Header

Godmorgon!

Sitter och äter frukost med min ängel och tittar på gårdagens tempetion Island. Ska snart hoppa ur pyjamasen och göra mig redo att åka till jobbet. Kort dag idag, ganska skönt faktiskt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 2 Readers

Likes

Comments

Jag och min älskling avrundar denna söndag med te mys till filmen "sista dansen", en gammal goding! Imorgon väntas sovmorgon men sen jobb också, så man behöver inte gå och lägga sig mega tidigt idag, skönt. Nu ska jag fortsätta mysa med min man, så godnatt på er alla!

  • 17 Readers

Likes

Comments

Party

Godmorgon!

Här ligger jag lagom bakis och nyduschad. Var en kul kväll igår, vi firade min lillasyster, och det blev jätte bra! Nästa helg ska vi ut och fira henne igen, då jag bokat bord! Mysigt!

Nu ska jag gosa med min älskling. Skriver sen.

Likes

Comments

Nyss värmt på en tallrik med köttfärssåsen jag lagade i förr igår. Så underbart att det går att spara maten på det sättet! Så nu efter en lång dusch så ska jag äta och kolla serier innan jag måste börja med allt praktiskt. Puss!

  • 34 Readers

Likes

Comments

Jag och älskling sov fram till tio då min mormor ringde och väckte oss! Sen låg vi och lata oss tills jag gjorde iordning frulle sen åkte vi till affären med mormor.

Ska hoppa in i duschen nu så vi hörs!

  • 34 Readers

Likes

Comments

Wow, hola på er!

Jag trodde, eller jag var snarare säker på att jag hade bloggat iallafall en gång idag, jag som vill ta bloggandet seriöst igen men nej, inte hade jag det, bara fotat för ett blivande morgon inlägg, lätt hänt att det glöms det är ju det tråkiga med bloggandet att man lätt bara glömmer bort.

Men dagen blir ändå inte utan inlägg iallafall!

Hade sovmorgon till kl 9, sen höll jag två lektioner och assisterade resterande och satt i ateljén på fritids, ibland är jobbet det bästa!

Myskväll planerat idag med min älskling. Vi ska se på film och mysa och imorgon få sova ut tillsammans! Det är sällan vi får det då min man jobbar i stort sätt alla helger och ledig på vardagarna då jag jobbar så vi ser verkligen fram emot en mysig dag imorgon.

På kvällen imorgon ska jag på första firandet av min lillasyster som fyllde år igår, ska då på fest! Nästa helg ska vi ut då jag bokat VIP bord för utekvällen! Men mer om det då.

Nu ska jag och baby välja en bra film och bara tvärnjuta av fredagskvällen!

Mätta är vi också efter middagen, han åt kebab och jag en sallad. Skriver sen!


  • 42 Readers

Likes

Comments

OOTDLäs mitt inlägg om #metoo längre mer på bloggen.

Likes

Comments