Som alla redan vet för länge sedan så van ju Frans hella melodifestivalen och ska ni presentera oss i den stora tävlingen som jag inte kan stava till.

Det var ju även så att jag var där live och kollade på när dom sjöng. Jag säger bara att se live är mycket bättre än att se på tv. Då man får se hur artisterna och hur bra dom  sjunger.

Och jag är glad att Frans vann då jag hejade på honom för den fina låten. Mer uppdatering kommer väll senare med lite bilder!

Likes

Comments

Nu så närmar vi oss finalen till Melodifestivalen. Troligt viss Sveriges största slager fest eller hur man en nu kallar det. Jag och min familj har nu varje år och hur länge som jag kan minns kollat på Melodifestivalen i år. Många tycker att programmet är tråkigt och kanske lite löjlig men jag gillar det! Hur som helst så är jag faktisk ganska taggad för att se vem är det som vinner?

Är det Frans? Eller är det Boris eller Panetoz? eller någon annan av dom finalisterna? Vem vet.

Men en sak jag kommer i håg från min barndom var att jag ville så sjukt mycket vara med i Melodifestivalen. Jag tror seriöst att jag sa till mina föräldrar "Mamma, Pappa när jag blir stor så ska jag också står där och sjung som Amy!". Och varför jag tog in Amy var för att Amy Diamond var någon jag älskade den tiden, då hon var min idol ett tag. Och senare när jag tappade mitt sjung intresse och fick intresse för att dansa så ville jag bli bakgrunds dansare. Jag lovar jag har vilja bli mycket när jag var liten.

Jag har vilja bli sjungare, advokat, skådespelare, författare, modell som jag fortfarande vill bli, prinsessa, polis, brandman och mycket mer!

Och nu när det närmar sig för mig att välja yrke och gymnasium så är det lite osäkert. Fast jag har nog bestämt mig redan nu fast att jag bara går i 8:an vilket gymnasium jag vill gå på. Jag velar dock mellan tre stycken, Men det är något jag kan fundera på ett tag då det är 1 år kvar!

Tillbaks till ämnet Melodifestivalen.

 Är det bara jag som undrar hur och varför Melo är en så stor grej? Och hur  programmet blev så stor egentligen? Haha det är något man får fundera på!

Likes

Comments

Något jag hatar är när det gäller att gå till tandläkaren.. Det är så himlans obehagligt när dom höller på och skrapar och petar i ens mun. Är det bara jag? Eller är jag nojig.

Jag vet inte varför men jag gillar verkligen inte att gå till läkare och tandläkare jag bara inte gör det. Och i morgon så blir det ett tandläkar besök och jag är inte så pigg på det...

Man får väll se hur det går.

Likes

Comments

Nu så börjar skolan igen.

Jag ser bara framför mig hur stressigt det kommer att vara dessa veckor framöver till Påsklovet. Och hur dessa tidiga mornar kommer trötta utt en.

Fast om man ska tänka positivt så är det bara 3 veckor från och med nu tills påsklovet. Så det är ju bra på ett positivt sätt!

Likes

Comments

Hejsan, Så i detta inlägg som ni kanske har förstått så tänkte jag göra en sådan "Tag about me" so let's start!

Frågor och svar:

1. Har du något mellannamn?

Ja jag har två stycken mellan namn som är Isa och Meja.

2. Vad är ditt favorit ämne i skolan?

Den här frågan är svår. Men mitt favo ämne är nog Idrott om det räknas och om jag ska välja något ämne så blir det nog Engelska eller Svenska.

3. Vad är din favorit dricka?

Jag har många favorit drickor. Men min mest favorit är nog "Ice tea" i smaken persika.

4. Vad är din favorit låt just nu?

Oj den är svår att svara på för jag har faktisk några stycken favorti låtar. Men här är dom jag lyssnar mest på för tillfället:

5. Vad skulle du vilja döpa dina barn till?

Svårt att säga men om jag skulle få en pojke så skulle jag döpa honom till typ Sebastian eller Mikael eller kankse typ Tom eller ja Eddie är fint.

Om det skulle vara en tjej så skulle hon få typ heta Samantha eller Lora eller typ Amelia eller Sarah. Haha aså jag vet verkligen inte för det är inget jag tänker på.

6. Vill du delta i någon speciell sport?

Ja det vill jag faktiskt. Jag skulle vilja gå på parkol. Det är något jag har fått stort intresse för.

7. Favorit bok?

Den är enkel. Min favoritbok är The maze runner bökerna.

8. Favorit färg?

Marin blå och beige är mina favorit färger.

9. Favorit djur?

Hund,Häst och tigrar.

10. Favorit parfym?

Oj, jag vet nog inte men det är nog säkert någon One Direction parfym.

