Jag är en helt vanlig tonåring...  

... tror många..

jag har gått igenom så mycket i mitt liv som inte det flesta tonåringarna har. 

Resan började innan jag föddes, min pappa lämnade min mamma och mamma pendlade mellan ja och nej med att göra abort. 

Det barnet som låg i magen var alltså jag. Min mamma tänkte ta bort mig från denna världen. 

Och just nu tänker jag " varför gjorde hon inte det" och ni kommer förstå varför längre fram.

Det gick förlångt i graviditeten att hon inte längre kunde göra abort så hon behöll mig, samtidigt träffade hon en ny kille och denna killen var med mig när jag födde. 

Han tar jag som min "pappa " i dagsläget.

Sen växte jag upp efter 4 år blev min mamma gravid med denna killen som jag kallar "pappa". Jag fick en syster, vi växte upp tillsammans sen när jag som barn blev äldre och började förstå när mamma och "pappa" grälade blev det jobbigt. Jag minns än idag när jag stod i min våningsäng som jag o min syster delade på jag stod där uppe skrek på "pappa" att dom skulle sluta bråka samtidigt grät jag och "pappa" med frustration kommer in och skäller ut mig och då ingriper mamma med att ta bort "pappa" och "pappa" gick ut ur huset. och mamma kom in och tröstade mig och min lillasyster.  "pappa" var väldigt bra att ha i familjen eftersom min mamma inte var så duktig på skolämnena hon hoppade av andra ring.

Deras förhållande höll i 9 år. Sen flyttade "pappa" och det är efter det hela familjen splittras. Min mamma var inte så duktig på att ta hand om barn själv vad jag märkte så jag fick bli mamman i huset. Jag 11 år fick ta hand min lillasyster jag var tvungen att städa hemma. Det gick så långt att jag fick bestämma om jag ville till skolan eller inte. Jag ville oftast inte till skolan eftersom en kille i min klass mobbade mig. Lärarna gjorde inget åt det. Min mamma försökte men det gick inte.

Det gick för långt med all frånvaro i skolan så mamma sa att det kanske var bäst om jag och min lillasyster flyttade upp till "pappa" och det gjorde vi.

Jag började ett helt nytt liv här. Och jag vet ärligt inte vad jag tycke om det... / N

Likes

Comments