Seriös en av dom bästa kvällarna på länge med tjejerna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vad fan är det jag läser ibland, ibland kan jag bara inte fatta hur dessa människor inte bara sitter inne. Det ska inte behövas någon rättegång får sådana saker el någon liknande
Blir så förbannad att jag knappt vet vart jag ska göra just ju 😡😡

Likes

Comments

Jahop, ännu en gång blir man utslängd igen från skolan ;)
Det händer inte ofta att jag stannar kvar i skolan längre en vad jag måsten, men idag var jag på värsta plugg humöret. Så jag beslöt att stanna kvar lite extra för att plugga. Men innan jag visste ordet av det, kom läraren och sa att jag var tvungen att gå bara för att han skulle stänga och larma stället :(

Idag har det inte hänt så mycket, mer en att jag gått i skolan och skolan är skolan...

Nu är jag på väg hem, sen blir det att försöka städa rummet lite. Eftersom det ser ut som helvete där, knapp att jag vill sova där längre.
Sen blir det att plugga lite till, om jag får tillbaka plugg känslan.

Likes

Comments

Proppmätt, är allt jag kan säga.
Har ätit jätte god mat på en Kina resturang och bara pratat och haft det jätte trevlig med töj.

Snart ska vi bege oss till Cnema och hämta ut lite biljetter, sen blir det en liten runda på stan innan vi beger oss tillbaka till lägenheten.
För just nu känner jag mig jätte trött, blir alltid det efter maten 🙈

Likes

Comments

Godmorgon :)
Var ett tag sen jag var inne här och skrev, men ska försöka ändra på det.

Idag så ska jag in till stan för att träffa min kompis Töj, planen är att vi ska gå lite på stan och äta något gott. Var jätte länge sen som vi spenderade tid bara hon och jag , så det ska bli kul att bara prata lite om allt som har hänt oss.

Nu håller jag på att fixa mig lite, sen blir det att göra någon enkelt, god frukost. För sen så ska jag åka in till stan :)

Får bli gårdagens bild

Likes

Comments

Äntligen, vad jag har väntat och väntat på denna dagen, ska bli så roligt att göra något nytt med håret ☺️
Har inte riktig någon aning om hur länge jag kommer sitta här, men det kommer förhoppningvis vara värt det
Måste bara försöka hitta ett sätt att fördriva tiden medan jag sitter och väntar 🙈

Likes

Comments

I skrivande stund ligger jag i sängen och äter lite frukost, har just fixat mig lite och ska väll börja klä på mig snart 😁

För snart är det dags för mig att åka in till stan och börja min första praktikdag, hoppas att dom tar det lugnt med mig idag 🙈

Sen imorrn ska jag till frisören och göra lite ändringar på mitt hår 🙊 kan knappt vänta, har längtat så...

Likes

Comments

Hej

Var ett tag sen man var här inne och skrev ;) Har i för sig inte hänt så mycket, men kände att jag behövde skriva av mig lite.

Dom senaste dagarna har jag varit lite nere/uttråkad, vet inte om det är för att it's time of the month soon... el om det är något annat. Men det går säkert över snart!

Något bra är att jag börjar se små resultat av mina träningspass + att jag är halvklar med FitTea, så snart får jag börja äta/dricka vad jag vill :) Men självklart tänker jag inte hamna i samma gamla cirkel, kommer fortsätta träna och äta nyttig, men inte ha så hårda regler som jag har haft nu.

Funderar även på om jag ska skaffa gymkort, men jag är så jävla snål när det kommer till det. Känner att man verkligen måste ha motiveringen till att gå till gymet 3-4 gånger i veckan, och just nu har jag inte det. Dessutom hatar jag vara någonstans där de är folk, speciellt ensam. Därför känns det bättre att träna hemma el i skogen... " är det bara jag el"

Har även börjat praktisera på en resturang, och där ska jag vara varje tisdag, onsdag och torsdag. Jag börjar min riktiga dag imorrn, så jag hoppas verkligen att det kommer gå bra, min handledare verkade tro att jag kunde allt. Så jag är lite rädd för att klanta till det el göra dom sura imorrn, speciellt när min handledare tror att jag ska kunna deras arbetssystem redan efter 2-3 dagar >_<

Jag bara ber att det kommer vara lugnt, och förhoppningvis gå bra för mig imorrn!!..!!Likes

Comments

Hej :)
Idag har det inte hänt så mycket en att jag åkte in till Sörping med Jennifer och gick promenad med två monster. Var skönt att få komma ut lite och röra på sig och snacka lite private med Jennifer samt mysa med Stella och Nero.
Efter det har jag bara tränat lite och beställt en bomberjacka, kan inte vänta tills jag får den :)

Nu ska jag in och duscha och sen blir det lite mys och film, sen blir det att sova antar jag :)

Likes

Comments