Igår gjorde Klarna (som vi har som betallösning) ett testköp på vår hemsida som fungerade så allt börjar nu falla på plats. Vi har också fått två återförsäljare redan. Så otroligt roligt! Nu hoppas vi att allt fungerar i morgon.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så! Färdig! Med första delen iallafall. Jag behöver nya sängbord och någonting på väggarna. Kanske en ny lampa, tror jag ska söka på lite loppisar. Målning av väggar och tillverkning av en egen sänggavel får räcka för idag.

Sänggavel gör man superenkelt med en masonitskiva som kläs i ett billigt/gammalt täcke( fungerar som stoppning). Jag hittade en gammal grå linneduk som jag spände fast på skivan och spikade i små mässingfärgade möbelnubb. Inte alltid lätt när man inte har de verktyg som krävs men man tager vad man haver, så en slö sax fick fungera som en liten hållare så att jag inte spikade fast fingrarna. Nu belönar jag mig själv med grape och vaniljglass

​Före. Har verkligen gillat den randiga tapeten men det är så skönt nu när den är borta. Förändring är bra!

Likes

Comments

Vad gör man när man har massor med saker att strukturera upp innan lanseringen av sitt egna hudvårsmärke?! Jo man sitter igång och målar om sovrummet... helt knäppt. Vem gör sådant? Hål i huvudet. Jag har satt en tidsgräns. Ikväll ska det var färdigt.

Likes

Comments

Så fin dag! Sol och +22, det är vi inte bortskämma med här uppe... Så vad gjorde jag då?! Jo, satt i telefonen med Tyskland. Haha! Jobbar på med vår webbshop och fick fel nummer av en person på betaltjänsten vi valt. Tog en stund innan den tyska kvinnan kom på varför hon inte kunde se mina redan inlagda uppgifter. Rätt företag men fel land... Men sedan gick det superbra, har kommit på att om man själv är trevlig kund får man alltid bättre service. Säg inget till någon men så fungerar det hos mig med mina kunder också ;-)

Jobbade inte hela dagen, firade min Pappa som fyller 72år idag. God mat, tårta och familj. Allt jag behöver!

Likes

Comments

När det är semester får man förena nytta och nöje men jag kan på något sätt inte kalla Tistel Av Evalena för nytta eller jobb för den delen. Vi "jobbar" på med hemsidor, betallösningar och avtal. Lite nytt för mig men roligt att få lära sig mer om. Kombinerar med lite tid med familjen också, perfekt balans.

Likes

Comments

Är så glad och laddad att jag kan spricka. Besökte fabriken i Jämtland där jag fick prova på att packa mina egna produkter tillsammans med världens trevligaste crew. Skulle kunna flytta in hos dessa fantastiska människor. Hade turen att få hjälp av maken också. Han hade inte lika roligt som jag men var nöjd ändå ;)
Nu är det nära!!!!

Likes

Comments

Vi försöker hinna med så mycket som möjligt i mellan matcher här i Falun och Borlänge. Igår var vi på en långpromenad på lugnet. Vackert med alla hus och ängar. Vi hann också med en lunch i det gröna vid falu gruva, tyvärr fanns inte tiden till att gå ner i själva gruvan men helgen är inte slut än.

Elliot och hans lag ligger 1:a i sin grupp just nu. Vi får se vad som händer idag. Så spännande!

Nu ska vi planera dagen, ska bli stor sol och +23 här idag. Tur att jag packade ner solskyddsfaktor och paraply... alltid redo :)

Likes

Comments

Dag ett på fotbollsplanerna i Borlänge är gjord. Trevliga föräldrar och glada killar. Jag och Maken hann också gå en runda här i vackra Falun där vi bor över helgen.

Jag har också hunnit haft ett par telefonmöten med min fabrik i Jämtland. Så otroligt galet spännande. Det kom några glädjetårar när ytterförpackningarna anlände i veckan, så otroligt fina. Nästa vecka är de klara. Det har varit en lång väntan och mycket jobb så jag har verkligen svårt att förstå att det är nära nu.

Nu är det frukost och sen iväg på fler fotbollsmatcher. Vi ses!

Likes

Comments

Kära nån. Vilken spänning det blev här hemma när jag fick ett samtal från en vän som undrade om vi verkligen hade anmält Elliot till helgens fotbollscup i Borlänge? Här har vi laddat med nya vattenflaskor, vätskeersättning och plåster (och bokat hotell såklart) sedan har vi missat den lilla detaljen att anmäla sonen till "fotbollstävlingen". Nu är han född med segerhuva och där av massvis med tur (och snälla tränare som fixar) så nu har vi packat bilen och i morgon drar vi iväg. Håll tummarna att vi inte glömt något nu...

Likes

Comments

Naturligtvis blev det en intensiv vecka. Jag var fullt medveten om det. Så blir det när man hoppar på ett erbjudande om att få åka till Grekland i sista minuten.

Hemresan gick bra. Wilhelm kände sig mirakulöst piggare och eftersom flyget gick direkt hem till Midlanda så blev resan väldigt smidig.

Mina tre produkter har den här veckan fått bli fyllda i sina förpackningar. Jag är så lycklig och samtidigt skräckslagen. Ungefär som innan en förlossning. Snart är min baby här :) men sååå mycket jobb innan allt är klart och så lite tid.

Igår fick jag i alla fall fira midsommar med min fina stora familj (bara lillebror och svägerska i Västerås som saknades). Den lilla söta stugan vid sjön fylldes med barn och barnbarn svärföräldrar och föräldrar, god mat och skratt.

Likes

Comments