View tracker

Nu har jag äntligen fått komma ut i butiken! Igår fick jag och Emela sminka varandra, det var roligt. Har tyvärr ingen bild från det. Idag fick vi sminka oss själva och pynta butiken inför black friday😜 Samt tvätta maaaassor med sminkborstar... Känner mig lite lost i butiken men jag lär nog vänja mig och bli mer bekväm. Eftersom det är första veckan så har vi inte gjort speciellt mycket, så vet ärligt talat inte vad mer jag ska skriva haha.... Ser fram emot vad vi ska få lära oss nästa vecka, då hela lärandet antagligen kommer igång lite mer!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

I fredags besökte jag min kommande apl-plats! Vilket är Make Up Store vid Norrlandsgatan, jag ska vara där tillsammans med min klasskompis Emela. Butikerna är snyggt inredda och allting är väl genomtänkt, det märks. Det jag gillar med det nya konceptet i butikerna är att det är väldigt stilrent. Allt svart får verkligen alla produkter att framhävas! Det ska bli mycket spännande att äntligen få komma ut i butikerna och lära känna alla produkter, haha. Har tyvärr inga bilder från den butiken.

I veckan har jag och min klass gått intensivkurs på MUS huvudkontor och lyssnat på föreläsningar. Vilket har varit väldigt lärorikt! Det har varit intressant att få höra så mycket om alla produkter. Hur mycket en produkt egentligen kan användas till osv. Har även fått höra hur kundbemötanden ska gå till. Något jag dock undrar, är hur vår kurs är upplagd och vad de vill att vi ska få ut av intensivutbildningen. Då jag känner att den inte är anpassad efter våra förkunskaper eller riktad mot oss. Imorgon är sista dagen på huvudkontoret, vad vi ska göra som avslut vet jag inte!

Idag fick vi för första gången sminka varandra med enbart MUS-produkter och jag tyckte det gick bra! Ögonskuggorna var lättarbetade och det är roligt att äntligen få börja träna på att sminka varandra, vilket jag tycker är lite svårare. Menmen, det är ju därför jag nu lär mig och övar! Wiiiieeee känner peppen inför apl!!

Likes

Comments

View tracker

Så himla roligt att jag spontant följde med två av mina bröder och Sebbe till Comic Con idag! Fick testa att spela Tekken 7 och se på turneringsfinalen som de hade på plats. Är så sugen på att införskaffa mig någon sorts spelkonsol efter idag...
Alla cosplays var så roliga att se! Vill själv någon gång testa att cosplaya, frågan är bara vad jag skulle vilja vara 😳

Jag köpte lite japanska snacks, ska snacksa lite på dem inatt medan jag och Sebbe ser på Star Wars-filmer, eftersom jag aldrig har sett dem.... Aja, här är några bilder från idag!

Likes

Comments

Det enda jag gjort den senaste månaden är att kolla på The O.C. Känner mig rätt så orelevant och jättetråkig just nu, har därav avstått från att blogga. Får hoppas på bättre tider nästa vecka. Vill verkligen hitta på roliga saker med vänner såhär sista månaderna av året..... gud va snabbt det gått? Känns fortfarande som augusti ju!!! Soon to be 2017 liksom, galet.

Bjussar på en selfie med dålig eyeliner. 

Likes

Comments

Nu såhär på kvällskvisten har jag tvättat alla mina sminkborstar, det var drygt. Idag var jag i skolan, påväg hem köpte jag ett par nya fransar då mina Iconic börjar bli slitna.... Är inte alls på blogghumör, så beskriver min dag med några bilder!

Imorgon ska jag se Justin...... <3 Godnatt!

Likes

Comments

Idag skulle vi haft skolfoto, så jag sminkade mig imorse. Kom sent pga sminket tog tid och tunnelbanan knasade. SÅ BLEV SKOLFOTOT FLYTTAT TILL PÅ TORSDAG!!!! Så typiskt.......
Jag och mina ladies passade på att åka till Espresso House eftersom vi slutade så pass tidigt. Så nu ska vi fortsätta prata om allt och ingenting, senare vet jag inte vad planen blir. Sitter och väntar på att fredagen ska närma sig, Justin-bae och få CSN❤
Jusste!!! Om någon vill träffas och hänga i veckan: tveka inte att höra av er på facebook😘  Här bjuder jag på några dåliga mobilbilder hahahah

Likes

Comments

... DET HÄNDER! Jag var 100% inställd på att jag skulle missa ännu en chans att se Justin live, men så blev det ett litet biljettsläpp igår och Sebbe lånade ut pengar till mig. Kort och gott; den 30nde ska jag få se Justin live!!!!!!!!!!!

Är så obeskrivligt peppad och har gjort en spellsita med setlisten han troligtvis kommer ha under konserten. Är mest peppad på att få höra baby<3333

Likes

Comments

Nu har jag, Johanna, Maria och Petra påbörjat ett projekt där vi ska skapa en helt egen look. Vi ska skapa en stil, stylea hår samt fixa en sminkning. Vi har tänkt att göra en off shoulder-top med ett ljust tyg. Sedan ska vi sy en kjol, samt underkjol, med hjälp av tyll-material som ger kjolen volym. Vi ska försöka lägga fokus på detaljer och snörningar runt bysten samt en snörning som gör att kjolen går in vid midjan. Kommande arbete blir att börja sy, för att sedan designa smink till looken.
De i klassen som skapar ''den bästa'' looken får sin outfit utställd i ett skyltfönster på Tygverket, spännande!!!

Likes

Comments