Allmänt

Alltså äntligen fredag! Fredagar är verkligen heliga för mig, dem innebär ett glas rört vin i soffan och att pusta ut i två-tre dagar. Inte nog med det har jag redan gjort klar min första inlämningsuppgift, så jag kan verkligen unna mig helg med gott samvete.

Stella har klivit in i ett nytt språng i sin mentala utveckling med buller och bång. Har hört att detta språng innebär att många barn sover sämre och kan få för sig att vara vakna mitt i natten.. mycket riktigt. 04.30 gick vi upp imorse, den ena av oss pigg som en lärka (gissa vem?). Så medans Stella satt och lekte så skrev jag på min uppgift, hann nästan klart innan det var dags för oss att lägga oss igen. Nu har min mamma kommit hit och så ska vi gå till kyrkogården och plantera. I eftermiddag ska jag och R åka till Haninge, Stella behöver mössa och vantar, eventuellt ett par skor, inför hösten och vintern. Utbudet här i lilla Nynäs är inte det bästa.

Hoppas ni som läser får en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer

Vilken härlig dag vi haft!
Tänk att den här hösten haft en så fantastisk start hittills, hoppas att det får fortsätta så. Mötte upp Sofie i centrum vid tio på förmiddagen, solen sken och det var sådär fräscht och krispigt i luften. Vi gick en riktig långpromenad med bebisarna runt Ringvägen och pratade. Väl hemma åt jag lunch och sen vilade vi en stund.

På kvällen så tog jag bilen till Mikaela och Joakim, och deras lilla Noah. Mikaela och jag har vart vänner sen vi var barn själva, och nu har vi båda fått våra egna små barn? Det är så stort, kan liksom inte förstå att vi är mammor nu. Han var så fin och det värkte skönt i livmodern haha.. sjukt hur fort man glömmer hur jobbigt det också är när dem är sådär små. Stellas ålder just nu är så-jävla-härlig. Men jag saknar bebistiden också, njöt inte alls av den så som jag borde ha gjort!

Gillar

Kommentarer

Allmänt

”No matter how hard you grasp, sometimes your greatest liberation is in letting go.”

- Kylie McBeath

Gillar

Kommentarer