Jag kan verkligen inte förstå att det bara är 17 dagar kvar tills jag tar studenten! Det känns så overkligt! Men samtidigt längtar jag riktigt mycket! Men det går så fort nu på slutet! Kommer sakna alla fina vänner jag fått här! Det ska bli mysigt att komma hem till mamma, men att lämna alla här är jobbigt! Speciellt när man vet att vi inte kommer ses igen till hösten! Det värsta är att jag flyttar ifrån min bästa vän! Det känns väldigt jobbigt, men jag vet att vi kommer träffas så fort vi kan, och ringa varandra kommer vi göra hela tiden! Det ska bli spännande att få börja leva på riktigt! Det är dock väldigt obehagligt samtidigt!
Men nu taggar vi om och taggar till på nedräkningen som börjar på allvar nu!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Att veta att han är på akuten och inte får veta vad som händer gör mig så sjukt orolig! Men jag kan inte skriva till honom. Jag vill, jag vill verkligen! Jag önskar att jag kunde vara där med honom... men istället ligger jag här hemma helt ensam och vet inte vad jag ska göra. Ska jag skriva till honom? Han verkar inte vilja höra av mig ändå och saker och ting är så konstigt mellan oss! Men jag bryr mig fortfarande och jag vill ju ändå att han ska veta det. Jag blir bara så sjukt förvirrad av mig själv och allt runt omkring. Jag förstår verkligen inte. Det gör ont i mig att se honom så där och ännu mer över att inte veta om jag ska skriva eller inte...

Likes

Comments

Jag saknar dig hela tiden. Många gånger har jag velat ringa dig och berätta allt som händer, men har i sista stund kommit på mig själv. Jag kan inte göra det. Varför ska jag? Du har gjort det väldigt klart att du inte bryr dig. På ett sätt som gjorde ondare än något annat du gjort. Men jag önskar så att du kom tillbaka till mig. Åtminstone som min vän. Allt jag vill är att du ska krama om mig! Lyssna på vad behöver prata om! För att sen berätta svaren jag redan visste men ändå behöver dig att säga för att jag ska förstå dom. Snälla kan inte allt bara bli som det var förut? Om du har något kvar för mig, snälla, kom tillbaka. Kom tillbaka till mitt liv! Så som det var förut! För du och jag hör ihop! På något konstigt sett.

Likes

Comments

Jag är så arg på honom! Efter 2,5 år och han kan inte ens skriva till mig och fråga hur jag mår... jag är så arg! Men att se honom idag det gjorde bara ont! Jag ville springa därifrån och kämpa hårt för att hålla tårarna tillbaka. Varför tycker han det är jobbigt när han uppenbarligen inte ens bryr sig!? Jag vill inte se honom! Han bara förstör allt! Jag kan inte ens umgås med mina kompisar och gå på MINA studentfester utan att han är där! Varför han? Varför skulle jag bli kär i honom? Varför ska jag älska just honom? Varför han?
Jag betyder ingenting för honom. Det har han bevisat väldigt klart och tydligt. Han borde känna mig bättre vid detta laget, trodde jag iaf... han vet att jag alltid döljer hur jag verkligen mår från andra. Ändå trots all denna smärta han ger mig så saknar jag honom! Jag önskar att jag inte gjorde det! För vad spelar det för roll? Det är inte så att han skulle komma tillbaka till mig och vilja något mer än bara sex. För det är vad jag är för honom. Men Gud vad jag saknar honom. Dum nog är jag att vänta på att han ska skriva till mig, varje dag. Inte en natt passerar då jag inte önskar att han låg bredvid mig. Hans närhet! Trygghetskänslan ger mig. Att han fanns. Jag älskar honom. Kommer alltid att göra. Ingen kan ersätta den plats han har i mitt hjärta. Men det är också det som gör mest ont.

Likes

Comments

Hur ska man kunna vara stark och självständig när man inte ser. Ser hur man ska lösa problemen själv. Hur man släpper taget. Vågar släppa det som är ens trygghet och uppleva nya äventyr.
Men framför allt, hur man släpper taget om honom. Ge han chansen att bestämma sig eller bara låta honom sakta försvinna. Sakta ta avstånd. Jag vet inte. Det känns jobbigt att släppa taget efter all tid vi haft. Å andra sidan kan jag inte vänta på honom hur länge som helst. Han finner aldrig tid för mig, han säger att han finns där för mig, när jag behöver honom så finns han inte där. Jag älskar honom, men han ger inte mig det jag behöver. Allt jag behöver är någon som finns där. Han kan inte ens ge mig det. Han förstår inte vad jag säger när jag försöker förklara, eller så vill han inte förstå.

