Header

Tips!, Outfit, smink

Lätt sminkning för den som "inte kan" eller känner att den vill ha något som både är billigt och går fort att göra. går självklart att köra en egen variant av den ;)

Likes

Comments

Viktiga ämnen, Psykisk ohälsa, Tankar

Minns ni den? Vet inte om det är samma för alla men den har en tendens att dyka upp i tonåren och liksom sluka allting med hull och hår. Jag minns allt jag gjorde... alla crazy upptåg då man trodde att han var allt. Kunde knappt andas vid tanken på att den kärleken en dag skulle ta slut. Men det gjorde den. (Såklart 😅)

Ser tillbaka på det idag och skäms faktiskt över hur mycket man drunknade i den. Jag brydde mig inte ett dyft om vad som var rationellt eller vettigt, så länge som han ville va min. En farlig kärlek... eller förälskelse.

Det var inte det förhållandet som gjorde att det blev som det blev med livet. Men någonstans längst vägen så tappade jag tanken på mitt eget värde. Jag fastnade i träsket istället för att lära av det...

Jag vet att allt inte går att förhindra. Vissa saker måste man själv uppleva för att växa. Bra som dåliga. Men ändå... vuxenvärlden borde kunna fånga upp bättre än vad den gör. Vi borde se mer... förstå mer... lära ut mer om det som faktiskt spelar roll.


Likes

Comments

Skönhet, smink, Tips!

Ett av vardagens "små" bekymmer. Hur behandlar ni er? Eller gör ni ingenting? Jag upplever att min akne blir värre när jag använder foundation eller concealer, men att det inte påverkas om jag bara har mineralpuder.

Är man torr eller fet i hyn då? Tycker det är jätte krångligt. Har just nu lite olika akne medel men det som fungerar bäst är ändå en kroppsspray som jag har från Mary k serien.

Hört många historier om att det märket faktiskt skall vara skadligt för hyn men samtidigt så måste jag faktiskt erkänna att produkterna ger resultat.

Dock är det ju tyvärr så att det som man upplever som de mest effektiva produkterna oftast är "för starka" för att anses vara hälsosamma.

Använde ett stift från orilflame innan som också var bra och efter det clerasil.

Men effektivast är absolut sprayen.

Likes

Comments

Boxningen/träning, Positivt, Psykisk ohälsa

Nere vid lokalen. Först för en gångs skull 😂👏🏻✌🏻️

Har mina tights idag. Brukar inte ha det till boxningen men skall väl funka det med. Känner att jag måste landa lite. Smälta det...

Vet inte om det beror på mailet jag fick nyligen men känner mig liksom blottad igen i tajta kläder. Inte gjort det på många månader... snart ett år.

Nu kom i alla fall tränarn så dags att sätta igång. Kram på er !!

Likes

Comments

Familjen/Vardagen, Psykisk ohälsa

Grejat lite. Så nu ligger jag i soffan och halvsover typ. Snart dags att fortsätta igen men blir så grymt trött i kroppen emellanåt.

Känns som om det går åt så enormt mycket energi i allt jag gör att det liksom bara blir kortslutning efter ett tag.

Weird... jobbigt... frustrerande...

Så trött. Skall ta mig igenom ett till kapitel i boken i alla fall innan jag ger upp. Måndag... varför blir det inte bara måndag...

Likes

Comments

Boxningen/träning, Tankar, Tips!

Universums sämsta artikel. Bara tvungen att få det sagt. Skrev om killarnas matcher men inte om tjejernas. Fick den gamle tränaren att framstå som en eldsjäl??? Han som inte ens tyckte tjejerna skulle ha en tränare eftersom att vi bara är "tjejer"?! Han som inte klarar att kontrollera killarna så flera blev avstängda innan brorsan kom in i bilden och styrde upp det. Vidrigt!

Men... nä inget men. Sjukt besviken. Oki då... men... bra att de gör reklam för boxningen så fler vågar komma. Vi söker alltid fler medlemmar 😉😉 men usch vad fel vi framhävdes.

Brorsan borde fått mycket mer credit för att ha tagit tag i klubben på riktigt. Och tjejboxningen framhävdes som motionsboxning.

Hmm... one day you'll see

Likes

Comments

Positivt, Familjen/Vardagen, Tankar

Idag har vi fått kontraktet på huset. Skriver på det efter besiktningen sen på måndag. Känns fortfarande weird men också fantastiskt 💖

Jag jobbar hemifrån idag. De byter fönster på jobbet så klarar inte riktigt av att koncentrera mig.

Var på studiebesök på morgonen, så bra dag.

Snart dags att hämta hem sonen. Ha det gott alla fina 💖

Likes

Comments