Header


1. Först börjar du med att göra en kaka som du gillar som du själv gillar. Du kan t ex göra en kladdkaka, fast du tar receptet och gör det till två-tre portioner så kladdkakan blir dubbelt så stor som en "vanlig" storlek. Vi gjorde en chokladkaka ("2 portioner") tog ur den ur ugnen och lät den svalna. Sen delade vi kakan på mitten, smetade på en kokosfyllning i mitten. Och slutligen så la vi på den andra halvan av kakan på toppen!

2. Sen smälter du blockchoklad som du både lägger på toppen av kakan (som på bilden). Bryt kit-kat chokladen till 2 par. Smeta på rätt rejält med smält choklad PÅ BAKSIDAN av kit-katen och stapla dom runt hela kakan. (vi behövde 42st paket kit kat. alla paket tillsammans gick på runt 100 kronor på rusta!). Sen kan du snöra ett band runt tårtan om du vill dekorera den yttligare. wink

3. När du har lagt på smält choklad över HELA ovansidan av tårtan så lägger du snabbt på godis på toppen så chokladen inte hinner stelna. Där väljer du också själv vad du vill ha på. Vi tog m&m's! Och efter det så kan du fortsätta att dekorera tårtan precis som du vill.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Better Blogging Nouw