Att åka långa sträckor med tåg kanske är miljövänligt. Men det tar sån tid, idag åker jag från Båstad till Kristianstad för att vi ska fira min systers pojkvän. Så klart är Öresundståget sent till Båstad med ca 10-15 minuter. Så klart när vi kommer till Helsingborg så kör tåget jag skulle med, och så klart, eftersom det är helg, går inte nästa förrän om 1 timme... och det fanns verkligen inga andra alternativ till att ta sig där ifrån snabbare. Det som stör mig mest är väl egentligen det att jag tycker är så sjukt obehagligt att vara på knutan. Jag litar verkligen inte på folk där. Det var en kille som bara helt random ställde sig jämte mig och glodde väldigt mycket. Sjukt obehagligt. Tack och lov hände inget iaf. Gick bort till Espresso house och köpte en kaffe, minuterna de segade fram. När nästa tåg väl kom och jag kollade min biljett lite noggrannare så upptäckte jag att den kommer inte vara giltig när jag byter till sista tåget. Vilket betyder att jag måste egentligen köpa en ny biljett och betala ännu mer pengar för en resa som blev 1 timme försenad... inget jag faktiskt tänker göra. Jag tänker inte betala mer pengar för att jag blev strandsatt i Helsingborg 1 timme. Det är inte mitt fel att tåget var sent, så varför ska jag betala mer pengar? Blir så arg på Skånetrafiken. Alltid förseningar... och snart är det vinter och då funkar tågen ännu sämre. Det är som att de helt missat att vinter kommer varje år...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu ikväll när jag kom hem, fick jag bara ett sådant ryck för att hitta och få en massa inspo till mitt gymnasiearbete till våren. Ingen i min klass har ens börjat tänka på det, jag började redan i våras (så där ett år innan). Det tog ändå mig 4 månader att komma på en perfekt meny. Jag är inte helt klar, men nästan. Jag vet på ett ungefär vad jag ska göra.
I morgon ( om jag har tid) ska jag fråga de som jobbar på praktiken om tips. Jag kommer lägga ner hela min själ i detta, jag vill verkligen att det ska bli en bra middag. Dessutom är jag ju sådan att jag planerar allt in i minsta detalj när jag verkligen går in för något. Efter denna praktiken kommer mitt gymnasiearbete gå tip topp! Det är sjukt vad mycket jag har lärt mig! I skolan är en sak, men hur det är i verkligheten är helt annorlunda. Jag vill inte tillbaka till skolan och göra så lite. Jag vill bara stanna kvar. Visst de är väldigt speciella människor som jobbar där, men dem är underbara. Man lär sig något nytt varje dag verkligen. Jag kan nästan allt dessutom också. Jag hade absolut klarat av att jobba där!

Likes

Comments

Idag börjar jag en ny resa. Jag har bestämt mig för att tappa några kilo till studenten. Jag ska gå ner tio kilo! Jag har bestämt mig nu och ska ändra mina vanor och sluta med godis, snacks, kakor, läsk osv. Inget onödigt socker helt enkelt. Jag är verkligen taggad på detta. För jag har bestämt mig verkligen nu! Sen när praktiken är över och jag inte cyklar varje dag, ska jag försöka ta tag i mig själv och ta en promenad varje kväll! Iaf försöka. För jag vill verkligen detta! Jag vet att jag kan!
Jag tänkte att jag skulle försöka att komma ihåg att uppdatera er om hur det går!

Likes

Comments

Jag saknar honom så mycket, även om jag bara träffa han för någon dag sedan. Jag är verkligen jätte kär. Det är lite hemskt och plågsamt. Men samtidigt så kommer han alltid finns i mitt hjärta. Jag försöker förstå honom, men vissa dagar är det bara omöjligt. Jag hoppas bara att allt håller nu. För jag vill inte ha bråk en gång till.

Likes

Comments

Äntligen har jag fixat baldejt! Jag hoppas verkligen på allt att vi kommer gå! Det hade gjort den kvällen fulländad. Jag är så otroligt glad för att han sa ja! Att Han vill gå med Mig.

Har även haft min första dag på praktiken, och det har gått så bra! Trivs så bra med de jag jobbade med idag! Är verkligen uppspelat på att lära mig mer!
I morgon ska jag även ha min första körlektion! Är lite nervös faktiskt, men jag hoppas att det kommer gå bra!
Hur ska jag kunna somna när jag är så här glad?

