Denna dagen har varit en lång dag! Varit helt förstörd hela dagen, trött som bara den och inte på humör bara helt enkelt! Man har väl såna dagar antar jag! Äntligen funkar tvättmaskinen igen, dock fryser vattnet titt som tätt så får ha fläkt på rören samt föna med hårfön i mellan åt, haha! Undra hur vi skall överleva denna vintern! Skall bli upp mot -15 i helgen, ser jag inte fram emot!

Vid kl åtta drar jag och Eirik bort till gymmet, Malin jobbar så hon kunde inte följa med! Sen blir det sen middag när Malin kommer hem från jobbet, Eirik har fått äran att steka pannkakor :D

Ha det fint !
Cathrine


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har världens träningsvärk sen igår, rumpa, baksida lår, armar och axlar värker som bara den! Skönt att känna att man faktiskt har tränat hårt!

Något annat som är mindre roligt är att vi på köpcentret nu har öppet till 22 på kvällarna under hela december. Plus att bussarna inte går då så jag kommer att få gå hem kl tio på kvällarna hädanefter.. Skönt att gå i 17 minus grader... Hej förkylning! :/ fyfan..

Men något som är kul är att jag igår bokade bussresa hem till Göteborg! Kommer hem den 23 och åker hem till Norge igen den 26 :) yey!

Ha det gott
Cathrine!

Likes

Comments

Dagen idag började ganska så segt, klev upp klockan 10 då Malin skulle iväg till Berger för att umgås och tvätta, tvättmaskinen i lägenheten har pajat så vi behövde låna tvättmaskin av kusinens mamma!

Jag lyckades somna om och vaknade någon timma senare! Har varit hemma i stort sätt hela dagen. Tills vi fick för oss att dra iväg till gymmet för boxnings pass! Jag och Malin gav järnet på passet och det kändes som jag skulle spy.. Aldrig känt sån utmattning tror jag, haha! Instruktören, han skrattade i allafall gott åt oss! Kände mig faktiskt väldigt stark under passet även om jag var sjukt trött i slutet! Givande pass och nu kommer jag kunna somna gott i natt! :) nu skall jag och Malin kolla på svenska Hollywood fruar ;)

Ha det gott!
Cathrine

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att blogga igen! Anledningen till det är för att mina föräldrar och vänner skall kunna följa mig i vardagen från Sverige! Jag bor sen 2 månader tillbaka i Norge. Jobbar på lindex och bor hos min kusin och hennes pojkvän!

Varför jag bor här är för att jag ville testa mig själv, bo i ett annat land, få stå mer på egna ben osv! Därför sa jag upp mig från mitt förra jobb och drog flyttlasset hit! Hur länge jag kommer bli kvar här är oklart, men som det är nu trivs jag väldigt bra! :)

Ha det gott!
Cathrine

Likes

Comments