Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Sitter nu i soffan med ny poppade popcorn och kall pepsi Max och väntar på att bestämma film med älskling.

Vi åt enkel middag idag, makaroner och köttbullar.
Imorgon vankas jobb och sedan arbetsintervju för ett receptionist jobb i sommar, så blir med andra ord en lång dag imorgon, men det är ju ledighet på torsdag, det behövs, jobbat dubbel jobb i veckan samt jobbat i helgen och känner att det börjar bli lite mycket... Men cash is king, speciellt om man går och drömmer om en varm utlandsresa snart!

Likes

Comments

Jag och Bae åt som sagt wok till middagen min var veg och hans var med kyckling. Nu ska vi sova och ladda för en arbetsvecka.

Likes

Comments

Hejsan!

Ligger i sängen och segar, har tvättstuga nu så det är det man väntar på... Jag har världens bakfylla från gårdagens kväll med min saknade vän Moa. Vi var hos mig och drack vin och bara babbla om allt mellan himmel och jord. Saknat att umgås med henne!

Som sagt har jag och älskling tvättstugan nu sen ska jag sätta igång med maten , kyckling wok blir det, gott och enkelt!

Likes

Comments

Klickade hem dessa godingar idag

Båda topparna är från Gina tricot

Likes

Comments

Godmorgon!

En härlig solig lördag överraskar oss idag, underbart!

Allt bra med er? Med mig är det bra, lite seg efter en jobb vecka.

Så vad händer i mitt liv nowdays? Stressar arslet av mig för att hitta ett sommarjobb då jag förmodligen inte kommer behövas under sommaren på mitt nuvarande jobb. Jag jobbar i skola som barnskötare sen ca ett halv år tillbaka och är äntligen fast i en klass vilket är super skönt, men tros inte behövas under sommaren men får såklart komma tillbaka och jobba efter sommaren så nu stressar jag över att hitta ett jobb jag kan ha 2 månader, men söker jag offentligen så lär det gå rätt fort, mitt problem är bara det att min data laddare är trasig...

Annars då? Nya lägenheten är inte då ny längre, snart ett år och jag och min pojkvän Tobias har verkligen fått till det här hemma och det ser verkligen ut som ett hem, jag ska ge er en bild tour på min lilla etta någon dag om jag klarar att hålla bloggen levande igen, lätt att glömma när man inte längre har det som rutin.

Men nu ska vi planera dagen liten, redan lunch tid och inga planer inbokade. Hörs sen!

  • 34 readers

Likes

Comments

Likes

Comments