Likes

Comments

Jag skulle nästan kunna säga att jag är lycklig. Jag har mannen i mitt liv. Visst vi är inte ett par, men han är ändå min. Jag vet att även om vi inte pratar varje dag så finns han alltid om jag behöver honom. Vi har nog mognat väldigt mycket båda två. Jag litar mer på honom nu än vad jag gjort på väldigt länge. Vi bygger upp ett förhållande mellan oss, långsamt, och det tror jag är väldigt bra för oss. Framför allt att vi inte har det behovet av att konstant veta vad den andra gör. Det känns väldigt skönt för mig. Vi har det bra som vi har det, faktiskt. Han jobbar, jag har skolan. När han är ledig så brukar vi träffas. Men inte alltid, för han måste ju få umgås med andra än bara mig när han är ledig. Det är helt okej. För jag är lycklig över att jag har honom i mitt liv. Han gör mig lycklig som det är. Det är allt som borde spela roll.

Likes

Comments

Jag vill inte gå till skolan... jag vill bara vara hemma och vara ifred. Det är påfrestande att varje dag vara glad. Det är egentligen inte okej att ha en dålig dag. Så oavsett hur man mår och känner sig, är det bara att le och se glad ut. Jag är så trött, jag sover ordentligt men ändå är jag så trött och utbränd nästan. Det blir inget vila upp sig i helgen heller då jag ska hem till mamma... jag är verkligen inte sugen på det, men är så illa tvungen. Nästa vecka börjar praktiken också och då är det full fart nästan varje dag. Förhoppningsvis ska jag bara vara där ett par timmar på kvällen.
Jag vill verkligen inte. Jag vill bara vara hemma, ifred. Men livet fungerar inte så. Det är bara att bita ihop och hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Idag fick jag en av mina sånna dära galna idéer och började skriva ner historien om mig och Han med stort H. 2 år snart... det är sjukt vad mycket som kan hända på 2 år. Just nu är jag uppe i nästan 2 sidor och jag har i stort sätt bara skrivit 1 år... men jag har fortfarande inte riktigt fått med allt från det första året mellan han och mig. Det som är lite jobbigt är att man kommer inte ihåg allt som hände för så länge sen. Man har släppt det och gått vidare utan att riktigt lägga det på minnet.
Jag gick även igenom min dator på sceershots av konversationer mellan Han och mig. De flesta är när vi bråkar, men där finns också några där vi är jätte gulliga. Haha. Gick även igenom de sms som jag har kvar, vilket är från september förra året. Det är nu som iaf jag ser hur mycket både Han och jag har förändrats genom åren som gått.
Han har varit den största idioten någonsin, men samtidigt den mest underbaraste och snällaste människan som finns!

Likes

Comments

Kvälls äventyr med pockemon jakt och bil tripp till Halmstad för att käka kvällsmat på Max.
Det är sånna här mysiga stunder som får mig att må roligt bra! Vi har alltid så mysigt på våra roadtrips. Det är sånna här dagar man inser hur viktigt det är att ha vänner som verkligen får en att må bra.
Men jag saknar min tant! Hon är världens bästa! Älskar henne så mycket!
Tagga första körlektioner i morgon! Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Egentligen varför skulle han vilja ha mig? Klart att han skulle föredra en annan som är snyggare, roligare osv. Nej jag har inte mycket självkänsla och självförtroende, men ingen skulle välja en liten kaka om man kunde få en stor. Det känns mest som att oavsett hur mycket jag försöker så kommer jag aldrig vara bra nog för honom. Hur mycket jag än försöker göra rätt så blir det ändå bara fel i slut änden. Nu förtiden känns det som att om jag säger något så kommer vi börja bråka och han kommer vända allt mot mig. Livet är inte ett lyckligt sagoslut, livet är bara svek, tårar och ett falskt leende. Jag trodde jag fick känna lycka för ett tag sedan. Men det var muren som blev högre. Jag vill berätta för någon hur jag känner, hur jag mår egentligen. Men jag vet också att ingen vill höra. I detta står jag ensam i skuggan.
Ingen förstår.
Allt jag önskar var att han kunde se att något är fel! Att få känna känslan av att han håller om mig medan jag får gråta ut i hans famn. Han ser inte, hör inte heller. Eller han kanske inte vill se eller höra det. Jag behöver hans stöd. Jag behöver honom. Nu. När han bryr sig som minst.

Likes

Comments