​Idag så fick jag ett riktigt down moment. När min körskolelärare förklarar hur "dålig" hon tycker jag är efter allt vi kört. Aldrig hört henne så besviken... Det tog faktiskt riktigt hårt på mig... efter 18 körlektioner och jag får inte in det... Jag kände då verkligen hur mitt självförtroende bara åkte i botten. Körkortet är en sån viktig del i mitt liv. Min nykel till all frihet! Jag vill verkligen detta! Jag vill verkligen klara det! Men just nu känns det så hopplöst på sätt och vis. Jag känner mig så dum. Jag har så mycket i huvudet att det är svårt att få plats med allt. jag är så slut i hela kroppen bara, samtidigt som jag är så fruktansvärt rastlös. jag måste klara detta! Jag ska klara det! 

Likes

Comments

​Här står jag, med en garderob full med kläder, men mycket av alla dess plagg använder jag inte ens. Helt klart dags för en rensning. Men det kräver också att man fyller på med nya. Mitt problem är alltid två alternativ, antingen så hittar jag inget men har pengar till det. Eller så hittar jag jätte mycket kläder och kontot har börjat samla damm. Jag försökte ge hintar till min mamma, men hon gjorde väldigt klart att jag får betala själv... Men kläder är så dyrt, prioriteringar i livet i guess... vad gör folk för att köpa nya kläder hela tiden? eller är folks föräldrar så snälla? Varför vill inte min mamma bidra med det då? 

Likes

Comments

Jag kom precis på den perfekta grejen han hade kunnat göra för mig! Ta med mig på en hockey match. Jag har faktiskt aldrig varit på en. Aldrig varit direkt intresserad av hockey, men att se en match hade varit häftigt. Särskilt med honom. För jag vet hur mycket han tycker om det. Hellre hockey än fotboll! Han och jag på en match... Det hade varit så gulligt om han hade gjort det! Men det kommer aldrig hända... Han är inte den typen. Men tanken är mysig iaf. För det är där den stannar. Han kommer inte tänka på att ta med mig på en match. För jag finns inte i den delen av hans liv. Men jag vill ändå leka med tanken, han tror så lite om mig. Det är synd, för om han verkligen visste allt om mig hade han nog älskat mig. För jag är enkel, men samtidigt svår att vara med. Jag tror det är det som skrämmer honom. Men jag vet inte. Jag önskar bara att jag kunde förstå. Förstå skillnaden mellan verklighet och min fantasi. Förstå varför jag fortsätter föreställa mig honom som den här killen han inte är. Han aldrig kommer bli. Men jag älskar honom ändå för vad han är, på riktigt. han försöker, han har inte kommit på allt ännu och vad mer kan jag kräva? ja jag sitter här och vill att han ska komma dessa saker, men jag behöver inte dom. Jag behöver honom. Visst att han hade gjort det och kommit på det själv hade jag varit så lycklig. Men jag tänker inte sitta och förvänta mig att han ska göra det, jag vill att han ska komma på det själv, och då kommer jag uppskatta det precis lika mycket som att han försöker just nu. Att man försöker allt som betyder något.

Likes

Comments

​Hur får man honom att förstå att man vill att han ska göra något som jag inte förväntar mig, utan att faktiskt säga något? Efter 2 år och han vet fortfarande inte hur man ger en tjej uppmärksamhet. Absolut att han ger mig tid och så. Men den där lilla överraskningen som bara visar att jag är hans. Men vem lurar jag. Jag är inte hans. Kommer jag någonsin vara mer en ett bra ligg för honom? Varför kan han inte se hur mycket jag älskar honom? varför kan han inte se hur mycket detta gör mig till världens lyckligaste som får ha honom nära mig. Men samtidigt gör du mig så ledsen och förvirrad när jag inte vet vad vi är, vad du känner för mig eller ens vad du vill med oss. 

kommer vi någonsin bli bra? Kommer han någonsin bli min? värst av allt, kommer han någonsin älska mig? 

Likes

Comments

Trots att min "kille" dissa mig idag fick jag iaf en middags dejt med min bästa vän istället! Vi åkte till Subway och åt, det var riktigt mysigt! Vi har alltid roligt ihopa vi kan verkligen prata om allt. Sitter nu hemma och kollar The O.C. medan en av mina sambos lyssnar på värsta depp musiken... känns väldigt uppiggande. Tänkte plugga, men orkar inte, eller har inte energin till det bara.

Jag hoppas han kommer förbi senare. Snart. Börjar bli sent och jag vill inte gå och lägga mig allt för sent. Tror det är bäst att räkna med att han inte dyker upp. Då blir man inte allt för besviken. Tyvärr finns det där lilla hoppet kvar. Det där hemska lilla hoppet om att han ska göra något oväntat och verkligen visa hur mycket han tycker om mig och vill vara med mig. Det är dumt av mig, då jag vet att han inte är den killen som gör sådana saker. För att vara ärlig, det känns ganska deprimerande att sitta här ensam på alla hjärtans dag utan den man älskar. Då börjar man tvivla lite på hur mycket han tycker om mig. Det kan vara jag som nojar bara också. Är det verkligen så fel att förvänta sig något oväntat? Jag är bara så trött på oss. Det har gått 2 år och vi är fortfarande inte ett par. Jag vet inte ens vad vi är. Jag hoppas bara att tiden ger mig svar. Snart.

