Åkte lite spontant till Olivias landställe igår och jag är så glad att jag gjorde det. Trots att vi tre mest tog det lugnt under den korta tiden vi var där så känns det som att det gjorde så mycket, verkligen varit så glad idag. Kvällen kommer se ut som de flesta söndagar, hela familjen kommer och äter middag vilket brukar vara väldigt mysigt. Efter det ska jag, som vanligt, ta tag i lite läxor och om jag hinner ska jag försöka se klart en film. Vi hörs imorgon igen!
X

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hade världens mysigaste morgon i stan med min mamma. Åkte sedan ut till Olivias landställe där jag befinner mig nu. Uppdaterar mer imorgon med bilder från helgen och en lite haul på det jag köpte.
X

Likes

Comments

På väg till centrum för att möta upp Olivia och köpa något att äta innan träningen. När jag kommit hem måste jag ta tag i allt plugg som skjutits upp under veckan och sen försöka lägga mig tidigt för att ta igen all sömn som missats. Bjuder på två snabba på dagens alltför varma outfit!
X

Likes

Comments

Äntligen hemma efter min veckas längsta dag. Åkte hemifrån lite före åtta och kom inte hem förens nu. Det var nog ganska bra att jag inte gick på insparken igår, hade svårt att ta mig igenom dagen idag ändå haha. Dagen imorgon är däremot min kortaste som dessutom börjar med sovmorgon, bästa kombon!! Nu tänkte jag bara få i mig lite mat och sen sova direkt, men ville kika in här en snabbis först. Ska försöka ordna lite mer uppstyrda inlägg inom kort, så att inte alla bara blir i farten. Godnatt!

Två härliga från i måndags innan östras inspark!

X

Likes

Comments

Fredag

Lördag

Söndag

Det här inlägget kommer upp lite sent då det hunnit bli tisdag, glömde helt bort att lägga upp det. Var som sagt på östras inspark igår vilket var kul, speciellt eftersom det var många där man kände igen. Idag måste jag prioritera plugg men skulle verkligen vilja gå på jensens inspark. Som det ser ut nu blir det nog inte av om jag ska klara mig igenom dagen imorgon, men man vet ju aldrig!
X

Likes

Comments

Inte gjort något speciellt idag men har trots det haft väldigt mysigt. När jag kom hem från träningen somnade jag på soffan i någon timme, behövligt efter en lite för sen kväll igår haha. Umgicks sedan med familjen innan jag träffade Matilda en snabbis. Vi satt mest och pratade men uppskattar verkligen såna gånger då man inte alltid måste göra något speciellt för att träffas. När jag kom hem var det dags för en suuupergod middag och just nu sitter jag i soffan med familjen. Har ingen söndagsångest idag, mest för att jag är så taggad för morgondagen då det är dags för östra reals inspark!! Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog imorgon. Nu ska vi sätta på en film, hörs imorgon!

Älskar rulltrapporna i tunnelbaneuppgångarna!!
X

Likes

Comments

En av sakerna jag fick på min födelsedag var det här mobilskalet från Birger Mikkelsen. Diggar det verkligen och älskar den lilla tygpåsen man får till, använder den till att sortera småsaker i min byrå. Något jag verkligen gillar med Birger Mikkelsen är att de har väldigt stilrena saker som inte alls är så dyra, tipsar verkligen!
X

Likes

Comments

Förlåt för utebliven uppdatering, försökte skriva ett inlägg men kände mig inte nöjd med hur det blev så kände att det var bättre att vänta lite. Gårdagen var mysig och blev väldigt lyckad. Vi åkte till centrum direkt efter skolan där vi alla möttes upp och åkte sen in till gröna Lund, lagom stressade då vi trodde att det skulle vara helt fullt. Efter några timmars köande på en helt okej plats började konserten som var riktigt bra, önskar bara att jag hade kunnat mer av låttexterna. När konserten var slut åkte vi ens snabbis till rålis där många Olivia och Anna kände var och sedan begav vi oss hem, lagom trötta också haha.
X

Likes

Comments

Kom hem från skolan för en stund sedan, onsdagar är min längsta dag och avslutas under de första veckorna med en matteföreläsning, bäst!! Var så otroligt hungrig när jag kom hem då jag bara druckit en nocco sedan lunch. Slängde ihop en smoothie med lite allt möjligt som fanns hemma, blev faktiskt riktigt gott och mättande. Den timmen som är kvar innan jag åker till träningen kommer spenderas i löpspåret, väldigt ovanligt för att vara mig men det är faktiskt en läxa haha.
X

Likes

Comments

Sitter just nu och gör klart det sista på några arbeten som ska in den här veckan men skulle så mycket hellre sitta på vår lilla födelsedagslunch istället, vi hade det verkligen så mysigt!! Dagen har varit lugn, har inte gjort något jättespeciellt men har verkligen tagit tillvara på min lediga dag till fullo, känns skönt nu när läxorna kan bockas av. Ska alldeles strax gå upp och göra mig i ordning för kvällen men ville bara kika in här innan. Imorgon har jag skolfoto, kan man ens förbereda sig för det? Godnatt
X

Likes

Comments