15 september satt jag här och grubblade över hur min framtid kommer att bli. Det var många tuffa bitar som jag behövde ta tag i och mentalt, så var jag inte alls kapabel till det. Jag kände mig sjukt vilsen och ensam.
Men samma dag bestämde jag mig för att bara sluta grubbla och ta det för vad det är.
Jag har alltid varit sjukt bra på att anpassa mig och göra det bästa utav situationen, bara det att förr hade jag bara mig själv att tänka på, nu har jag även en son som ska passa in i allt som sker & det var främst det som skrämde mig.

Men vet ni. Det är 1 december imorgon och jag sitter här och har äntligen hittat en väg att följa, jag känner mig sjukt nöjd med allt jag åstadkommit dessa månader som gått. Jag har hunnit med det jag skulle och jag har gått emot många rädslor för att kunna sitta här och vara extremt positivt inställd till det nya året som snart är här.
Sakta men säkert börjar en vardag formas som jag trivs med och som jag är trygg i.
Jag kan titta mig i spegeln och känna mig stolt och lycklig över det framtiden har att erbjuda... eller snarare, den framtid som jag själv kommer att skapa. & den framtiden närmar sig med stora steg.
Jag börjar se slutet av den resan här och nu & det känns så jävla underbart!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Wow... Vad länge sedan de var jag satt här och skrev. Det har verkligen fallit ur min vardag måste jag säga. Tråkigt men skönt ändå, för jag har helt ärligt inte haft mycket vettigt att skriva senaste tiden.

Jag berättade ju förr att detta är mitt happy place, så när jag väl har dåliga dagar och inget annat i huvudet än negativitet, då skiter jag i att skriva. Just för att man ska bli glad och inspirerad av min blogg. Inte bara ni, utan även jag.

Så nu sitter jag här i köket, ensam, och försöker plugga ikapp i det jag har kvar på marknadsföringskursen. Det är bara 1 vecka kvar innan den slutar & därmed en vecka kvar innan kursen i Medicin 1 drar igång.
Det sista jag vill är att börja kursen med att ligga efter. Så idag ska jag plugga hela dagen är det tänkt och inget annat. När jag väl är klar med den uppgift jag behöver göra idag så ska jag belöna mig själv med en springrunda. Så jag sitter här med spring i benen och längtar tills jag får komma ut, men. Jag kommer va hård denna gång.

Jag läste iaf precis en grej i marknadsföringsboken & det var faktiskt det som fick mig att vilja blogga igen. Ni vet, skriva ett resonemang till hur jag tolkade det och gärna skapa en intressant diskussion med er.

Såhär löd det:
"Vi söker aktivt efter den information som förstärker våra uppfattningar och sållar omedvetet bort sådant som skulle kunna innebära att vi måste ändra oss."

Intressant va?
Jag kan dock tycka själv att jag är ganska öppen för vad folk har att säga och jag kan gärna resonera mig fram till vad jag egentligen tycker, även om jag i början trodde att jag visste vad jag tyckte. I det här sammanhanget handlar det ju mer om det vi läser reklam mässigt och så vidare. Vad nappar vi på?
Men man kan resonera kring detta hur mycket som helst och jag är super nyfiken på att höra hur ni ställer er till detta.

Eller...? Är det så att ni redan scrollat förbi detta? ;)

Likes

Comments

En jobbdag kvar, sen tar jag helg.
Den här veckan har varit lång känns det som. Både jag & Wille har varit sjuka men har kämpat på ändå för att få vardagen att fungera på bästa sätt.

Att ha morgondagen, fredag, ledig känns oerhört välbehövligt. Jag behöver ta ikapp lite i plugget som har blivit lite bort prioriterat senaste veckan & även städa & göra fint tills Söderblom barnen kommer till mig och stannar över natten.

Gissa om jag längtat efter att få rå om dem härliga go bitarna. Vi ska ha det så mysigt och dem kommer bli så bortskämda. ☺️ som vanligt när dem är hos mig.
& jag vet en till som kommer att älska de.
William. Bland det bästa han vet är att leka med barnen, så han kommer att få en grym fredag tillsammans med dem.

