Jag vaknade inte alls bättre idag min hosta har blivit värre och tror jag har feber känns så, så stanna hemma i helgen ifrån jobbet så tar jag nya tag nästa vecka.
Nova däremot verka mycket bättre hon har sovit sammanlagt 4,5 timme under dagen så hon har förhoppningvis sovit bort det sista. Ikväll har hon varit sig själv, studsat fram och tillbaka och lekt som bara den. Jonatans röst är lite bättre idag, så det går framåt. Vi har ändå spenderat mesta dels av dagen framför tvn. I morgon ska vi ut lite måste till veterinären med vår katt och så måste det handlas lite mat börja eka tomt i kylen. Har inte varit ute sen i måndag så lite frisk luft gör säkert susen.
🌸

Likes

Comments

Det märks att Nova är på bättrings vägar hon har inte haft någon feber sen igår morgon, peppa peppa på att det inte kommer tillbaka. Nova har även sovit hela natten och både äter redig mat istället för massa välling och leker som vanligt. Hon är fortfarande lite dålig märks på hennes beteende att allt inte är återställt. Hon har fått en sån hemsk hosta att varje gång hon hostar så låter det som om hon ska spy och så snora hon, jag gör henne sällskap med hosta och snora. Jonatan däremot vaknat sämre hans hals är helt igentäppt idag så kommer inte många ord i från honom idag. Förhoppningvis kan jag jobba i helgen. Men Nova får vara henna hela veckan så hon verkligen bli bra innan vi åker till förskolan igen 🌸

Likes

Comments

Jag hann jobba Max 40 minuter innan Jonte ringde hem mig igår eftermiddag, fixade en vikarie och åkte hem. Nova var så ledsen när jag kom hem hon hade 38,3 i temp fick en alvedon och runt 17 tiden somnade hon. Hon vakande igen vid sex ledsen men hade ändå mer energi hon var uppe till sju och somnade sen. Vid 23 skriker hon hysteriskt och är så ledsen då tempen ökat till 39,3 fick en Ipren denna gången av med pyjamas tröjan och en flaska välling men det kom upp lika snabbt då blev hon mer hysterisk. In i duschen med Nova och tvätta av henne och ren bädda sängen, duschen verkade göra susen för Nova hon blev så lugn och somnade sedan om igen. Vaknade hysterisk igen vid 5 då hade hon 39,5 temp en ny alvedon och en flaska välling sen låg jag och tröstade henne tills hon somnade om. Sov fram tills sju sen var hon ledsen tröstade henne och hon sov fram tills lite efter nio. Sen ville hon upp, då hade Nova samlat på sig mera energi och ville leka i två timmar har hon lekt innan hon somnade igen. jag stannade hemma idag med vill inte vara ifrån min lilla flicka när hon är sjuk. Stackars liten, så jobbigt att se henne så dålig jag känner inte igen henne Nova är så orkeslös. Aldrig har hon innan legat i sängen från 17-09 hoppas snart hon blir kry, gör ont att se henne så här dålig. 🌸

Likes

Comments

Nova somnade igår vid 18 tiden på kvällen och vaknade runt 4 fick välling ny blöja och så myste vi framför tvn en timme innan hon somnade om tills 7.30 helt okej om man är sjuk. Nova är feber fri men är så hes så hon har säkert ont i halsen så hon får stanna hemma och bli bättre idag och i morgon, hon leker som vanligt idag så hon börja nog bli bättre. Både jag Jonatan vaknade med ont i halsen idag inte alls roligt. Hoppas inte vi blir sjukare än så här. Jag laddar i allafall för ett kvälls pass på jobbet 15-21.30.
Måste bara visa denna ur snygga pyjamasen som kom hem med posten i veckan till Nova med Batman motiv har beställt ifrån wish.
Bara älska den, har letar som bara den efter två delad pyjamas som passar till Nova och äntligen har jag hittat 🌸

Likes

Comments

Nu jävla ska allt fett bort! Åtminstone försöka.
Nu har jag tagit tag i att och blivit medlem på Viktväktarna, jag vill inte gå på något diet där man inte får äta så Viktväktarna ska bli bra. Vill inte heller stå och laga två olika middag för man inte får äta kolhydrater eller något sånt utan ska kunna äta samma mat som resten av familjen. Jag se ge det ett försök har tagit ett sex månadernas medlemsskap så innan dess ska jag inte ge upp. Har blivit för mycket godis och snabbmat det senare året.
Jag mår dåligt när jag kolla i spegeln och mådde ännu sämre när jag vägde mig vill gå ner åtminstone två kläd storlekar. Vill även kunna leka och skoja med Nova utan att känna mig trött. Så nu kör vi, i morgon börja mitt nyttigare och sundare liv. 🌸

