Header

Jag börjar tolv men kunde inte somna om vid 6 då älsklingen skulle till jobbet, så nu har jag gjort frulle och kollar på gårdagens bonde söker fru. Frukost blev det knäckebröd med stekt ägg på, vet inte om det är en konstig kombo men jag gillar det! Har tröttnat lite på mjuktbröd känner jag... Fin morgon annars, med min utsikt är det värt att vakna tidigt och se solen gå upp!

/ Matilda

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 140 Readers

Likes

Comments

OOTD

Godmorgon!

Idag får ni ingen smarrig frukost bild då jag åt två trötta ”kudd mackor” med smör, och såklart den dagliga dosen med kaffe. Börjar klockan nio, men kände att jag går upp med älsklingen lite innan 6, så eftersom jag var vaken kände jag att det bara skulle bli jobbigare för mig att somna om, för då blir jag bara tröttare! Jobbar 9-17 idag, så vanlig arbetsdag, och snart så är det helg! Heja!

Bild från gårdagen

/ Matilda

Likes

Comments

Godmorgon!

Idag blir det en vanligt 8 timmars dag på jobbet, känns som det va längesen eftersom jag var i Riga förra tisdagen. Nu ska jag äta frulle sen försöka hitta något bra att ha på mig.

/ Matilda
  • 156 Readers

Likes

Comments

Mat/recept

Eftersom jag öppnade så slutade jag redan 10:30, helt galet, när man väl var igång! Så lunch fick bli hemma! Så jag stekte på två quornfiléer och wokade lite grönsaker, så enkelt, men så gott!


/ Matilda

Likes

Comments

Nu sitter vi på SJ snabbtåg påväg tillbaka till Stockholm efter en mysig dag med våran saknade lillebror Vincent. Alla syskonen är/har varit fosterhemsplacerade på olika ställen det är därför vi har umgängestid. Jag var ju placerad hos mitt ex förut, innan jag fick träningslägenheten som sedan slutade med ett eget förstahands kontakt!

Mysigt har vi haft det iallafall. Först åt vi lunch och sedan gick vi till ett mysigt fik för kaffe och sist tog vi en liten promenad. Alltid lika jobbigt att åka ifrån varann, för vi syskon hör ju egentligen ihop ❤️.

Tänkte lägga upp lite fina bilder från idag, fint väder men också snö? Helt galet då vi kommer från snöfria och muliga Stockholm.

/ Matilda

Likes

Comments

Mat/recept

Efter en lugn fredag med film mys med min man vakande jag vid 8 och sedan låg och drog mig en timme för sedan göra frukost, älsklingen är ju på jobbet sedan 7 imorse så han fick göra sin egna frukost! Idag ska jag vara barnvakt, så blir även en lugn dag denna dag, med andra ord ingen utgång och jag känner att det är välförtjänt att vila upp sig lite efter dom senaste helgernas bravader!

Nu ska jag äta och titta serier så jag skriver sen!

/ Matilda

Likes

Comments

Aktiviteter, Resor, Min livsresa

Jag och min älskade man fick äntligen den egentiden vi behövde, när vi kryssade till Riga, jag känner mig liksom boostad, kär och lycklig, den satt så perfekt och vi hade det riktigt bra tillsammans! Tog en del bilder, så varsågoda!

/ Matilda

Likes

Comments

Makeup, Party

Mitt smink är gjort av mig själv och jag använde mig utav bomull, näsdukar, flytande latex, färgerna: röd, svart, lila och filmblod. Samt vanligt smink som foundation bland annat.

/ Matilda

Likes

Comments