Det var ett tag sen sist, och vilken bra helg jag har haft.
Förra veckan jobbade jag varje dag fram till fredagen. Så torsdagskvällen spenderades med Viktoria, Sebastian och Elin.
Sedan väntade en ledig helg. Så på fredagen träffade jag Julia med vovvarna, vi gick på promenad i solen. På kvällen gick jag och Miccis på bio. Vi såg cure for wellness. En väldigt annorlunda film, förstod inte så mycket.

På lördagen hade jag en heldag med mamma, vi åkte runt och handlade lite och lagade middag tillsammans. På kvällen så åkte jag till gymmet för ett träningspass.

På söndagen mötte jag upp Nora vid 12, vi tränade innan vi gick ner på stan för en lunch i solen. Såå bra väder hallå! Vi tog ännu en promenix till gym nr 2 för ett yogapass. Helt slut var jag efter den dagen, så dagen avslutades med middag hos mormor och morfar.

Igår gick jag en lång promenad med Walter innan jag tog mig till ett jobbpass. Därefter mötte jag upp Sofia och Julia för en middag/fika. Supermyyssss. Till slut mötte jag Nora för att sola solarium.

Ooooch så var det tisdag. Jag och pappa åkte för att lämna in min lilla bil på verkstan och så hamnade jag på gymmet redan kl 8 imorse. Jag har duschat och ätit lunch och snart ska jag till jobbet. Efter jobbet ska jag träffa Sara och Elvira! Så himla längesen.

Vilket långt inlägg det blev!!! Ska runda av nu för att fixa till mig. Hörs senare...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår vankades det mellokväll hos Viktoria och Sebastian med Nora, Elin och Rojev. Vi lagade middag och kollade melodifestivalen. Helt fel vinnare? Hejade på Benjamin, så det var lite synd.. Sen bara hängde vi!

Idag har jag inte gjort så mycket vettigt hittills. Nu däremot ska jag och Nora på yoga. Första gången i mitt liv! Ska bli kul faktiskt. Puss på er.

Likes

Comments

Vilken bra lördag det har varit hittills. Startade dagen med att träna och direkt när jag kom hem gick jag ut på hundpromenad med mamma, pappa och syster som var här på besök. Efter lunch och en dusch sitter jag här nu och har fixat i ordning mig för kvällen.

Likes

Comments

Men huuuur mys är inte min sänghörna nu? Okej mysigare i verkligheten.. Fick hjälp att möblera om lite tidigare idag. Och nu har jag precis landat i sängen efter att ha agerat taxi. Ska snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon och ta vara på ännu en ledig dag. Älskarrrr att vara ledig på helgen.

Likes

Comments