systemet är ju helt ohållbart. vet ni vad ni utsätter vanliga solidariska människor för. en gång så lycklig och arbetsvillig framtidstös med stora ambitioner. världen framför hennes fötter. vem är du där bakom skrivbordet med alldeles för stor makt. det är suddigt men hon lyckas skymta glasögonen från armani. du sitter där med din fjäderpenna och sätter ett kryss i hennes ruta: tyvärr men jag ska göra ditt liv så jävligt som möjligt. vid 21 års ålder är hon inte kapabel till mycket, hennes vänner glider ifrån, dem springer mycket fortare. vet ni hur det känns att bli såpass egoist att hon blir rasande när han inte orkar ge massage bara för att han bakom skrivbordet satte sitt kryss i fel ruta. samtalet till den gammle mannen som hon träffar 2 gånger om året är det enda som hon måste samla sig i flera veckor för att kunna lyfta den lur som kostar henne flera öl på krogen med vännerna när dom slutat springa. samtalet kommer bli kort och öppnade en dörr till att hon nu har skulder som hon vet kommer att ta flera år innan hon kan betala tillbaks. vad i denna historien är nu rättvist. vad skall en lite människa som hon få sina krafter ifrån som gång på gång blir avslagna. vart ska hon hitta sin glädje för att vara den personen hon är. vad är det för obotlig sjukdom som hon lider av och varför var det växtvärk för så många i flera år. ni era jävlar som aldrig tog något på allvar. ni har nu satt henne i rutan med ett skrämmande kryss, hon hade gjort allt för att hamna i den andra rutan med den ljusa framtiden. du där bakom skrivbordet, hon ger dig nu en chans till..hennes piller är rosa kapslar och hjälper inte, nålarna som tränger in i hennes kropp kallas för akupunktur och hjälper inte heller, läcker bara ut en massa endorfiner och dem gör henne inte gladare. miss fajinko behöver hjälp, oj försa jag mig nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

ja, det var jag som tutade i bilkön till drive in på mcdonalds. Skönt det var att komma hemifrån. Det är för er andra märkligt men för mig är det bara så, kan inte du, människan förstå och acceptera det. inte undra..säger de tre tanterna på parkbänken som matar fåglarna med deras torra och fattiga händer. tänk att de äldre ändå fattar, men med tanke på allt dem har fått gå igenom kanske det ändå inte är så märkligt. varför ringde du aldrig? drömde om vågen igen. vill gå med dig, en lång promenad som aldrig slutar. det betyder att vi ska åldras ihop. men knäna kommer att värka. flickan känner sig tom. blir det aldrig bättre tänker hon om och om igen. det känns som att hon kämpar för ingenting. universum ändrar sig aldrig. nu ringer du..äntligen. godnatt sverige.

Likes

Comments

stela leder, kommer ingen vart. det enda jag kan göra nu är att sova. då drömmer jag. här och där, hjälp mig ropar jag men den svarta blicken och den bestämda handen ger mig avslag igen och igen efter så många års förhoppning. det är nu jag måste välja..leva eller dö. jo jag vet att det låter fast du inte riktigt hör ...men egentligen är det jag som står och skriker. sluta kyssas, jag mår illa. jag sa att jag skulle skriva om det, bli inte arg, dem vet inte vem du är! var är miss fajinko när jag behöver dig som mest, spegelbilden förändras snart igen, den ljusa färgen bleknar och ovädret sveper förbi och har inte bestämt sig för att stanna eller försvinna. det är upp till dig nu..jag ligger vaken och tittar på honom men inte för att det är vackert utan för att det inte finns någonting annat att göra..jag kan ju ändå inte somna. men om jag kunde viska i hans öra skulle jag viska de vackraste orden jag kunde och inte ens rodna utan med fullt allvar, vetskap och en blick som inte säger annat, säga att jag älskar dig och dig vill jag ha nära för alltid

Likes

Comments

"Under ett vapenstillestånd på juldagen spelar tyska och brittiska soldater fotboll med varandra i det franska ingemanslandet mellan skyttegravarna. Nästa dag återgår de till att döda varandra"

Likes

Comments

skall aldrig säga något mer, det blir bara så fel. jag orkar inte bry mig om regler.

larvig..ett ord som inte förbrukas för ofta. säg det 10 gånger medans du står på ett ben. jag kom på en underbar sak då!

sluta prata om mig jag gillar det inte. alla vet men aldrig jag. osäker som en sommardans i regn eller som ett löv på alldeles för djupt vatten.

som jag sagt förrut..alla kan inte alltid vara lika bra. skugga är bra för oss alla...hör du det, för oss alla!

jag ljuger aldrig men små vita lögner skadar aldrig mer än vad dom gör nytta.

och en sak ska jag säga dig..jag tänker aldrig äta morotschips.

