När nummer tre en liten skrutta så kände jag att "skulle det inte va mysigt med en tätt?" haha Jag som va så säker på att jag bara ville ha tre små sötisar. MEN till stora frågan? HUR ska vi nu få plats överallt? Nu va man ju tvungen att köpa större bil. Planera allt mycket mer noga. Jag som alltid har varit så himla spontan. Men tänkte att nu jäklar så ska vi ha en nummer 4. Fick redan i vecka 6 höra av "folk" jaha har ni ingen tv eller.. ja ni vill ju bara få en pojke det är därför ni fortsätter "skaffa ungar". Känslan i mig då va inte kul, hoppades massor att det va en liten till tjej. För hur häftigt skulle det inte vara med fyra döttrar? Vi va på UL och fick veta att det va en liten lillasyster där inne och jag bubblade av lycka medans alla runt om mig sa hoppas för er skull att det nu är en kille... Vi blev beräknade i november 2010 innan nr 3 s 2 årsdag.

Det blev ett planerat snitt denna gång då jag redan vart snittad 2 gånger innan. Och det va en så häftig förlossning. Jag valde att ha Ted Gärdestad med himlen är oskyldigt blå när dom lyfte ut henne från mig. Allt va så magisk, hon va så liten men ändå så mullig. Jag va nu stolt mamma till fyra flickor.

Nu är hon en 5 årig tjej med mycket energi men lite tålamod haha. Tänk att hon, den där lilla lilla snuttiga ska börja i en förskoleklass till hösten.

Hon älskar sin syster nr 1 väldigt mycket och det är verkligen hennes största förebild och hon vill bli precis som henne.

Kärlek N

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Oj vad jag var sugen på att få en liten igen. Men hade så mycket tankar då jag va så sjuk under dom två första graviditeterna samt efter förlossningarna. Men ändå kände jag att vi inte va helt komplett familj. Hade mina två fina prinsessor och om vi skulle ha en trea så skulle det vara innan jag fyllde 30 då jag tyckte att jag skulle vara för gammal annars haha. Tillslut så va jag gravid igen och mådde så bra i början.. Enl UL så skulle det komma en liten bebis Nov 2008. Graviditeten gick så himla snabbt när man hade två barn innan. Vi bestämde oss att köpa ett hus innan vi skulle bli fler. Så vi bytte kommun och barnen började ny skola och ny förskola. Sen började det beslutas att jag skulle få välja sätt att föda på. Då jag var förlossningsrädd efter snittet med nr2 så jag beslutade ett planerat snitt. MEN då hände det något... Vattnet gick dagen innan och värkarna startade på en gång så vi åkte in och där fick jag sprutor i benet för att stanna upp så dom skulle hinna snitta mig. Jag började få panik då smärtan i gamla snittet va from hell (trodde jag då). Ner akut på Snitt där jag hade så mycket värkar.. Vill du snittas fick jag frågan en sista gång? ja.. sa ja.. men det jag inte visste va att början på hennes huvud redan syntes så snittet va tufft då dom fick putta tillbaka henne nerifrån. Hade jag vetat att det va så nära hade jag valt att föda vaginalt. Det onda var alltså värkar. Jag upplevde dom som att gamla snittet skulle spricka.

Men ut kom en fin frisk flicka på 3890 gr och var 51 lång och hon var så perfekt alltså. Jag hade berikats med ännu ett flickebarn.

Denna tjej är nu 7 år och är betyder mycket för många. Hon är för det mesta glad och är en blyg tjej som älskar att leka med dockor och är en riktig dockmamma. Även hon gillar att sjunga och var med på sin första karaoke tävling i år... sötnosen.

Kärlek NLikes

Comments

Det tog tid innan jag ens började tänka på bebis efter första barnet. Men en vacker dag så bestämde jag mig för att det kanske vore dags att försöka igen.

Nu hade jag blivit 26 år och jag blev gravid. Redan från början mådde jag inte bra alls. Läkare sa att bebisens hjärta inte tickade där inne och att jag skulle få boka tid för skrapning. Tvingade dom att ta VUL ett flertal gånger för jag inte kände att dom hade rätt. Jag tyckte jag såg att ett hjärta slå, men dom stod på sig. Kände mig så splittrad och beslutade mig för att ta kontakt med en specialist på en annan mottagning. Berättade där hur jag kände och förklarade vad jag sett och minns hans ord så väl. En känsla som en kvinna har brukar ofta stämma men vi tar och gör ett VUL för att fastställa.. (samma dag som jag va på en annan mottagning) där på en stor och fin skärm fick jag se nått av det finaste jag skådat, min bebis <3

Jag var alltså gravid igen, med en liten liten . Jag vart beräknad 10 augusti 2005. Efter många jobbiga månader som en väldigt sjuk mamma som rasat 17 kg under graviditeten så ville dom ha in mig på förlossningen den 14 juli 2005. Efter ett antal jobbiga timmar på förlossningen så försvann bebisens hjärtljud och dom sa.. Händer det igen så blir det snitt. Dom han bara säga det så skedde det igen och blev beslutat att göra ett snitt inom 15 min. Väl inne på OP så gick det superfort och en liten tös på 2862 gr och 47 cm tittade ut med sina stora fina ögon.

Min andra underbara fina docka..

Nu är hon på sitt elfte år och är en ödmjuk liten tjej som älskar att spexa och sjunga och uppträda för så många hon bara kan..

Kärlek N


Likes

Comments

När jag var 20 så födde jag min första dotter. När hon kom så bodde jag och hennes pappa med mina föräldrar och min storebror. Hon hade inte alls bråttom ut, då hon föddes i vecka 41+2. Längtan va så stor då alla längtade lika mycket som jag. När förlossningen äntligen var på gång så tog det 44 tråkiga timmar innan hon kikade ut. Hon kom ut och va så himla älskad från första stund.

Nu är hon snart 17 år och har börjat sitt egna liv som är på väg in i vuxenvärlden. Hon älskar att resa och upptäcka världen, och jag är säker på att hon kommer se mycket mer än vad jag någonsin kommer göra.
Hon älskar att stå på scenen och det är även en stor del av hennes vardag. Hon har en kille som hon vart tillsammans med i snart 5 månader som verkligen är en stor del i vår vardag med. En kille som inte bara är hennes älskling utan även väldigt populär bland dom små systrarna och oss såklart.

Tillbaka till en av dom finaste jag vet..

hon är unik på alla sätt, inte sådär kaxig och uppkäftig som "alla" säger att tonåringar ska vara. Hon hjälper till med massor här hemma och finns även för sina systrar.


Kärlek N

Likes

Comments

Nu ska jag försöka börja blogga om min vardag.  Hoppas på att snart kunna lära mig denna blogg...

Kärlek N

Likes

Comments