Kände mig så effektiv igår! Han med ett brotningspass ett gympass samt massa fix och trix. På kvällen kom en kompis från Växjö hit, det hjälper så mycket med besök. Att sitta ensam med dina tankar kan göra dig galen.
Men jag känner att jag börjar bli mer och mer kompis med mig själv nu iaf, är ju trots allt mig själv jag ska tvunget hänga med hela livet haha😅.

Nu har jag en älgstek puttrandes på spisen, allt enligt pappas lagar och regler.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nytt år, ny start, nya möjligheter.
2015 kändes som mitt år. Så många nya möjligheter och dörrar som öppnats, men jag kommer också minnas det som det värsta. Året jag förlorade manen i mitt liv, året jag förlorade min pappa.

Allt du går igenom i livet formar dig, händelser stärker eller knäcker dig. Det är en del av livet, inget du kan undvika. Men det är upp till dig hur du ska tackla alla händelser, bestäm dig vem du vill va.

Om en glasskål går sönder... Antingen plockar du upp glasbitarna och gör det bästa av situationen eller så låter du dem ligga kvar, men då kommer du alltid få kliva på dessa glasbitarna, dem kommer alltid plåga dig. Men det är upp till dig, upp till dig vem du vill va.

Nyårsafton spenderades med att jobba på sand i Båstad. Glad att jag tog det beslutet. Det blev himla trevligt och svårt att komma på andra tankar då det va så mycket folk. Kände mig himla fancy i min glittriga tröja och lackskor.

Önskar att just du får ett fantastiskt år, hoppas inte på att det ska bli bra utan gör det bra. 💎☀️

Likes

Comments

Huuh tung dag. Känns som någon övade på att slå kullerbyttor i mitt huvud. Jag har börjat jobba lite smått för att förbereda för januari. Det har helt klart hjälpt mig. Blir alltid en behagligare känsla när man fyllt dagen med något vettigt.

Saknaden efter pappar är så svår att hantera. Varje dag kommer det situationer som gör att jag vill ringa och rådfråga honom eller berätta, precis som jag brukade...

Jag är så grymt taggad på ett nytt år!

Likes

Comments

Nu har Hulda och jag glidit hem till Helsingborg. Fick låna en bil av våra fantastiska grannar ute i dem småländska skogarna i en hel vecka! Så annorlunda gemenskap ute på landet. Skulle inte ens knacka på hos en granne i mitt trapphus för att låna lite mjölk haha😅

När vi kom hem fick Hulda sig ett bad och jag hängde upp en hylla. Så nu är vi nöjda🌸

Likes

Comments

Jag har aldrig vågat luta mig mot någon speciellt länge, inte vågat falla baklänges för tänk om han eller hon inte tar emot. Eller försvinner.
Det är som att gå i en brant trappa med ett räcke som sitter alldeles för löst. Räcket håller inte för min tyngd. Jag faller omkull och slår mig om och om igen. Tar jag tag i räcket ger det vika. Jag balanserar på egenhand, i höga klackar, i den här trappan som är mitt liv.
På vissa trappsteg har jag stannat ganska länge och hittat balansen tillfälligt i olika roller.

Jag har drivits framåt av rastlöshet och nyfikenhet. Av att aldrig vara nöjd. Jag är en äventyrare som inte kan stanna i samma roll, eller på samma plats, särskilt länge. Måste testa det nya hela tiden, nya smaker, nya människor... -Camilla Henmark🙏

Likes

Comments

Ett äpple
En citron
En bit Ingefära
Vatten efter smak, sen kör du det med en stavmixer eller något annat liknande. Enkelt och så gott👍

Likes

Comments

Helgen har varigt helt okej, det gör så mycket att att ha lite folk runt sig. Men nätterna är.. Aah nätter är hemska.

Igår fixade jag i lägenheten och satte upp nya hyllor, ganska säker på att pappa hade klappat mig på axeln. Hämtade ut nya sömnpiller igår också. Dessa hjälpte mig faktiskt att sova men idag.. huuh vilken huvudverk. Vet inte om det beror på pillerna men jag hoppar dem inatt iallafall. Bästa är ju att försöka komma i så "normala" rutiner som möjligt. Vilket betyder att jag borde lägga mig snart haha

Likes

Comments

Tillbaka i Helsingborg. Hulda har åkt tåg för första gången och gjorde det med bravur! Imponerade på många, hon blev ett stort samtalsämne på tåget.

Hulda har badat och jag har bakat bröd samt julpyntat lite så nu är vi trötta, eller aah Hulda är iaf.Ciao!

Likes

Comments

Dagarna ute på landet gör mig helt klart mer hel, och dagar som dessa är jag verkligen tacksam över. Lite sol gör så mycket!

Idag ska vi ha jordfästning för pappa. Känslan är obehaglig men samtidigt en svag lättnad.

Likes

Comments