Likes

Comments

surr surr vad är det som låter hela tiden..sluta! ska jag eller inte..det är en bra fråga. klurigt värre. jaha så nu är man i det påhittade rummet igen..flytta inte omkring nånting där, har precis fått ordning på den påhittade soffan och tv:n som inte finns. mattan som inte syns och kaffekokaren som inte har någon funktion finns där med...symboliskt är det icke, det är sanning. mina dagar är soliga och jag gnisslar inte längre. trött men kan inte sova, för det är mycket härligare att vara vaken och titta på honom. fenomenet är ett faktum..gjorde jag dig snurrig nu igen, det var inte meningen. grubblar på en stor sten. vem ska trösta knyttet? 16:37 nu var det dags igen!

Likes

Comments

ha ha va säger du nu då miss fajinko! spegelbilden liknar mig inte längre..den är ljusare och gladare. Nu är det shoop shoop som gäller. jo men det är klart att jag tycker så..men jag orkar inte tycka så, vill bara tycka såhär. aha vart fan kom du ifrån, såg dig inte smyga på mig sådär ..föstod inte att det skulle vara på detta viset och att det skulle gå så fort. vilken taktik kör vi? Såhär i tiderna måste man ju prata i gåtor annars fattar ni för mycket har jag hört. och det kan inte vara bra att få vara ärlig för en gång skull, men jag vill säga som det är. jag vill säga hur jag känner och vad jag tänker så sluta tysta ner mig. nu smyger jag iväg...tyst tyst trippar jag.. "alla kan inte alltid bli lika bra"

Likes

Comments

mys pys med fröken jansson. girls just wanna have fun...slår tillbaka med bestämd innebörd. Härlig helg framför mig, tittar på molnen och ler. aldrig har jag sett mångubbens benvita glans förrut men jag har alltid hört.. snabbspolningen är tillbaks med alla roliga scener..gillar ju verkligen dem. det är i sanningens milda ton som jag säger att jag släpper taget nu.. det var lätt om jag ljuger och jobbigt när jag svär. tonernar är tillbaks och jag skiter fortfarande i stor bokstav, särskrivning och punkt men jag är lycklig ändå. rätta mig inte när jag vet att jag har rätt. bespar mig din passion och glöd, jag blir bara avundsjuk. au revoir!

Likes

Comments

så går beslutsamhetens friska hy i eftertankens kranka blekhet över. börjar ha det roligt nu..ha ha go and get them tiger. tack du min fina vän för ett underbart samtal var gällande firande till debuterande singelliv, du är min judit och jag din chanell. ska vi bli lesbianer ihop nu. ha ha letar efter ett orangutangulärt durkslag, det var tider då hon stoppade en korv mellan låren och fotograferades på hans toalett, aha inget blir som förr. Jag älskar att bada, hålla andan under vattnet. simm simm sallabimm- finns tusen sätt att säga det på. en kul helg att infinna sig i...jag får stanna uppe så länge jag vill! farewell fuckers!

Likes

Comments

sådär ja nu har jag kommit igång med denna såkallade bloggen..det rullar på. än har jag inte tröttnat, seg som råttsvans skall jag kämpa på med rätta takter. livet framför och livet bakom. släpp det nu och ut på äventyr. packa en liten väska men ytterst få mini exemplar som speglar min själ och flyg. jag flyger hit och dit, vill inte landa ännu. det känns som att jag har tappat det! pipet på morgonen, tröttheten i huvet och kallt kaffe, orka! nu ska det jävlar min själ gå bra för mig. små små rader med tomma ord..känner inget längre och mina händer är fortfarande kalla. egoist ta mig fan. frammåt nu..vänd inte huvet om axeln och titta bakåt. sleep tight and let go.

Likes

Comments