Bikinigarderoben är uppdaterad nu inför Bali! Allting hittade jag på Asos.com och allting fanns på rean! 😍


Likes

Comments

Förra helgen så fyllde jag 22. Hade då kalas här hemma för min närmaste familj. Fick massor av fina och bra presenter, bland annat så fick jag en kamera utav världens bästa föräldrar. Bäst i test resekamera. Jag har senare tid blivit intresserad utav fotografering och vill verkligen lära mig. Så det ska bli så kul att lära mig den här kameran och gud vad jag ska fota när vi åker utomlands!! Så det kommer bli mer bilder och mer uppdatering här!


Likes

Comments

Äntligen helg! Veckan har varit ganska tung, direkt upp till 100% ifrån 50% på jobbet plus att vara förkyld och tung i huvudet, men det kan bara bli bättre! Direkt när jag mår bättre så kommer jag ta tag i gymmandet och förhoppningsvis kommer det bli någon skillnad innan vi åker till Bali.

I söndags gjorde vi en deal att inte äta något godis eller dricka dricka innan vi åker, vi får unna oss lite på lördagar och det har jag redan gjort. Lyxa till det med en Caramel Latte nu på morgonen. Exakt vad vi ska göra idag har jag ingen aning om förutom att vi ska hitta på något med Alex och Carro. Wictor sover fortfarande så jag sitter och myser framför Nyhetsmorgon.


Likes

Comments

Lever högt upp bland molnen just nu!! Vi har bokat flyg till Bali och vi åker om 25 dagar!!! AAAHH! Jag kan inte fatta det själv!

Våra kompisar hade bokat flyg redan i somras och har frågat oss flera gånger om vi ska med men eftersom vi ska till USA i Maj så tänkte vi att vi inte har råd eller kan få ledigt. Sen nu den senaste månaden har vi pratat om det mer och räknat och så och tillslut fick vi ihop allting. Först var det inte meningen att vi skulle berätta för våra kompisar utan bara överraska dom där nere men vi kunde inte hålla det hemligt haha!

Pricken över i:et är att jag har fått heltid hela januari så nu ska pengarna jobbas in flitigt!


Likes

Comments

Tjejkväll med vin, ost & kex, storstädning och julpyntning av lägenheten, flygbiljetter bokade till USA och en anställning.

Det sammanfattar lite vad som har hänt dom senaste veckorna. Jag har alltså fått jobb på en förskola här i Degerfors. Just nu är det bara 50% men jobbar några timmar här och där så blir mer i längden. Trivs jättebra med barnen och kollegorna, så det kommer bli en spännande vår!

Vi har även hunnit att boka flyg till USA, ska dit i Maj på bröllop för min bror och så ska vi även ner till Florida på Disney World. Idag är det endast 154 dagar kvar och jag längtar så!! Det blir mitt tredje besök i USA och Wictors första så det ska bli så kul att vi ska dit tillsammans så han får se och uppleva underbara Alabama och Florida!

Likes

Comments

En trådgalge, gamla julgranskulor och glitter blir en bra och fin krans att ha på dörren nu i jul!

Ääääntligen!!! Nu är det december och det ligger även snö på marken! Världens bästa månad på året för då får jag äntligen ta fram allt julpynt och äta julmat och godis!! Jag var redan klar med allt julpynt i mitten av november haha, det märks inte alls att jag är jul galen! Sådan mor sådan dotter!

Likes

Comments

I måndags eftermiddag fick jag ett samtal ifrån ett nummer jag inte hade. Det visade sig vara en tjej som hette Marie och jobbade som inslagsproducent på Kanal 75. Jag fick då reda på att jag är bäst av alla juniorer just nu i VM i V75.
Så dom ville att jag skulle vara med på "Hans G på VM-turné". Självklart tacka jag ja och igår onsdag så åkte vi upp till Solvalla travbana.

Vi fick gå runt i Stallbacken och klappa hästar och träffa alla möjliga kuskar. Wictor var helt extas som fick träffa alla. Vi fick även åka med i startbilen för 3 lopp, åt god mat uppe i kongressen. Det var helt enkelt en toppen dag!!

Man är ju inte van att ha en kamera i ansiktet och bli intervjuad så till en början gick det inte så bra haha.. Men det blev bättre och bättre. Hoppas jag haha..

Allt vi filmade kommer alltså sändas på lördag på tv 12 när det är V75. Vet inte exakt tid men från 14.30 och framåt så kan det visas. Man kommer även kunna se det på atgplay.se efter lördag.

Likes

Comments

Hemma igen efter en helg i Norge hos min syster. Inte varit där på över ett år så var kul att komma och hälsa på. Det blev en hyfsad lugn helg ändå, dom andra åkte till en outlet på lördagen men jag stannade kvar hemma med Doris så vi gick promenader och kollade film. Åkte hem igår efter lunch så Wictor kom hem till mamma så vi beställde pizza.

Imorgon är ända dagen jag har blivit bokad hittills, annars så har jag ingen planer alls. Håller tummarna för mer jobb, klättrar på väggarna snart!

Likes

Comments

Har alltså bara fått jobb en dag denna vecka, jag hoppas verkligen att detta släpper så pengar kan rulla in. Jag måste ju kunna leva också.

Idag torsdag så kommer Thomas och Therese hit och äter med oss och kollar på hockey. Så idag blir det att städa och röja i lägenheten. Ska även packa för åker till Norge över helgen med Mamma och Doris.

Igår efter jag hade jobbat så åkte jag in till Karlskoga för att träffa Martina. Vi gick runt på stan en sväng och sen tog vi en fika. Hon väntar barn så vi gick runt bland alla bebiskläder, man blir ju inte alls sugen på en liten! 😍

Likes

Comments