En sak ska vi alla veta, vi är aldrig ensamma, jag om någon vet mycket väl hur det känns att bli överkörd flera gånger om och om igen.. hur det känns att lägga skulden på sig själv när det egentligen inte är ens egna fel.

Året är 2012. jag hade packat alla mina saker med ett bultande hjärta som var när på att flyga ut genom bröstkorgen. Jag svettades, grät och hade sådan panik och rädsla att jag knappt kunde tänka klart. Jag hade bestämt mig för att lämna bostaden och staden där jag och min dåvarande sambo bodde, jag hade ringt min mamma som stod utanför frågandes och ovetandes om vad som hänt under de två åren i den lägenheten och i den staden. Ångest, jag hade en sådan otrolig ångest att jag knappt orkade packa alla mina saker i mina flyttlådor som jag i panik vikt helt fel. "jag tar det viktigaste" det var vad jag sa till mig själv om oh om igen, rädslan för att mitt ex skulle komma hem och göra något hemskt med mig var enorm. Jag visste ju "hur det brukade vara"

Jag sprang ned med lådorna som mamma hjälpte mig med att lasta in, jag sprang för livet i trapporna upp och ned upp och ned, och klockan tickade och tickade, rädslan för att han skulle komma hem med mig i lägenheten blev större och större ju längre tiden gick. När sista lådan skulle hämtas så mötte jag han i köket, jag vart som stelfrusen och iskall i hela kroppen, hjärtat slog så högt att det pep i hela huvudet. Han vände sig mot mig tittade på mig med en arg blick och skrattade och sa "detta kommer du att få ångra din falska jävel"

Jag backar ut i vardagsrummet, jag hade fått stryk förr och varit rädd för att dö innan men rädslan för att mamma skulle veta och att vetskapen om att hon iså fall kanske till och med också skulle få stryk var större. Han kom ständigt närmare mig för att lyckas få ett grepp om mig men jag backade så mycket jag kunde, till sist la han sig på sängen och grät, "det är inte förens nu jag förstår varför jag gjort dig så ledsen, kan du inte stanna så löser vi allting?" jag sa att det var försent och att jag var tvungen att gå.. och det är då jag inser det. Mina studentmössa och mitt smyckeskrin står kvar på hyllan tillsammans med en hög hopvikta kläder som för mig va av högt värde. Jag går till hyllan men försöker göra det så att han inte ser vad jag glömt och är påväg att hämta, men misslyckas, han flyger upp ur sängen och puttar ned mig hårt så jag slår i bakhuvudet i soffbordet. Kastar mitt smyckeskrin i väggen och drar sönder kläderna plagg för plagg samt klipper i dem... avslutningsvis tar han sin jobbpenna som är en stor svart spritpenna som inte går bort ens med bensin och skriver i hela studentmössan "detta kommer du aldrig att glömma DIN FALSKA JÄVEL"

en tid senare efter denna händelse, har jag fått boat in mig i mitt gamla "flickrum" vägg i vägg med mamma och pappas sovrum, jag sov väldigt mycket det första dagarna och en lång tid efter, jag hade inte så stor lust med något efter det som hänt. Mitt ex ringde mig ca 100-200gånger/dag och hotade med att hämta mig om jag inte svarade, jag svarade aldrig... Han hängde även ut mig på Facebook och svartmålade mig i rädsla för att jag skulle berätta för världen vad som hänt under det två åren som vi var i ett förhållande.

det som hände var dels att jag blev misshandlad när jag tog plats eller valde att göra något som han inte tyckte om detta kunde vara bland annat tatueringar eller val av hårfärg, eller att jag helt enkelt vågade säga ifrån när han sa dumma saker till mig som exempelvis hora, tönt, "jag ska slå in fejset på dig" med mera.

Det kunde även handla om att han ville ha sex med mig när jag låg och sov, jag kunde vakna av att han va i mig och att han hade samlag med mig, detta var något som sårade mig rakt in i själen och det förstörde mig som människa, förutom att det gjorde ont fysiskt så gjorde det även ont i hjärtat att någon som påstod sig älska mig valde att trycka ned mig så himla hårt och förstöra mig som tjej och människa.

Det jag nu flera år senare har lärt mig och även sett att fler tjejer blivit utsatta för är pojkvänner som säger att man måste ha sex på alla vis när man är i ett förhållande annars är man inte ett par, det kan tex handla om analsex eller om killen ligger och pillar på tjejen när hon sover. Detta är absolut inte okej och det är faktiskt våldtäkt!

jag kommer i flera blogginlägg gå djupare in på flera ämnen som rör just killar, sex, samlevnad, partners, förhållanden, vänner etc ALLT som vi stöter på dagligen och som ingen gör något åt. men tro mig vi är inte ensamma och glöm aldrig att MAN har alltid rätt till att säga NEJ någon som vill förhandla över ett NEJ den personen är det seriöst fel på för denne kan isf inte ta emot ett NEJ, denne har alltså ingen respekt för DIG.Likes

Comments