Header
View tracker

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här, då jag helt enkelt inte tagit mig tid. Det var höstlov förra veckan och då åkte jag upp till Stockholm med mamma, träffade min syster och hennes kille som bor i Uppsala vilket var jättetrevligt. Visste även att en av mina kompisar skulle åka upp så sprang runt som en galning på Zara och Lush för att "råka" stöta på henne.
I onsdags började jag dagen med att hjälpa Ida att spela in en reklamfilm, super roligt och den kommer säkert att bli jättebra. Efter det var det skola som vanligt, trotts att jag var lite tröttare än jag brukar. Satt nämligen vaken hela natten för att hålla ett öga på presidentvalet i USA som jag skulle tro att alla har haft koll på. Trump van i alla fall, om någon mot förmodan skulle ha missat det.

Annars har jag jobbat, pluggat och träffat lite kompisar. Förresten, kan vi ta en minut att diskutera all snö? Läste att det var rekordmycket snö i Sverige, för att vara november och jag är absolut inte redo. Har varken någon varmare jacka eller skor som passar för vädret.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår blev jag hämtad vid tre av Emelie, gick i princip hemifrån för att handla i pyjamas. Åkte sedan hem till henne för att laga mat och göra oss i ordning tillsammans med Sanna som också kom över. Vid halv åtta åkte vi till förfesten och sen till Harrys vilket verkligen var jätteroligt och trevligt trotts att jag var supertrött.

Idag ska jag plugga, trotts höstlov och mamma har även köpt en stuga så tänkte hinna åka och titta på den också.

Likes

Comments

View tracker

Min mobil blev snodd på Weekend festival i somras så har inte haft någon mobil de senaste tre månaderna. Jag har i och för sig valt att inte ha någon halv dålig så länge, men har klarat mig bra måste jag säga. Nu har jag i alla fall ä n t l i g e n fått en ny.

Det blev en Iphone 7+ i guld. Tyvärr finns det inte något "vanligt" hörlursuttag så jag kan inte använda mina snygga hörlurar till mobilen längre.

Likes

Comments

Heeej! Har inte bloggat på några dagar nu, främst för att jag går i skolan och inte hinner göra så mycket roligt under vardagarna men tanken är inte heller att jag ska blogga varje dag utan när jag känner att jag har något intressant att skriva/ visa.

Spenderade gårdagen med att plugga och städa mitt rum, inget exalterade direkt. Men på kvällen gick jag hem till Rebecca som fyller 18 år idag, vi firade henne och hade en super trevlig kväll med god mat.

Likes

Comments

​Här ser ni två bilder från när jag och Ida var ute och fotade en header till mig, blev super nöjd trotts min extremt tråkiga outfit. Behöver verkligen införskaffa mig ytterplagg med roliga färger, eller i alla fall en grå kappa (rolig färg va? bra tänkt)

Likes

Comments

Hej! Mitt namn är Mimmi, jag är 18 år och bor i Värmland. Här på bloggen kommer ni att hitta inlägg om min vardag, bilder, inköp och mycket mer. Hoppas att du gillar bloggen, kram. 

Likes

Comments