Ikväll blir det mys framför film, pizzan i ugnen och snart dax att äta! En slapp dag och har varit allmänt sliten..haft så in i helvetes ont..så idag har jag inte gjort ett skit mer än pysslat ihop en tavla till Theia. Annars inte ett jota..
En kompis fick sin dotter igår och jag är så avis! Jag vill också ha min lilla sessa här hos mig nu!
💕 längtar så oroligt mycket!! Vecka 30 på torsdag och dagarna går sååå långsamt..😔 men snart är hon här!! 😁

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tacos till middag idag och bebis verkar nöjd, har inte varit rörelse på en bra stund nu så tror hon sover, hade jag också behövt! En tuff dag med nåde upp och nedgångar..

Min älskade gammelmormor Eva somnade in idag..har inte träffat henne på väldigt länge då då hon varit väldigt dålig och jag har inte klarat av att träffa henne och se henne ligga där och inte veta vem man är eller inte komma ihåg en eller knappt kunna röra sig, hon var både dement och väldigt sjuk i kroppen så tillslut orkade hon inte kämpa mer, men hon har det mycket bättre nu! Saknar henne, har inte gråtit än men har känt att hon varit borta väldigt länge så jag känner mer en lättnad för hennes skull..begravningar har man gått på för många i sitt liv men detta ska väl bli sista på vääääldigt länge hoppas jag.

❤️Vila i frid älskade ängel❤️

Likes

Comments

ÄNTLIGEN kan jag ligga på soffan och slappna av! Kom hem vid ca 2 idag efter att ha varit hos Sandra och Oscar från igår tills idag, kom hem sen satte jag och mamma igång med städning direkt, storstädning för det behövdes! Sen laga mat nästan precis efter man lagt ner dammtrasan. Potatis, köttbullar, brunsås och potatis blev det och det blev så jävla gott! Husmanskost när den är som bäst!!
Så nu äntligen kan jag ligga och slappna av och fy fan så skönt de är, och ont har man men jag får stå ut! Bara 11 veckor kvar tills det försvinner..
Lite kvalitetstid framför tvn sen blir det sängen tidigt idag!

Testade även en ny ansiktsmask idag, fick provpåsar av Sandra och de funkade jäkligt bra! Kinesisk skit när den är som bäst
😛

Likes

Comments

Visst att snön är mysig och så vidare men inte i Mars!!! Har kommit en jävla massa inatt....typ väldigt mycket, och vilka måste ut då? Jo plogbilarna....och vart åker dem? Jo precis utanför mitt sovrumsfönster kl 7 på morgonen, jag är ingen morgon människa och får inte jag sova ordentligt så får jag ett hetsigt humör, men men bäst att vänja sig då jag snart inte får mycket sömn alls! 👎🏻

Likes

Comments

Skulle göra en väldigt sen middag..gick ju så där! Hade färdig lasangette som man bar slänger ihop och in i ugnen, problemet? Jo jag brände såsjäveln i kastrullen så allt smakade bränt, så en stor form gick åt helvete...😑
Så det fick bli Blåbärskräm och hemmagjorda frallor med skinka istället
😋

Nu ninjawarrior och slapp i soffan efter en dag av bakning! Natt natt

Likes

Comments

Vecka 29 idag. Helt ofattbart vad tiden går fort samtidigt som den går alldeles för jävla långsamt, visst det är jätte härligt att känna rörelserna samtidigt som de kan liknas med otroliga gaser i magen eller en dov hunger som du gått med hur länge som helst, det är obehagligt att känna något som rör sig inuti mig.. Det är sanningen, det är riktigt obehagligt och jag vill helst inte ha det längre, kalla mig hemsk men dom som inte gått med det själva kan inte förstå vilken våg av känslor allt detta medför, jag tycker det är underbart att känna min lilla Theia röra sig där inne men samtidigt så vill jag bara att det ska sluta för jag mår nästan illa av att känna allt, det är väl antagligen olika för alla men jag känner både och faktiskt, underbart obehagligt ungefär.

Om ca 4 veckor är det dags för sista ultraljudet och då ska jag även be dem kolla en extra gång om det är en tjej så de inte tittade fel när de kollade första gången man vill ju vara på den säkra sidan!
☺️

Rensade Theias kläder igår och insåg att de fanns mer kläder än jag trodde, så det behöver jag inte fundera på än! Nu är det bara resten som fattas vilket är ganska jäkla mycket :/ stressen börjar krypa på och jag känner att jag vill ha allt färdigt helst nu! Jag började samla på mig grejer redan i vecka 15! Paniken kryper på..

Bull och frallbak står på schemat idag. Hämta lillebror på skolan och sen fortsätta baket! Sen blir det bara slapp för min del idag, inget ovanligt men det blir så med foglossning som gör jävligt ont! 😜

Likes

Comments

En kväll av mycket funderande och tänkande, och i allt detta kaos som försegår i mitt huvud så slog det mig, att gå med i föräldragrupper på fb och även starta en blogg kanske kan lätta lite på min oro jag har inför förlossning osv, även om man kanske inte får direkta svar eller någon att bolla med så hjälper det ändå att skriva av sig..
att få dela sina tankar och funderingar kan ändå vara bra.

Nu blir det snart en kopp te och lite yoghurt för att stilla hungern sen blir det slappa i soffan framför något program gissningsvis mer kriminalserier
😃👍🏻

Likes

Comments