Hej på er! Hoppas ni har det och bra! De senaste dagarna har det varit super soligt och härligt! Men jag läste idag att den kanske skulle bli lite kallare framöver! Jag hoppas iallafall att det ska fortsätta va såhär varmt och härligt! Snart är det midsommar! Har ni några planer? Kommentera gärna! Denna bilden tycker jag är såå härlig! Jag tog den igår när jag var på grillfest med mina vänner! Det var så mysigt! Så ta vara på de härliga vädret så syns vi snart igen! / Titilia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni har det bra!

Våren är äntligen här! det är ju superhärligt tycker jag! Vad tycker ni? Bilden tog jag när jag var på färja med minavänner för några dagar sedan! Vädret här hos mig är superbra! Njut av det härliga vårvädret så syns vi snart igen!

Likes

Comments

Hej!

Jag ville bara dela med mig av denna fiina bild jag tog i morse! Hoppas ni gillar den och glöm inte kommentera vad ni vill att jag ska skriva om i mitt nästa inlägg! Ni får ha det så bra så syns vi snart igen! /Titilia

Likes

Comments

Hej på er!

Julen är äntligen här! Även om det är November.. hihi. Här där jag bor har det snöat såå mycket! Är det fler som jag som älskar att det redan nu har börjar snöat? Kommentera i så fall!

Idag var jag på en härlig promenad med flera av mina nära vänner för att det är ju såå fint överallt! Vi gick ett långt spår i skogen och tog massvis med bilder! Allt var ju såå fint så att det kändes typ som om man hade hamnat i en av dem där härliga julfilmerna! Hahaha! Iallafall så ville jag gärna dela med mig av dessa bilder för dem är ju såå fina!

Ha det bra och njut av all denna fina snö! Vi syns snart igen! / Titilia

Likes

Comments

Hej!

Ville bara visa er några fler höstiga bilder som jag tog i morse.

Hoppas ni gillar dem!

Ha det bra! /Titilia

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag var jag på en promenad i det fina höstvädret, trots att det var ganska kyligt så var det sjukt mysigt!

Jag vill bara påpeka den lilla kråkan som går över gatan hur gulligt som helst!

Ni får ha det super bra så syns vi snart igen! / Titilia

Likes

Comments

Hej!

Idag vaknade jag till denna fina soluppgång. Se hur vackert det är, även om det bara har regnat de senaste dagarna så finns det nått fint i det, även i den tråkigaste dagarna kan man hitta nått fint bara man tänker positivt!

Ha det bra så syns vi snart igen!

/Titilia

Likes

Comments

Hej allihopa!

Superkul att du ville kolla in min blogg! Detta är mitt första inlägg så den kanske inte är så kul men efter detta kommer jag lägga ut massor av roliga inlägg! Allt från smink till inredning!

Ha det bra så ses vi snart igen! /Titilia

Likes

Comments