På språng med marmorerad väska i läder. Fin va? När mamma först köpte den tyckte jag det inte alls. Nu älskar jag den. Men så är du ju alltid, mamma är alltid steget före.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ni vet en sån där dag när man tycker alla är idioter, man går runt som ett litet åskmoln och ger ifrån sig otrevliga stötar. Tills man tillslut inser, att det är man själv som hela tiden har varit den där, idioten, som man stört sig på? Blir mörk och känner sig tung innan man regnar ned till en liten pöl på golvet? Nej? Du känner inte igen dig? Det är okej, lyllo dig, mig det händer det tyvärr lite då och då.

Ah i förrgår var en sån dag. Jag kom fram till ingen människa (förutom min pojkvän eller närmsta familj) ska behöva ta mitt pendlande mellan bitterhet och självömkan, så jag låste helt in mig helt enkelt. Great solution, kan rekommenderas. Tiden löser ju trots allt det mesta. Tack gode gud för Game of Thrones och The Office (U.S) som distraherade mig tills det värsta hade lagt sig. Men i slutändan var det ändå Solanges musik och Tayasui Sketches appen som hjälpte mig att varva ned på riktigt. Och resultatet blev ganska bra ändå, eller vad säger ni?


Massa kärlek / H

Likes

CommentsHej där. Du som har snubblat in på min sida.

Du kanske undrar var du har hamnat någonstans och vem jag är?

Och ja, vem jag är kan nog inte ens jag svara på. Vad jag däremot kan säga är att du nog har hamnat mitt i mitt försök att samla mod.

Jag har spenderat alldeles för mycket tid på försöka få allt perfekt och det har lett till i att jag av rädsla struntat i att pröva nya saker. And let me say - what a waste of time. Man kan ju inte alltid göra alla nöjda (allra minst sig/mig själv), så varför ens försöka? Det här blir mitt försök till att acceptera imperfektion. Det ska göras updates ofta, hur jävla dåligt det än blir. För det är okej att inte alltid var på topp, intalar jag mig själv.

Så nu tar jag väl sats då. Vad den här bloggen kommer komma att handla om och vilken kvalitet den kommer hålla återstår att se. Målet nu är mest att bara göra. Inte tänka så jävla mycket.

Massa Kärlek //H

Likes

Comments