Likes

Comments

På måndag släpps biljetterna...! Jag är riktigt taggad! Jag har gillat lady Gaga så länge! Hennes nya album har några låtar som bara är en fullträff på mitt liv. Älskar henne så mycket! Att få möjligheten nu att se henne live känns helt otroligt! tagga!!!

Likes

Comments

Dessa "speciella" kalenderdagar då vi ska hylla allt från mamma eller pappa till bakelser. Känns som att folk går in för det lite för mycket nu förtiden. Jag tycker dock att alla hjärtans dag är en kul grej att få en chans att visa lite extra kärlek till dom man tycker om. Att spendera framför allt tid med de/den som betyder väldigt mycket för en. Jag tycker dock att det känns väldigt konstigt när en kille som säger att han är intresserad av mig, har känslor för mig... nästintill min pojkvän, vill hellre gå och kolla en väldigt erotisk film på bio med 2 tjejkompisar än att vara med mig(?). Jag förväntar mig inte att han ska ge mig något alls. Men jag trodde verkligen att han skulle ge mig sin tid. Visst jag känner dessa tjejerna riktigt bra och vet att dom bara är vänner, men det känns ändå så sjukt konstigt. Han har ju redan dissat mig på min födelsedag, kan han inte åtminstone vara lite gullig mot mig? Eller är det för mycket begärt? Jag kräver inte mycket, men det verkar inte som att han kan ens ge mig det lilla... just den grejen med bion sårade mig mer än jag trodde.

Likes

Comments

Har ni någon gång haft känslan av att ni saknar något speciellt i ert liv? Jag har alltid känner så. Jag har aldrig riktigt haft några mor- eller farföräldrar då min morfar dog innan jag ens fanns på tanke, min mormor dog när jag var väldigt liten och farmor och farfar har alltid bott väldigt långt bort. Vilket gjort att man bara träffat dom ca 1 gång om året, och nu inte ens det. Jag har en ganska dålig relation till hela min familj. Varken min mamma eller pappa har funnits där för mig. Min pappa har i princip försvunnit helt nu. Mina systrar är så pass mycket äldre än mig att dom nästan vuxna medan jag var fortfarande barn.
Jag tycker det är så mysigt att vara hemma hos kompisar och se hur bra deras familjer håller samman, hur de äter middag tillsammans och skrattar och har roligt. Jag har aldrig riktigt sett det själv på samma vis. Sånna här bra stunder har visst hänt i min familj också, men det har varit väldigt sällsynt. Inte ens julen är mysig och trevlig i vår familj längre. Det är jätte tråkigt att det ska vara så.
Det är svårt att hitta någon att prata med detta om då de flesta av mina vänner har haft tur med att sina familjer har lyckats hålla ihop. Det är så kul att se, att det finns dom som klarar det!

Likes

Comments

Vi i 2an och 3an på matprogrammet fick åka till Malmö igår och se årets kock! Wow vilken upplevelse det var! Att få se och träffa alla kändiskockar! Få se de tävlande in action! Detta var så otroligt kul att få uppleva! Vi fick ju t o m vara nära prinsen(!) som var med i juryn. Detta var verkligen en upplevelse jag sent kommer glömma!
Alla "utställare" på mässan med alla prover och tävlingar! Vi fick så mycket grejer som ändå är användbara så som kryddor, smör, tidningar osv!

Likes

Comments

För en vecka sen nu fyllde jag år! Vu hade en mysig kväll! Jag bjöd in några vänner på middag, vi åt lasagne och tårta som jag hade gjort! Sen nu i helgen så firade vi ordentligt! Vi drog ut på krogen i fredags och hade så roligt! Men det blev ganska mycket dricka, ups! Sen i lördags kom mamma och 2 av mina systrar med smörgåstårta! Jag har nog aldrig ätit så mycket som jag gjorde denna dag! Smörgåstårtan försvann illa kvickt iaf! Vi hade super mysigt! Vi åkte ner till hamnen och gick en promenad och visade mina systrar Båstad.

För er som vet, så började jag och Han bråka på juldagen. Nu för några dagar sedan skrev han till mig om hur mycket han saknade mig. Det klart att jag saknade honom också. Jag försökte få honom att förstå att om jag skulle gå tillbaka till honom så skulle det vara han och jag. Då säger han till mig att han går med på det. Sen i torsdags så får jag ett långt sms om hur han ber om ursäkt för att han inte sa grattis till mig på min födelsedag och hur han inte ville vara låst osv. Vi smsade och pratade om detta i nästan ett dygn innan vi kom fram till något. Han fick det dock att låta som att hans anledning till att han inte ville vara låst var för att han skulle kunna hålla på med andra. Så jag la ner att försöka få fram någon vettig anledning. Iaf diskussionen slutade iaf med att vi är tillbaka där vi alltid har varit. Men han verkar iaf väldigt villig till att verkligen få detta att fungera. Jag hoppas bara han förstår att jag har tappat en del intresse och känslor efter vårt senaste bråk. Men jag tycker fortfarande om honom så sjukt mycket. Han har verkligen fångat mitt hjärta!

Likes

Comments