Header

TCL, The tales and adventures of Tilda

Hello!

Veckan började med att jag stannade hemma från skolan, hade jätteont i halsen och huvudet. Fick även sånnadär äckliga förkylningsblåsor i munnen, som fortfarande plågar mig. DE GÖR SÅ JÄVLA ONT.

I onsdags hade jag NP Muntligt i Svenska, det gick väl helt ok typ.

I torsdags uppträdde jag, två från Foxes, och en från Cals på föreningsriksdagen här. Det blev bestämt på typ tisdagen, så vi bara drog ihop ett snabbt litet stuntprogram, och jag tycker det gick bra!

Nästa söndag har vi julavslutning/julshow/whatever med cheerleadingen. Just nu jobbar vi med att få ihop rutiner i alla lag.

Detta var väl allt kul jag hade att bjuda på, roligare än såhär blir det alltså inte.

//Tilda

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

The tales and adventures of Tilda, TCL

Hello, trevligt att ses igen

Veckorna nuförtiden går så extremt fort, man hinner liksom inte ta in måndagen förrens det är fredag igen, och allt jag känner är bara what?? Det är plus/minus en månad kvar av höstterminen, och då har jag bara en termin kvar av grundskolan. sen är jag färdig med det. say what.

jag hoppas ni verkligen känner kylan genom dessa bilder

I cheerleadingen just nu övar vi mest rutiner inför julavslutning och stars winter cup. Har jag sagt att Cals ska tävla men inte foxes? anyways, I lördags var vi på lagkväll på pinchos i Kalmar och det var verkligen jättemysigt!! På kvällen sen sov jag och ebba över hos Johanna(coach) i Kalmar. Jättemysigt!!

Eftersom att jag redan klagat mycket på vintern kan jag fortsätta klaga lite till. Jag hatar att det blir mörkt så tidigt på kvällen! Asså visst, det är mysigt när det är mörkt, men att va helt kolsvart kl. 15.30 är väl att ta i. Jag vet, jag klagar mycket, men jag får väl skylla på att jag e svensk :)))

Nedanför får ni iaf se två saker som gör mig glad; Bobbi och musik :) <3

Hade bra så hörs vi!

//Tilda

Likes

Comments

The tales and adventures of Tilda, TCL

Hej!

Nu har hösten verkligen kommit hit, och det känns snarare som typ vinter. Jag har idag gått i både vinterjacka, kängor, och mössa till skolan, men frusit ihjäl ändå. Usch, jag hatar kyla.

två bilder jag tog i början av oktober

Nu i veckan har jag bara tagit det lugnt typ. Gått i skolan, tränat cheerleading o allt de vanliga. Vi har hela programmet nu i Cals och vi ska börja med program i Foxes idag. Vi ska även få helt nya dräkter, men dem får ni inte se riktigt än ;).

I onsdags var jag även på Gymnasiedag i Kalmar. Jag kollade ES Musik på Jenny Nyström, HT på Jenny N och Stage 4 You på CIS.

Jag gillade verkligen Jenny Nyström som skola, och jag tänker att jag ska iallafall göra antagningsprov där. Nu snart har vi även gymnasiedag i Oskarshamn, så då ska jag kolla ES Musik här med. Vad jag har hört så är ES Musik här väldigt bra, så det ska bli kul att se! Jag vet iallafall att jag vill gå ES, så grejen är bara vilken skola jag vill gå på.

bild från i somras

Jag tänker att jag ska titta in här iaf en gång i veckan och uppdatera om cheerleadingen och lite alltmöjligt. I menyn på vänstersidan har jag även en prenumerationsgrej där man fyller i sin mail också får man mail varje gång jag uppdaterar. Det tycker jag ni ska göra. Ha det bra!!

//Tilda

Likes

Comments

Efter Hastings, The tales and adventures of Tilda
Hej!

Long time no see :)

Jag har nu varit hemma i tre och en halv månad, och på den tiden har jag hunnit hälsa på Sofia i Stockholm, varit på reunionparty i Göteborg, och efter reunionpartyt sov jag hos Lovisa i Jönköping.

Som ni läste i mitt sista Englandsinlägg tyckte jag inte om att komma hem, och det tog lång tid innan jag kände mig helt hemma och kunde liksom processa vad jag varit med om. Dessa tre veckor är bland det bästa jag varit med om i mitt liv, och jag kommer minnas det för alltid.

Hastings och denna resa är något som jag tänker på dagligen. Det kan vara att någon gör något speciellt och man kommer ihåg när någon i england gjorde något likadant. Eller om någon tycker det är högljutt och man tänker för sig själv "dessa har obviously aldrig åkt buss med italienare". Alla småsaker som man omringades av där påverkar på ett eller annat sätt livet här. Det låter kanske klyschigt, men den Tilda som lämnade Arlanda i slutet av Juni kom aldrig hem igen.

En bildbomb för jag saknar allt o alla så mycket:

I allafall; jag har tänkt att jag ska börja blogga igen. Jag tyckte det var så kul i england så därför börjar jag igen. Jag har även lagt in alla inlägg från min cheerblogg här (jag gjorde det manuellt, alltså kopiera klistra in varenda inlägg. värsta jag gjort) för att jag tänker att det blir lättare att ha allt samlat. De inläggen hittar ni under "Tildas cheerlife".


Ni får ha det så bra så hörs vi!