Likes

Comments

Att vara lycklig är ett beslut. Vi har alltid ett val på hur vi ska svara till det livet ger.

Du har alltid ett val på hur du ska reagera på dåliga & bra nyheter/situationer. Man kan välja att gräva ner sig och tycka synd om sig själv. Ibland gör man det, och det är okej. För vi alla behöver få vara svaga ibland och få sympati & medhåll från ens nära i livet. Att få sympati ger en styrka och vetskap om vem man har i sitt liv. Men det gäller att samla & ta den kraften och vända på det hela och inte fortsätta gräva ner sig. Annars var det förgäves och tillslut ledsnar ens nära på att höra hur dåligt det är. Man kan inte sitta & tycka synd om sig själv hela livet ut, för då lever du ju inte & det är bara upp till dig.

Jag har sagt det förr... När livet ger dig hårda slag. Så säg inte varför jag? Säg varför inte? och visa hur stark du är och att du kan tackla det som kommer mot dig.
Livet är inte enkelt och dem som tror det är naiva. Så låt livets smällar forma dig, inte krossa dig. Se det som en chans att bli ännu starkare och en ännu bättre version av dig själv. Lär dig. Gräv inte ner dig.

Det finns alltid någon runt hörnet som har varit med om något värre. Jag har varit med om extremt mycket i mitt liv & jag står fortfarande här och delar ut budskap till människor om att vi kan skapa vår egna lycka, för jag tror verkligen på att det är så!
Jag är just nu i en svacka själv. Men jag gör något åt det och sitter inte och gräver ner mig och ger upp. Det kan jag inte & många utav dem här orden i inlägget är främst skrivna till mig själv. För jag behöver höra detta just nu & jag vet fler som gör det.

Så hitta något att kämpa för. För din framtiden skapar bara du, genom att ta ett beslut vid varje situation i ditt liv om hur du ska agera och reagera till det.
Bygg din egna rustning och bär den med stolthet!

Likes

Comments

Gud jag har så mycket kärlek till dig. Du är så perfekt, du håller om mitt hjärta å ger mig så mycket kärlek.

Jag önskar att allt runt omkring kunde skötas av sig själv. Att man aldrig behövde laga mat, städa, jobba. Inte pga lathet, men för att då hade jag kunnat ge dig ännu mer av min tid till dig, till att leka, mysa, krama, lära 💕

Det gör mig så lycklig när du säger Mamma & du kommer och kramar om mig. När du hämtar en bok och sätter dig i mitt knä, när du står i din säng klockan 4 på natten och gnyr till så att jag kan ta dig till min säng å fortsätta sova medan man känner din andning mot min hud, för att sen vakna upp å känna hur du ligger tätt intill mig. För att sen gå en morgonpromenad å du glatt sitter i vagnen & tittar nyfiket omkring dig.
Att lämna dig på dagis krossar mitt hjärta samtidigt som det värmer, för jag ser hur bra du trivs där & hur roligt du har. Det märks, när du snällt väntar på att ja tar av dig ytterkläderna, ger mig en kram & snabb puss innan du glatt knatar in till dina kompisar.

Jag tänker på dig hela tiden medan jag jobbar, jag undrar hur du har det & om du mår bra.
Jag går alltid å hämtar dig så fort jag bara kan, för jag klarar inte av att vara utan dig mer än vad jag måste.

Jag borde egentligen plugga varje dag efter jobbet. Men jag sitter hellre 2h efter du somnat än att spendera 2h till ifrån dig. Jag kan inte skjuta upp studierna så varje dag. Men jag gör det alltid om jag kan.

Mitt mål kommer att göra så att vi får mer tid ihop. Men resan dit ska inte beröva mig all tid ifrån dig. Då får det helt enkelt ta längre tid för mina drömmar att slå in.
Allt jag vill är att vara med dig 💕 det är min enda önskan.

All I do, I do it for you 💕för det är inte bara jag som ska va stolt över dig.
Jag vill att du min son, är stolt över mig också!