11. Favorit semester?

Det var när jag och min pappa åkte själv till England och när jag och min familj var i Turkiet.

12. Har du tagit studenten?

Jag önskar att jag hade gjort det men nej går bara i 8:an...

13. Talar du något annat språk?

Engelska

14. Hur många syskon har du?

Jag har 1 syster.

15. Favorit butik:

Oj, Jag har många favorit butiker så den är svår att svara på!

16. Favorit Restaurang:

Det är nog Vapiano. Då jag älskar pasta och olika sallader och pizzor.

17. Tycker du om skolan:

Ibland ja och ibland inte. Beror på.

18. Favorit film:

Det är nog alla Spider man filmerna,The maze runner filmerna,Hunger games filmerna och till slut Harry potter och några till.

19. Favorit TV Serier:

Jag har många favoriter. Men dom som står först på min lista är Teen Wolf,Shadowhunters: The Mortal Instruments och många fler. Sedan så kollar jag även på Japansk Anime och där har jag många favoriter.

20. Favorit Youtuber:

Anty och Linn Ahlborg tror jag.

Det här var denna lila tagen about me och jag hoppas ni har det bra så hörs vi!

Likes

Comments

Hejsan och god helg på er.
Idag så har jag träffat Selma som jag nämnt tidigare i ett annat inlägg.

Vi har haft en lung dag och ätit frozen yoghurt och köpt lite Nöter och Banan chips.

Som jag inte har nämnt så ät jag ett anime freak. Så jag och Selma satt och kollade på Anime serier och lite sådant.

Så jag har haft en riktigt bra lördag idag.

Nu så blir det Mello of course. Och idag är det ju andra chansen så vi får väll se vem som kommer vidare till final. Sitter och håller tummarna för Panetoz!

Likes

Comments

Nu så har jag och min pappa och syster spelat Bowling och jag låg 1:A tills slutet då min kära pappa fick tur och van över mig.
Fast det va kull endå fast att jag inte van.

Men nästa gång då så kommer jag ta hem segern. Nu så tänkte vi att vi ska åka och handla lite mat till nästa vecka och något till i kväll. Och i morgon så är  det lördag och troligtvis om jag inte ska göra något med min familj så ska jag träffa Selma. Vi får helt enkelt se i morgon vad dagen vill bjuda på.

Har även  tagit några fina foton med min kamera från dagen som kommer att komma upp senare idag eller i morgon. Så länge får deta duga!

Likes

Comments

Nu så börjar sportlovet närma sig mot sitt slut och man börjar snart skolan igen.

Det enda jag ser framför mig med skolan är all denna stress med läxor,prov och alla dessa uppgifter och projekt man måste göra. Man kan ju inte direkt ta det lugnt då man vet att om man inte sköter sig i skolan så får man dåliga betyg, Och om man inte får bra betyg så kommer det inte gå bra med resten med livet "Typ".

Så man kan typ säga att jag har en shorts stress inför att börja skolan igen. Det är inte så att jag har dåliga betyg, För om jag får skryta lite så har jag hyfsat bra betyg som kommer att räka till ett bra gymnasium. Men jag går bara i 8:an så det är inget ja behöver oroa mig för nu, Stressen som kommit kommer väll mer av att man inte kommer ha så mycket tid med familjen eller kompisar längre som man har haft under lovet för att man måste plugga.

Men i stället för att stressa upp och göra allt det här med skolan till en stor sak så ska jag bara ta det lugnt och njuta av dom sista dagarna.

Så vad har jag gjort under lovet?

Jag har faktiskt bara varit hemma hela lovet och tagit det lugnt.

I måndags så var min syster hemma. Så vi hade ett litet film maraton, Så det enda vi typ gjorde hela den dagen var att kolla på film. Vi gjorde lite andra saker också som att spela lite tv spel och prata. I Tisdags var jag  ensam hemma och gjorde syslor som behövdes göras. Som tex: Tvätt,Disk,Städa och så vidare. Sedan dans tränade jag i ca 1 timme så jag fick lite mortion då jag hade sportlov även från min dans som jag brukar ha på tisdagar. I onsdags så skulle jag träffat min vän Selma som jag har kännt i år. Tyvärr blev det inställt pga andra instäldigheter, Så jag åkte istället i väg och åt på Sushi Yama och lite sådant men min vän Melinda.

Igår alltså i Torsdags så skulle jag ha träffat Selma igen men tyvärr så blev det inställt igen pga andra orsaker. Så jag stanade istället hemma och gjorde inget vettigt i huvudtaget. Och idag så vet jag inte vad jag ska göra då dagen inte rikdigt har startat en, Men vi får väll se vad dagen har att bjuda på!

Likes

Comments