det inte behövde vara så komplicerat mellan oss. Jag drömmer fortfarande om hur vi går på balen tillsammans, för det är verkligen min dröm. Jag menar den killen i en kostym! Det är barnförbjudet!
Jag älskar honom. Jag älskar dig.

Likes

Comments

Mitt liv just nu, består av att gråta och sakna honom. Jag vill bara ha tillbaka honom! Även om det betyder gå tillbaka till det som var! Jag klarar inte av att vara utan honom! Han är som en drog. En drog jag älskar! Som jag nu verkligen inser hur mycket jag faktiskt fortfarande älskar! Saknar hans närhet, hans doft, hela han! Han är min Han med stort H! Jag älskar honom och det kommer jag alltid att göra. Just nu vill jag bara att han ska komma tillbaka! Jag vill inte vara utan honom! Jag vill verkligen inte! Han betyder så mycket. Jag är så trött på att gråta och sakna honom. Snälla kom tillbaka. Det är allt jag vill.

Likes

Comments