Header

Varit hemma sedan torsdag och det märks kan jag säga, så otroligt tråkigt, men snart är det äntligen dax för jobb igen!

Idag har jag städat, diskat, bakat och lagat mat och snart vankas det promenad och utegym, kul kul!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej där!

Sitter i bilen nu påväg efter en kväll med pojkvännen, syster och hennes kille samt sjukhus besök då min käke gjort sjukt ont i snart en vecka utan att jag vetat varför. Visade sig att nerverna snörrat ihop sig, så fick utskrivet Naproxen och citodon och grät av lyckan då jag insåg att jag förmodligen om några dagar slipper smärtan!

Annars så grillade vi, helt spontant då vi var på biltema och dom ringde så vi drog in på Ica maxi och köpte med mat som vi grillade med nya grillen. Mysigt!

Likes

Comments

  • 137 readers

Likes

Comments

Hejsan hoppsan!

Sitter nu i soffan med ny poppade popcorn och kall pepsi Max och väntar på att bestämma film med älskling.

Vi åt enkel middag idag, makaroner och köttbullar.
Imorgon vankas jobb och sedan arbetsintervju för ett receptionist jobb i sommar, så blir med andra ord en lång dag imorgon, men det är ju ledighet på torsdag, det behövs, jobbat dubbel jobb i veckan samt jobbat i helgen och känner att det börjar bli lite mycket... Men cash is king, speciellt om man går och drömmer om en varm utlandsresa snart!

Likes

Comments

Jag och Bae åt som sagt wok till middagen min var veg och hans var med kyckling. Nu ska vi sova och ladda för en arbetsvecka.

Likes

Comments

Hejsan!

Ligger i sängen och segar, har tvättstuga nu så det är det man väntar på... Jag har världens bakfylla från gårdagens kväll med min saknade vän Moa. Vi var hos mig och drack vin och bara babbla om allt mellan himmel och jord. Saknat att umgås med henne!

Som sagt har jag och älskling tvättstugan nu sen ska jag sätta igång med maten , kyckling wok blir det, gott och enkelt!

Likes

Comments