Likes

Comments

This is all pain. They say love is beautiful, but it's mostly dark and painful. Only lies, fights and tears. There're some moments that you'll always remember as the good ones. They are though few. Never ever have I been so hurt as I've been the last 2,5 years with him. I love him more then words can tell, but I wish he could give me what I want. He doesn't have the interest to give me that. Is it worth staying? Or should I go on? I don't know. Right now he is mostly hurting me. I wish I could be his everything. That he would love me. If he can't love me, maybe it's better to leave him?
Please I beg you, tell me what you want. What you feel. For once!

Likes

Comments

I fredags firade min systers 25årsdag med fullt kalas, med tema barnkalas! Vi hade riktigt kul! Och på kvällen sen så bowlade vi också. Hon blev så glad! Av mig så fick hon Fia med Hutt, så vi helt klart måste prova någon gång!
Min syster är världens finaste och starkaste personen jag vet! Hon har gått igenom allt, och ändå står hon här nu 25 år och starkare än någon annan! Jag är så glad och tacksam för att ha henne som min syster! Vi har hatat varandra många gånger i våra dagar! Men alltid kommer vi ha varandra! Alltid kommer vi älska varandra! Tack älskade syster för att du finns! För du är det finaste som finns!

Likes

Comments

Gymnasiearbetet gör mig galen, men det börjar ordna upp sig nu iaf. Jag hoppas bara att jag orkar och hinner med en del under praktiken också. Boende efter studenten börjar lösa sig också så jag kan få vara kvar här och jobba! Nästa vecka börjar vår 6veckor långa praktik och mitt körkort kommer inom kort! Det känns så skönt att allt börjar lösa sig. Vi har fått lokal till studentmottagningen också så nu är det dags att skicka ut dom. Så nu i helgen blir det att skriva ut och posta dem! Sedan ska bara resten av mottagningen planeras. Jag tänker mig en mysig middag med vänner och familj och sedan på kvällen så blir det fest! Jag vill så gärna att min mamma ska vara med och spela beer pong! Det hade varit oslagbart!
Det börjar hända så mycket nu! Det är svårt att fokusera och framför allt känna att man har tid att sova, jag har sovit jätte dåligt i några veckor nu. Man har ingen ork till att göra något nästan. Jag orkar typ inte följa med på fester, har ingen lust just nu. Men det kommer väl förhoppningsvis!

Likes

Comments

Där finns så mycket man hoppas på och önskar. Men där är alltid den där lilla extra stora önskan man har. Min är han. Faktiskt. Jag önskar också att jag bara kunde skriva till honom nu och berätta hur jag mår för tillfället. Jag vet inte ens varför det är så här jag mår. Allt jag vill just nu är han skulle varit här och hållit om mig och låtit mig gråta. Bara finnas där. Jag älskar honom så det gör ont. Jag älskar honom så mycket att jag vill sluta tycka om honom alls nästan.
Fått sova med honom nu hade varit underbar också

Likes

Comments

​För första gången är jag så sjukt ofokuserad på restaurangdagen i skolan i morgon, när det är min meny dessutom. jag har bara så mycket i huvudet just nu. Försöker få ihop en överraskningsfest för min syster nästa fredag, beställa grejer skriva inköpslista osv. Sedan har vi allt tänk kring körkortet, balen, när jag ska prata med Han om han vill vara min baldjet. Som i för övrigt skrämmer mig. Jag vill verkligen gå med just honom, för han betyder så mycket för mig. Men om han säger nej? Tänk vad pinsamt! 

Sedan har vi även alla planer och framför allt planering kring studenten. Oh jag börjar typ vilja spy på det för att det är så sjukt mycket som ska fixas. Men ingen verkar vilja ställa upp och hjälpa mig ordna den... Vi har fortfarande ingen lokal och det är omöjligt att ha en mottagning utan en lokal. Jag vet inte hur vi ska fixa med vin och annan alkohol, för jag ville att vi skulle köpa det utomlands då det är billigare när man ändå ska köpa hyfsat mycket. Kommer det bli dekorerat som jag vill ha det? Då jag inte har möjlighet att göra det själv så måste jag lägga den tilliten på andra. Dock så brukar inte min familj vara alltid så duktiga på att pay attention till mina instruktioner. Vilket är en oros faktor för mig. Så mycket att göra och så lite tid... ibland vill jag bara trycka på paus och organisera mitt liv, tänka över i vilken ordning jag ska göra allt. Jag vill bara få ordning på mitt liv. Få min framtid som jag vill ha. 

Likes

Comments