Heej💗 Vill så gärna ha en sån här Fila hoddie.Helst en grå men annars vit.Problemet är bara att jag kom på det lite sent så de är typ slut i min storlek överallt.Verkar som de var helt slut på lager.
Och då vill jag ju ha den ännu mer bara för det inte går haha.
Va iaf in och pratade med Vickan på Jeansbolaget idag och har jag tur ksk de får in grå i min storlek snart så då lovade hon ringa.Så hoppas ,hoppas nu.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 45 readers

Likes

Comments

Heej💗 Ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande men har helt enkelt inte haft tid.Nästa vecka blir det bättre då vi har lov.Ska försöka göra en video oxå.Idag har vi haft religionsprov ,så skönt att kunna bocka av det.Imon ska vi hålla föredrag om ett påhittat uf-företag som Filippa och jag har.Vi ska hållet det i aulan för att det ska kännas mer på riktigt.Hoppas på att de kommer gå bra.
Sedan på fredag har vi prov i företagsekonomi och efter det loooov👍

  • 94 readers

Likes

Comments

Heej💗 Idag har jag ju varit ledig eftersom vi gick i skola i lördags .Ännu en dag med regn och mer regn.Så skönt att vara ledig,tyvärr har jag fått lägga massa tid på plugg.Hann iaf med en PW och ett hårt träningspass på gymmet.Var väldigt lite folk på gymmet idag så det var skönt. Jag kommer vara så sjukt glad när denna vecka är gjord!!
Funderar på att lägga mig snart eftersom jag är så trött så godnatt💗

  • 163 readers

Likes

Comments

Godmorgon💗 Lika grått och trist väder idag .Alltså hur mycket har det regnat nu ? Igår ösregnade det ju ner exakt hela dagen,kan det bara sluta nu!!
Igår hade vi ju öppet hus på skolan mellan 10-13.Det var ganska lugnt eftersom vår klass inte skulle hålla i något utan bara fick gå på informationer.
Det var så långtråkigt att jag höll på att somna.På kvällen var Filippa,Märta och jag på Kebabköket och åt innan vi gick hem till mig där vi spenderade resten av kvällen.Vi hade först tänkt laga mat här hemma men eftersom ingen av oss verkar vara några stjärnor i köket ändrade vi oss.Det finns ju de som har som jobb att laga mat så låt dem👍
Idag står jobb på schemat till 20.30 så lär inte hinna så mycket mer men imon är vi lediga så det blir skönt.
Ha en bra dag💗

  • 247 readers

Likes

Comments

Heej💗 Äntligen fredag,bästa dagen!!
Vi ska ju gå i skolan imon men har ändå helgkänsla.Vi har öppet hus på skolan men det blir bara 3 timmar och vi ska inte göra nåt särskilt så det blir lugnt.Vi blir ju istället lediga hela måndagen så de känns ändå värt.
Idag fick vi sluta 13.15 vilket var helt okej.Efter lite fredagsfika har jag faktiskt tvingat mig att plugga lite inför allt nästa vecka.Bara 4 skoldagar men jobbiga.
Ikväll ska vi äta cecil och sedan ska jag bara vara hemma och kolla idol.Det var så länge sedan jag var hemma en fredagskväll så ska bli skönt.Mysa ner sig i soffan med täcke och tända ljus.
Imon är det ju skolan och på kvällen jag umgås med tjejerna.Har inte bestämt än om vi ska laga mat eller köpa .På söndag jobbar jag mest hela dagen så då kommer jag inte hinna något mer.
Ja det är mina planer för helgen sen vet man ju inte vad som händer.
Skickar med lite bilder jag tog i morse.Blev en enkel svart klänning från Bikbok idag och overknee stövlar. Håret bara som det är.Tänkte först locka håret men eftersom det regnade är det ju ingen ide,det är ju rakt efter 5 minuter igen.Känns som det regnar varje dag nu vilket gör det så grått och mörkt.
Bye💗

  • 347 readers

Likes

Comments

-Ny off shoulder klänning Hm 199:-

  • 381 readers

Likes

Comments

Heej💗 Vilken chill dag idag!! Började 10.05 och slutade 13.45 pga en inställd lektion,men inte mig emot.
Nu när jag kom hem hade mamma varit i Kalmar och köpt med lussebullar hem.Som jag älskar det!!! Visst de är ju inte ens i närheten av mammas hembakade men ändå.

  • 406 readers

Likes

Comments

Godmorgon alla finingar💗 Hur mår ni idag?
Själv vet jag inte om jag tar mig ur sängen😫
Har en träningsvärk från helvetet!!!! Vi körde stenhårt på idrotten igår och tydligen var det muskler jag inte använder så ofta för började redan igår kväll känna av det.Ligger fortfarande kvar i sängen för har ju sovmorgon idag men kan knappt röra mig.Man får väl trösta sig med att det gav nåt iaf haha.
Dagen idag blir ganska chill.Har bara 4 lektionen och har vi lite tur så utgår även den sista.
Efter skolan måste jag plugga för har 2 prov och en redovisning nästa vecka och har inte så stor lust att plugga massa i helgen.
Sen är det ju Wahlgrens värld ikväll vilket man inte får missa.Det är så sjukt kul att se tycker jag!
Ha en bra dag nu så hörs vi💗

  • 418 readers

Likes

Comments

Heej💗 Kenzo har ju gjort ett samarbete med Hm och den 3/11 släpps kollektionen på Hm.
Nu kan man gå in och titta på plaggen som kommer säljas och jag känner inte att det var egentligen någonting jag ville ha.Jag har sett fram emot detta för tycker vissa av Kenzos kläder är coola men som sagt,jag kommer nog inte handla något.
Får nog satsa på en ren Kenzo tröja istället.

Likes

Comments

Heej💗 Ja då var en ny vecka här igen.Känner att det är jobbigt nu med bara massa plugg och fler och fler prov som kommer till.Känns som allt måste ske nu innan lovet,vf är det alltid så?
Nu på lördag går vi dessutom i skolan för det är öppet hus .Visserligen inte så många timmar men ändå.Sedan jobbar jag söndag så blir inte mycket fritid denna veckan😔Det som håller mig lite uppe är att sedan är det bara en vecka kvar ,sen höstlov.

  • 583 readers

Likes

Comments