Likes

Comments

Jag måste dela med mig av kvällens tankar.
Den här världen vi lever i kan jag ofta tycka är så hemsk. Allt är så utbytbart, & med det menar jag att allt, idag, går att byta ut så lätt att vi inte längre värderar det vi har.

Den enda fasta punkt jag själv har är min son, mig själv & min familj. Det är det enda jag aldrig kan byta ut eller säga ifrån. Men allt annat är utbytbart. Det var det även förr i tiden, men än mer nu.

Så orden "det var bättre förr" har fått en sjukt stor betydelse för mig idag.

Förr kämpade man mer, för allt & alla. För sin kärlek, för sina vänner men idag så säger man hejdå till allting så lätt å går vidare just för att det finns något/någon annan där ute. & den tanken är faktiskt rätt hemsk i den benämningen.

Däremot i materiella ting så har de inte så stor betydelse enligt mig. Man kunde kanske inte lättare köpa nytt förr om något gick sönder, värdet i även saker var större förr. Men idag betyder knappt någonting något alls pga det nya tänket som kommit till oss & den nya teknologin. Det är med en viss hatkärlek jag ser på världen idag.

Och idag står jag här i hopp om att jag ska hitta något som inte går att byta ut, något som är värt att kämpa helhjärtat för utan att vara den som gav allt, men inte fick något i slutändan.

Jag är en jävligt naiv människa, men jag kanske helt enkelt bara har en gammal själ. Och den älskar jag. För jag kan fortfarande se det fina runt om mig.

Kan ni?

Likes

Comments

Här har vi slappat hela dagen å tagit det lugnt & william har hunnit sova lite under dagen. Min första lediga helg på hemmaplan sen Kreta. Väldigt skönt vill jag lova. Vill egentligen ta vara på dagen å hinna få undan lite stök. Men jag känner verkligen att jag inte orkar & det finns ju en ledig dag imorgon med. Så nej... lite städning blir det nog. Men det stora tar jag hand om imorgon!

Ha en bra helg allihopa 💕

Likes

Comments

Ibland känns det verkligen som att den här lägenheten var special designad för mig. Så harmoniskt.
Speciellt köket. Den har de färger på luckorna som jag har i en massa detaljer i mina möbler och dekorer.

Det är så perfekt. Ett riktigt drömkök i min värld.

Inredningen är klar. Bara min lampa som saknas å en massa röj. Har fortfarande mycket på bänkarna som ska in i alla skåp och upp på hyllorna.
Men snart så är det klart & det är bara sååå skönt!

Jag menar kolla så sjukt fint jag har fått det. Det passar mig & william perfekt. Han älskar det runda bordet som han springer runt, runt hela tiden och busar. Min lilla sötnos 💕

Likes

Comments

Dem här morgnarna är helt fantastiska & man börjar få in rutin på det här nu.
Att gå upp och promenera innan jobbet med en fantastisk vän är en sån fantastisk energikick.
Vi ses strax innan 7 & går en timme. Miljön här i Östhammar blir ännu mer fantastisk på morgnar som dessa, när det är helt tyst & vindstilla.
Verkligen inte ett ljud.

Vid halv 8 märker man hur stan börjar vakna till liv & vi har under dessa dagar märkt andras morgonrutiner på våra promenader. Samma bil som kommer & parkerar vid källörskolan, en kvinna som kommer cyklandes, en man som går i sin ensamhet, å en man på cykel som glatt ropar hej varje morgon.

Det är så mysigt & detta är verkligen något alla borde göra. & ja jag vet att det är tidigt. Jag är inte heller en morgonmänniska & bara för några månader sedan hade jag aldrig gjort detta. Men pressa dig själv, gå ut & gör det här.

Jag har blivit en morgonmänniska & jag ångrar det inte ett dugg.

Tack Linn W för detta, det är underbart!

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från jobbet & hunnit göra ett litet snabbt mellanmål. Nu ska jag hinna bli klar med denna skrivuppgift innan William ska hämtas.
Bara att kötta på 💪🏻

Likes

Comments