Är så sur på mig själv just nu, de har gått så bra och sen igår glömde jag ta med mig mat till jobbet fick lov att ta lite grönsaker.. Och sen idag så tog jag en kaka! VaFan tänker jag med! Jag får inte komma in i fusk nu.. Måste fortsätta kämpa på! Men nu ska jag jobba mån till fredag och jag ska träna i veckan och ta promenader de ska bli en stenhård vecka! 👊🏻 nu jäklar måste jag komma in på rätt spår igen! Jag ska neråt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello!
Nu har jag mätt och vägt mig och jag kan bara inte förstå siffrorna...! De är sjukt att de har hänt så mycket på bara en vecka.. När jag gick på LCHF så va kanske samma siffror på en hel månad då när de gick bra med viktnedgången!

Så sammanlagt har jag nu gjort av med:
-3,7kg
-6cm i midjan
-3cm vid kärlekshandtagen
-1cm lår
💪🏻😃😃😃😃💪🏻

Likes

Comments

Jag fick hem detta i förrgår, behövde nått annat än bara alla dessa shaker! Pastan asså 👌🏻 Gud va gott de va! Men den tar jag bara en gång om dagen när jag tar den. Och baren va oxå goda så bra om jag är på rörande fot och ta en sån ibland! Och så skönt att få tugga igen!
Den här veckan har gått fort och gått bra nu är mitt sötsug borta så känner inte att jag vill ha något och har inte alls samma hungerkänslor och om jag känner hunger ibland men de är inte dax att äta så vet jag att de är för att jag inte har druckit tillräckligt under dagen 😊 imorgon bitti ska jag väga mig och mäta mig igen så får se vad som har hänt med min kropp sen sist! Är supertaggad känner verkligen att de måste ha hänt nått! 😃
Idag slängde jag in ett gympass med mycket kondition. Ett HIIT pass och sen intervall på löpbandet, jobbigt som f*n men skit skönt!

Jag känner verkligen att jag vill göra de här nu och känner mig supertaggad har verkligen fått nya krafter för att komma till mitt mål!

Likes

Comments

Hello!

Igår va de tredje dagen som jag åt modifast men jag mådde inge bra så jag åt ingenting på hela dagen drack bara vatten, hoppas inte den dagen har förstört något för mig men de tror tror jag väl ändå inte...
Idag har de gått mkt bättre men jag har slutat med puddingen för den klarar jag verkligen inte av.
Men har druckit bra och fått i mig alla shaker som jag ska så nu är de bara att se framåt! Tagga tagga! 

Likes

Comments

Godmorgon!

Nu har jag börjat med modifast! Gjorde min första dag igår.. Fick hem smakerna choklad, vanilj, jordgubb och choklad pudding.
Jag måste bara säga att de kommer bli tuffare än jag trodde jag klarar inte av konsistensen och verkligen inte puddingen, varken smaken eller klumparna som blev.. så den kommer jag skita i, får köpa nått annat sen!
Den som smakar bäst tror jag är jordgubb men de är ingen jag tycker är god över huvudtaget! Så jag tänkte att jag dricker de här nu men nästa vecka eller så kanske jag slänger in någon av modifast pasta rätter någon dag oxå.
De jobbigaste just nu är att jag är så hungrig hela tiden och efter jag hade slängt in ett träningspass igår kväll bara styrka för jag är förkyld så va jag super hungrig efter de och då hade jag slängt i mig en påse innan jag träna.. Så vet inte hur jag ska orka träna och äta de här.. Hade inte ork riktigt på gymmet heller de tog tid och fick sänka alla vikter..

Mina mått
Jag tog mått och vägde mig igår innan jag satte igång så jag har koll på både kilo och cm även fast att jag kanske inte går ner så många kilon så kommer de nog hända grejer runt midjan de tror jag och hoppas! 😊
Här kommer mina mått... Har en våg som visar olika grejer oxå så skrev upp dom oxå

Likes

Comments

Hej! Har skaffat blogg först och främst för mig själv så jag blir lite mer puschad och att jag kommer kunna kolla tillbaka och se hur jag gjort eller inte gjort bra. Men även för någon annan som kanske vill få lite pepp och läsa och bli inspirerad... Hoppas bara att jag kommer kunna göra de!
Jag kommer att berätta lite hur jag känner om dagarna vad jag äter och hur jag tränar!
Jag har precis skickat efter modifast för att få en kickstart jag ska absolut inte leva på de, de är inte bra.. Men sen efter jag gjort de i någon vecka så kommer jag smått gå över till Low carbs bara jag tänker bara ta bort dom onyttiga kalorierna och sen leva så tänker aldrig gå tillbaka till att äta precis vad som helst och precis när som helst! Jag har låtit de gått alldeles för långt nu och jag har sett flera dom har klarat av att gå ner från min vikt till normalviktig så jag ska klara de, jag bara ska de!
Nu går jag bara och väntar på att få hem modifast och få köra igång!

Jag har så jäkla lätt för att gå upp i vikt så de är läskigt. Folk säger att de tar lång tid att gå upp i vikt men inte här heller på typ en vecka har jag gått upp 2kg och de bara rinner på vecka efter vecka och jag känner att jag måste verkligen sätta ett stop nu för jag vill inte komma över 100kg igen!

Jag har ätit LCHF i ett halvår kan man säga innan jag blev sjuk och inte kunde träna och sen skada jag foten så kunde inte röra mig alls. Och när jag gick på LCHF så gick jag ner från 107 till 94kg och jag va supernöjd men nu tror jag att jag snart är uppe mot 100 kg igen men jag ska väga mig och mäta mig den dagen jag börjar med modifast så jag har 100% koll!

Är väldigt pepp den här gången jag ska tamefan klara detta!

Likes

Comments