Jag står här, ensam. Jag håller upp alla runt omkring mig medan jag själv sjunker. Men ingen ser. Alla vill bara att jag ska bära dom högre. Jag står ensam kvar tårarna forsar ner för min kinder och jag kan inte andas längre. Jag försöker vara stark. Men jag orkar inte. Jag är så trött. Så trött. Ingen frågar hur folk mår längre. För ingen vill veta hur man mår. Ingen bryr sig. Iaf inte om mig. För jag är inte speciell för någon. Jag bara finns. Så många som önskar att jag inte gjorde det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var jag, mamma och min syster i Köpenhamn! Så mysigt! En hel dag som vi bara gick på Ströget och sedan upp till norreport och torghallarna där vi åt lunch och kollade runt!

Likes

Comments

Aldrig ska du få svika mig igen! Aldrig ska du vara mig nära igen! Aldrig tänker jag förlåta dig för det du gjort mot mig. Att du dömt mig efter att DU struntade i mig! Aldrig mer ska jag slösa mina tårar på dig! Aldrig mer kommer du vara en del av mitt liv! Aldrig! Aldrig! aldrig! Så som du svikit mig ska aldrig hända igen! Du är död för mig. Aldrig mer. Aldrig mer sviken av dig!

Likes

Comments

Ensam en hel dag och när mamma väl kommer hem då vill hon inte prata med mig iaf. Utan hon pratar hellre i telefon en att prata en stund med mig. Det känns ju verkligen som att hon har saknat mig och tycker det är trevligt att jag är hemma. Ja trevligt tycker hon nog, någon som kan passa hundarna gratis. Känns ju kul att flytta hem till det. Varför ville jag ens flytta hem från början... detta kommer bli sånt misstag. Jag har ju dessvärre ingen annan stans att ta vägen ändå. Men jag hoppas att det inte blir allt för länge

Likes

Comments

Nu med alla student och sånt som är över kan man äntligen bara lägga sig ner och andas!
Är helt slutkörd! Det blev en intensiv och sömnlös student vecka! Men det är lite jobbigt att ha flyttat ifrån alla nu, på riktigt! Men vi kommer träffas. Det tar inte så lång tid att köra mellan!
Det är ju så klart ändå alltid jobbigt att vara ifrån ens närmaste vänner!

Likes

Comments

Jag vet inte vad jag ska säga. Alla får sin lycka och här sitter jag ensam kvar. Jag kommer förlora allt när detta är över. Men jag måste vara den starka nu. För alla andra behöver det. Jag måste svälja mina tårar och le. Inte nu. Jag måste hålla ihop. Jag kan inte nu. Dom behöver mig. Dom behöver att jag är stark. Jag måste. Jag kan inte. Inte nu. Måste vara stark.

Likes

Comments

Jag kan verkligen inte förstå att det bara är 17 dagar kvar tills jag tar studenten! Det känns så overkligt! Men samtidigt längtar jag riktigt mycket! Men det går så fort nu på slutet! Kommer sakna alla fina vänner jag fått här! Det ska bli mysigt att komma hem till mamma, men att lämna alla här är jobbigt! Speciellt när man vet att vi inte kommer ses igen till hösten! Det värsta är att jag flyttar ifrån min bästa vän! Det känns väldigt jobbigt, men jag vet att vi kommer träffas så fort vi kan, och ringa varandra kommer vi göra hela tiden! Det ska bli spännande att få börja leva på riktigt! Det är dock väldigt obehagligt samtidigt!
Men nu taggar vi om och taggar till på nedräkningen som börjar på allvar nu!

Likes

Comments

Att veta att han är på akuten och inte får veta vad som händer gör mig så sjukt orolig! Men jag kan inte skriva till honom. Jag vill, jag vill verkligen! Jag önskar att jag kunde vara där med honom... men istället ligger jag här hemma helt ensam och vet inte vad jag ska göra. Ska jag skriva till honom? Han verkar inte vilja höra av mig ändå och saker och ting är så konstigt mellan oss! Men jag bryr mig fortfarande och jag vill ju ändå att han ska veta det. Jag blir bara så sjukt förvirrad av mig själv och allt runt omkring. Jag förstår verkligen inte. Det gör ont i mig att se honom så där och ännu mer över att inte veta om jag ska skriva eller inte...

Likes

Comments

Jag saknar dig hela tiden. Många gånger har jag velat ringa dig och berätta allt som händer, men har i sista stund kommit på mig själv. Jag kan inte göra det. Varför ska jag? Du har gjort det väldigt klart att du inte bryr dig. På ett sätt som gjorde ondare än något annat du gjort. Men jag önskar så att du kom tillbaka till mig. Åtminstone som min vän. Allt jag vill är att du ska krama om mig! Lyssna på vad behöver prata om! För att sen berätta svaren jag redan visste men ändå behöver dig att säga för att jag ska förstå dom. Snälla kan inte allt bara bli som det var förut? Om du har något kvar för mig, snälla, kom tillbaka. Kom tillbaka till mitt liv! Så som det var förut! För du och jag hör ihop! På något konstigt sett.

Likes

Comments

Jag är så arg på honom! Efter 2,5 år och han kan inte ens skriva till mig och fråga hur jag mår... jag är så arg! Men att se honom idag det gjorde bara ont! Jag ville springa därifrån och kämpa hårt för att hålla tårarna tillbaka. Varför tycker han det är jobbigt när han uppenbarligen inte ens bryr sig!? Jag vill inte se honom! Han bara förstör allt! Jag kan inte ens umgås med mina kompisar och gå på MINA studentfester utan att han är där! Varför han? Varför skulle jag bli kär i honom? Varför ska jag älska just honom? Varför han?
Jag betyder ingenting för honom. Det har han bevisat väldigt klart och tydligt. Han borde känna mig bättre vid detta laget, trodde jag iaf... han vet att jag alltid döljer hur jag verkligen mår från andra. Ändå trots all denna smärta han ger mig så saknar jag honom! Jag önskar att jag inte gjorde det! För vad spelar det för roll? Det är inte så att han skulle komma tillbaka till mig och vilja något mer än bara sex. För det är vad jag är för honom. Men Gud vad jag saknar honom. Dum nog är jag att vänta på att han ska skriva till mig, varje dag. Inte en natt passerar då jag inte önskar att han låg bredvid mig. Hans närhet! Trygghetskänslan ger mig. Att han fanns. Jag älskar honom. Kommer alltid att göra. Ingen kan ersätta den plats han har i mitt hjärta. Men det är också det som gör mest ont.

Likes

Comments