Header

Min mobil blev snodd på Weekend festival i somras så har inte haft någon mobil de senaste tre månaderna. Jag har i och för sig valt att inte ha någon halv dålig så länge, men har klarat mig bra måste jag säga. Nu har jag i alla fall ä n t l i g e n fått en ny.

Det blev en Iphone 7+ i guld. Tyvärr finns det inte något "vanligt" hörlursuttag så jag kan inte använda mina snygga hörlurar till mobilen längre.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heeej! Har inte bloggat på några dagar nu, främst för att jag går i skolan och inte hinner göra så mycket roligt under vardagarna men tanken är inte heller att jag ska blogga varje dag utan när jag känner att jag har något intressant att skriva/ visa.

Spenderade gårdagen med att plugga och städa mitt rum, inget exalterade direkt. Men på kvällen gick jag hem till Rebecca som fyller 18 år idag, vi firade henne och hade en super trevlig kväll med god mat.

Likes

Comments

​Här ser ni två bilder från när jag och Ida var ute och fotade en header till mig, blev super nöjd trotts min extremt tråkiga outfit. Behöver verkligen införskaffa mig ytterplagg med roliga färger, eller i alla fall en grå kappa (rolig färg va? bra tänkt)

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Mimmi, jag är 18 år och bor i Värmland. Här på bloggen kommer ni att hitta inlägg om min vardag, bilder, inköp och mycket mer. Hoppas att du gillar bloggen, kram. 

Likes

Comments