Godmorgon💗 Kom hem vid 3- halv 4 inatt så är ganska trött idag.Tänkte sova på planet och somnade ganska så direkt men vaknade tyvärr ganska snart igen.Och kan ni gissa varför? Min vanliga otur ... tjejen tvärs över spydde såklart.Vet inte varför det alltid händer när jag reser.Spyr de inte på anslutningsbussen så händer det på planet eller vid incheckning,undrar om det är för jag har fobi för det😏 I vilket fall så kastade jag mig ut i gången och hittade en plats en bit därifrån,hade tur att planet inte var fullt.Ni fattar inte den paniken jag känner ,usch!
Idag ska jag iaf på Tolvshillingsmarknaden som är här i stan och ikväll ska jag åka till Mönsterås.
Vi hörs senare. Ha en bra dag💗
// bjuder på 2 tbx//

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Heej💗 Sitter just nu på en restaurang vid stranden och äter pizza.Vår sista måltid innan vi åker hem.Det har mulnat på här nu men det är fortfarande varmt.De har pratat om åska men än har det inte blivit något.Jag tycker det är mysigt när det åskar så mig skulle det inget göra.Jag kommer ihåg när jag var liten och mamma väckte mig på natten när det åskade och höll upp mig i fönstret,så stod vi där och tittade.Det var så vackert och mysigt och det tycker jag än idag.
Bussen mot flygplatsen går om några timmar så ska snart gå in och duscha och göra mig lite i ordning.Nästa gång vi hörs är jag hemma.
Bye💗

Likes

Comments

Heej💗 Har haft en riktigt bra vecka här på Kreta men i morgon är det vår sista dag.Ska faktiskt bli skönt att komma hem oxå.Saknar ju många där hemma.Vi flyger inte hem förrens sent i morgon kväll så vi har hela dagen på oss.Verkar dock som det ska bli åska i morgon så det ksk inte blir nån beach men det kan ändra sig.
Nu ska vi iaf gå ner på stan och kolla runt lite.
Vi hörs i morgon💗

Likes

Comments

Heej💗 Har precis kommit hem till hotellet efter flera timmars shopping i Chania.Vi bor ca 25 min därifrån så vi tog en taxi in dit vid 5-tiden.Sedan gick vi där till 21 då de flesta affärer stängde.Hade kunnat gå där bra mycket längre kan jag lova.
Hittade så mycket fint.Köpte nog det mesta på Bershka,jag älskar den affären ! Det är en spansk kedja från början men finns i många fler länder än så nu.
Dels är det riktigt bra priser och sedan finns inte den affären i Sverige ,så kläderna hänger inte på alla.
Provade även lite fint på Zara men tycker som sagt att det är roligare med butiker som ej finns här.Kommer visa alla kläder när jag kommer hem sedan i en gemensam haul.
Nu ska jag duscha och lägga mig ganska snart tror jag och i morgon väntar ännu en dag på stranden .
Bye💗

Likes

Comments

Heej💗 Måste bara visa några riktigt snygga väskor från märket "Brink by Brink "
Är de inte sjukt snygga??
Finns i en mängd olika färger.

Likes

Comments

Heej💗Passade på att ta ett kvällsbad i en av våra hotellpooler nu när det var helt lugnt och stilla här.Annars ligger jag för det mesta vid havet.Har inte gjort mer än att bada och sola idag ,men i morgon ska vi ta en taxi in till Chania.Ser verkligen fram emot det.Hoppas på att hitta lite bra shopping.
Klockan är ju en timme mer här så ska faktiskt sova nu snart för vi ska gå upp ganska tidigt i morgon.
Godnatt💗

Likes

Comments

Det var alldeles för länge sedan vi sågs,saknar dig nu😔

Likes

Comments

Heej💗 Så skönt att inte behöva ha någon söndagsångest.Här rullar dagarna på, inte så mycket att skriva om.Efter frukosten går vi ner till havet och lägger oss,där ligger vi till lunch .Efter vi ätit går jag antingen tillbaka till havet eller lägger jag mig vid poolen.Tycker egentligen det är skönast vid havet för där fläktar det lite,dock blåste det full storm där idag haha ,men när man låg ner funkade det.Märkte dock när jag duschat nu ikväll att solen tagit bra mycket mer än det kändes som.Som tur är bränner jag mig inte så lätt.På kvällarna har vi gått på stan lite och OMG vilka fina affärer jag hittat.Har ju varit på Kreta förut fast för många år sedan så hade inte så stor koll.Tänkte mest att det var krimskrams butiker och det finns det ju såklart oxå men herregud vilka fina butiker jag hittat.Speciellt en,där jag vill ha typ allt.Köpte några saker men i morgon ska vi troligtvis åka in till Chania som är mycket större och då vill jag vänta och se vad som finns där först.Känns ju inte så kul om jag hittar nåt jättefint där och så har jag köpt upp mina pengar.
Helst vill jag visa det jag köpt nu för är så,så nöjd för det men tror jag väntar och gör en haul när jag kommer hem sedan istället.
Ha det💗

Likes

Comments

Likes

Comments

Heej💗 Jag har lite dåligt wi-FI här så df ni inte hört så mycket ifrån mig.Igår var vi inte på hotellet förrens 12 på kvällen så då blev det bara att gå och lägga sig typ.Vår lägenhet är iaf jättefräsch och likaså poolområdet.
Idag har vi spenderat större delen av dagen vid havet.Vi åt sen lunch och efter det lade jag mig en stund vid poolen men ska gå upp till lägenheten nu.Vi ligger ju en timme före er här,så känns som det räcker med solande för idag.Ska bara chilla på rummet en stund sedan ska vi ner på stan och strosa runt lite.
Ha det 💗

Likes

Comments