Spökhistorien om ”flickan i mellanrummet”

Denna likbleka flicka gömmer sig lite överallt i ditt hem där det finns en springa eller mellanrum som hon kan titta ut genom. Hon finns alltid där och iakttar dig… Om du får syn på henne kommer hon att föreslå att ni leker kurragömma, men när du under leken hittar henne tar hon med dig till en annan dimension, eller kanske rakt ner i helvetet. Oavsett kommer du aldrig tillbaka därifrån.

Vad tror ni?? Förresten hej. Så vad tror ni om detta? Jag hitta en sida med många olika spökhistorier som jag iallafall fick rysningar av. Är det bara jag som tycker att denna veckan har gått jävligt segt? Jag är svintrött. Men vem är inte det är ju fredag😊. Snart ska vi åka kolla på hund och jag hoppas att vi kommer köpa valparna som kommer från mamman. Efter vi har varit och kollat på filmen så ska jag och min bror åka till våran pappa. Asså jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva om det är väldigt svårt att bara komma på nått. Men imorgon ska jag sätta mig och plugga matte. Jag måste haft världens j*vla tur!!!!! Igentligen skulle jag ha haft matte diagnos idag och jag hade glömt att plugga men det blev fram flyttat en vecka . Nu ska jag plugga lite matte.

pöss<<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej

Idag har jag faktiskt haft fullt upp men måste ju klämma ihop ett inlägg nån dag. Eftersom jag har haft fullt upp så har jag inte riktigt tänkt på vad jag skriva om men det får väl bli lite "random" 😊 . Just nu så lyssnar jag lite på musik och väntar på min thaimat som står i mikron. Men det finns en liten historia om när jag skulle köpa thaimaten och den kommer nu.

THAIMATEN

Jo det var så här att min bror ville ha nudlar men han orka inte cykla och handla det så jag tog min cykel och drog till affären. När jag var framme så tog jag av mig hjälmen och gick till nudlarna. Jag la hjälmen i en hög med rispåsar.Sen skicka jag en snap till mamma och fråga om det var dom och hon sa ja. Jag tog dom sen gick jag. När jag är utanför affären ringer mamma och säger att det är fel. Och tror ni inte att jag mitt i allt kommer på att jag har glömt hjälmen i rispåsarna "jo då". Det var väl bara att gå in igen och hämta rätt. Jag tar thaimaten och sen cyklar hem igen och nu sitter jag och äter den och skriver ner hela denna "roliga" historien.

Detta inlägget kanske inte blev så roligt men som sagt har haft mycket att tänka på idag. Hoppas ni fortfarande tyckte om det som blev. ÄLSKAR ER💓

PÖSS


Likes

Comments

Hej 💜

Idag börjar vi med min “serie” . Jag har äntligen bestämt mig att på fredagar kommer jag publicera spökhistorier nu när det är oktober och snart halloween.Jag kommer inte skriva om mina egna spökhistorier (eftersom jag inte har nån) men jag kommer ta från google eller så får ni jätte gärna skriva till mig på DM på min instagram (@tjenagrisen ). Men jag kommer ju inte bara lägga ut spökhistorier på fredagar utan även typ 2 gånger på vardagarna t.ex som på måndagar och onsdagar (har inte bestämt vilka dagar). Jag kommer alltid lägga ut på min instagram ( @tjenagrisen ) när jag har publicerat nått. Men nu är det nog om detta. Idag är det ju faktiskt Fredag den 13:e alltså otursdagen. Jag brukar aldrig ha så mycket otur som tur är 😄. Brukar ni ha otur?

Jag kan inte vara den enda som ÄLSKAR hösten. Jag älskar när det är mörkt ute och man kan tända lite ljus,kolla på film och bara vara med familjen. Ikväll blir det god mat och massa mys. Men eftersom det är fredag idag så kommer det en liten spökhistoria.

Flickan med 4 fingrar

Jag och min fru hade hämtat våran dotter från födelsedagsfesten från hennes lilla vän Sally. Min fru gick och lade sig medan jag låg och dåsade framför en fotbollsmatch med min dotter.

- ”Pappa”, viskade hon och drog i min skjortärm. ”Gissa hur gammal jag är.”


- ”Jag vet inte, älskling. Hur gammal är du?”, svarade jag och satte på mig mina glasögon.


Hon log och höll upp fyra fingrar.

Nu är klockan halv åtta på morgonen. Jag, min fru och vår dotter har varit vakna i nästan åtta timmar. Men hon vägrar fortfarande berätta för oss var hon fått dom ifrån.

Detta kanske inte var så läskigt men detta blev ett ganska långt inlägg. Hoppas ni har det bra framöver nu.

PUSS🌈


Likes

Comments

Hej

Jag har ju just skapat denna bloggen och jag vet inte direkt vad jag ska lägga upp. Jag tänkte typ lägga upp kläder fina bilder och sånt. Men vad vill ni läsa? Ni får jättegärna skriva på detta inlägget vad ni vill att jag ska publicera. Som sagt jag är ju ny på att blogga och vill veta vad ni vill läsa så denna bloggen blir bäst 😄 Nu är jag sjuk och vad passar inte bättre då än en mysig klädsel och lite film😊

Hej då syns snart!❤

Likes

Comments

​Hej

Nu har jag startat en blogg där jag kommer kanske typ publicera någonting varje vecka.  Det kommer vara bilder på kläder och allt. Jag hoppas att ni kommer gilla denna bloggen.

Hej då 

Likes

Comments