Likes

Comments

Igår eftermiddag kom febern på besök hos Nova. inte undra på att hon sovit som en stock både fredag eftermiddag och lördag förmiddag både gånger 3 timmar inte likt Nova. Igår kväll märkte man tydligt hur dåligt Nova mådde med över 38 graders feber. Nova sov i genom hela natten men hade feber när hon vaknade på morgon lite gnällig och mådde dåligt. Lite alvedon och några timmar senare är hon feberfri. Nu sover hon middag somnade jätte snabbt. Får se hur kvällen och natten går är hon helt feberfri både ikväll, inatt och i morgon bitti så kan vi åka till förskolan annars får vi vara hemma en dag till. Hoppas det inte är någon influensa på väg utan bara lite dagis feber inte konstigt att hon blivit lite sjuk efter första veckans inskolning. 🌸

Likes

Comments

Idag ville min mamma och syster ner till byn för att gå på ny öppningen av salong vacker, en skönhets salong som ligger i byn och jag och Nova följde med. blev en härligt promenad till byn och kollade lite i affären jag köpte nya vantar, halsduk och joggingbyxor till Nova, alla kläderna blir till sist små i tvätten så behöves lite nytt till lillan. Och extra vantar och halsduk behövs alltid.
mamma köpte fleece byxor och nya skor till Nova skor behövde hon nu när hon börjat gå och dom vi har är för stora.
Ska även hämta ut ett paket har beställt fleece byxor och jacka Nova ska ha till förskolan och en vindfleece jacka till våren. Ska hinna tvätta och märka kläderna innan månad så ska hämta ut paketet idag.
Senare i eftermiddag ska vi till Jonatans mamma och mysa hoppas Nova vill vila lite innan bara så hon är på gott humör.
🌸

Likes

Comments

idag är det fredag och sista dagen på denna veckan för inskolning. och det gick lika bra idag, Nova struntade totalt i oss idag med. så idag satt vi i personal rummet i en timme sen gick vi tillbaka och Nova struntade att vi kom tillbaka. kommer bli likadant på måndag sen ska dom öka tiden och vi går ifrån längre stunder. Nova trivs så bra för förskolan så jag ser inga problem med att lämna henne där.
när Nova precis börjat äta gav vi henne fisk kanske tre gånger och varje gång spydde hon så vi har inte viljat ge henne fisk. pedagogerna på förskolan tycker vi ska fixa ett läkarintyg på att hon inte tål fisk men samtidig säger dom att det svårt att få intyg på det. så i veckan ska vi testa och se hur hon reagera på fisk annars ringer jag Bvc sköterskan och pratade med henne. Novas mage kanske bara varit känslig i början och nu kanske hon äter fisk utan problem sånt kan man ju växa ifrån.
vad tvungen att ta en bild på Novas hylla så gulligt. det är för övrig helg för min del, lång ledig denna helgen så tar vi nya dag på måndag. ha en underbar fredag
🌸

  • 62 readers

Likes

Comments

idag har dagen gått i ett. man hinner nästan inte med. det var iallafall Novas tredje inskolnings dag och idag hade Nova bara sprungit i väg så Jonatan gick iväg i en halv timme och hon har hade inte varit ledsen utan det hade gått så bra, får se om det går lika bra i morgon när jag ska följa med.
jag slutade 13.30 så jag kunde följa med på Novas första tandläkar besök och det gick bra, Nova var mest intresserad av omgivningen. tand sköterskan kollade hur många tänder Nova hade och så gav hon hon massa information hur man sköter tänderna och så svarade vi på hennes frågor inget speciellt. Nova kommer bli kallas om ett år igen.
och nu tar Nova en powernapp ska snart väcks henne så hon sover i natt. jag har gjort en annans paj och inväntar våra gäster. min kompis och hennes pojkvänner kommer på besök. så trevligt och mysigt mitt i veckan.
🌸

  • 71 readers

Likes

Comments

Det har varit en hektiskt vecka min rediga första vecka tillbaka på jobbet och Novas första inskolnings vecka. så har inte haft ork till mycket jag är så trött om kvällarna men det gör att jag sover mycket bättre. Nova är väldigt mammig förmodligen för att jag inte är hemma om dagarna, lillan saknar mig det gör eftermiddagen mer krävande och man får inte mycket gjort hemma och kvällarna så är hon lite orolig. hon trivs jätte bra på förskolan och det glädje mig, och i morgon ska hon vara där i två timmar så nu ökar vi lite, vi lämna henne inte själv ännu. lilla har även sin första tandläkaren besök i morgon eftermiddag, spännande.
tänkte jag skulle visa lite vad Nova fått i födelsedags presenter så mycket fint, jag uppskatta alla presenter hon fått och jag uppskattar alla fina människor vi har i vårt liv. hon fick dessutom en hel kasse med ur vuxna kläder ifrån tvillingarna och skor jätte bra att ha någon att ärva ifrån. kläder kan bli dyrt. men här får ni en titt på vad fint hon fått
🌸

  • 80 readers

Likes

Comments