//Tilda

Likes

Comments

Cals, Foxes, TCL

hej!

nu har det gått en vecka sedan ebba och jag var på tävlingstränarkursen i västerås. det var väldigt roligt och det var kul att prata med folk från andra föreningar. däremot hade jag önskat att kursen tog upp lite mer vad största skillnaden mellan träna träning- och tävlingslag, samt lite mer om koreografering och vad som avgör vilken poäng det blir.

det pekar mot att vi ska tävla stars winter cup med både cals och foxes den 20:e Januari så nu får vi ligga i lite mer på träningarna. nu innan höstlovet gå vi igenom de olika byggen och liksom alla separata delar. efter lovet (v.44) ska vi ha koreografiträningar och börja träna inför stars winter cup.

påtal om ingenting så vill jag jättegärna ha stabilopennor. ni vet sånna smala typ färgade bläckpennor. jag skulle använda dem i typ kalender och planering oså haha. jag ska hitta billiga sånna nånstans.

vi hörs snart igen! <3

Likes

Comments

TCL

hej!

min titel låter extremt dramatiskt, men asså nej, jag lovar att den inte är det.

jag känner mest att jag måste börja planera upp allting för att annars blir det så mycket och jag har ingen koll på nånting hahah.

jag ska iallafall börja uppdatera denna blogg MINST två gånger i veckan, och jag har börjat föra anteckningar över när jag har uppdaterat hahah.

nästa helg ska jag och ebba på tävlingstränarutbildningen i västerås, och det ska bli jättekul! det innebär att vi får "halv" behörighet att coacha level 2&3, vi behöver gymnastiken också. efter kursen ska jag åka till göteborg för att gå på reunion för språkresan. om ni inte läst min språkreseblogg, så gör det nu! hahah.

ikväll/i eftermiddag har jag huskies och cals, så det ska bli jättekul! vi har även beställt en airtrack som skickas på måndag, vilket innebär att den kommer snart! taggad!!

anyhow, vi hörs minst två gånger nästa vecka!

hasta luego!

säsong 15/16 throwback <3

  • Filed under: TCL

Likes

Comments

TCL

Hello!!

Bloggandet går väldigt trögt just nu. I stort sett alla träningar ser likadana ut och jaaaa, ni fattar.

Då det hade blivit fel med anmälningarna och det visade sig att folk visst hade anmält sig till Huskies så ska vi starta det igen nu på sön, så det är kul!

Jag tänkte i allafall länka några cheervideos jag brukar kolla på. Jag kollar mest svenska level 1, och gärna mindre föreningar. Här kommer listan:


1. Frisksport Cheer Elite Dynamic och Jönköping Spartans Cheer Aphrodite

Dessa kollar jag mycket på eftersom de är de föreningar som ligger närmast oss geografiskt.

2. Power Cheer and Dance Hawks & Falcons Jag kollar mycket på dessa eftersom att de är så få personer i lagen. Det liknar vår situation mycket och jag tycker det är så inspirerande hur de kan vara så bra med så få personer.
3. Cheer Xplosion Purple AngelsJag gillar att kolla denna för att jag gillar coacherna vid sidan av hahah. Jag verkligen älskar hur engagerade de är, och jag vill absolut vara så när jag coachar på tävling.

Har du tips på någon cheervideo man absolut inte får missa?? Kommentera gärna!

Vi hörs o syns nån annan gång!

Adios!

  • Filed under: TCL

Likes

Comments

Cals, TCL, Foxes

Hellooo

Först o främst, 10e augusti fyllde ebba 18, så förra lördagen hade ebba 18-års fest. och såklart gjorde vi det enda logiska. tog stuntbilder. denna har ett fint rosa filter på sig eftersom jag tänkte lägga upp den på insta, men det hände inte hahah.

I söndags var johanna sjuk, så vi tränade själva. Men många saknades så det va jag, ebba, meja, lisa och my där. och my tränar ju inte pga knäet. Vi byggde och körde första countet på slutdansen. sen åkte jag med i ebbas bil för första gången. alltså att hon körde hahah.

med foxes i måndags och torsdags tränade vi direkt-lib och 1/4-upp och 1/4-lib.

i tisdags kom vi inte in i hallen i saltvik, det var något problem med låset. så då var det ingen träning.

förlåt för flummigt inlägg, men ett flummigt inlägg är bättre än inget inlägg ;)


Vi hörs!

//Tilda

Likes

Comments

Cals, Huskies, TCL

Hej!!

Förra veckan på tisdagsträningen filmade jag en liten vlogg som ni kan se här:

Den ligger även ute på min youtubekanal! Inte kanalen som alla uppträdanden ligger på, utan en annan, så prenumerera gärna på den!

Jag har även lite tråkiga nyheter. Då intresset var för litet har vi valt att lägga ner Huskies i år. Det känns jättetråkigt, men förhoppningsvis kommer intresset vara större nästa år!

Allt för mig just nu!

Tilda is out, puss & kram!!

Likes

Comments

Cals, Foxes, Huskies, TCL

HEJ!!

Länge sedan vi sågs sist på denna blogg (för jag antar att ni läste min språkreseblogg). Jag är verkligen så sjuuuuukt taggad inför nästa säsong.

Jag och My träffades igår och gjorde Foxes' rutin, det känns väldigt bra!!

Jag, My, Ebba och Milla ska träffas på Söndag och stunta, och det ska bli jättekul!!

Nästa vecka ska Ebba och jag också träffa en tjej från HCE som flyttat till Kalmar. Hon var ev intresserad av att hjälpa till med Cals, så det är jättekul!!

Vi har även bestämt namn på jr/sr träningslaget (fd. Cheetahs (vi tyckte cheetahs var för svårt att uttala)), och det ska heta HUSKIES! Astaggad på det med!

Jag är jättetaggad på allt helt enkelt hahah. Foxes börjar v34 och jag tror de andra lagen börjar v36.

Vi hörs o syns! Hejdå!


Jag äger inte bilderna. Alla bildrättigheter ägs av fotografen. BIlderna tagna från Google.

Likes

Comments