Hej!

Mina inlägg kommer bli via mobilen ett tag pga de är något trassel när man ska koppla ihop dator och mobil för att få internet på datorn. Så inläggen blir väl inte direkt så jätte bra men de får duga för tillfället.
Idag är jag hemma och tvättar och städar. Kände att de behövdes för sen så vill man ju även ha rent i hemmet när man ska få främmande på Fredag.
☺️ Så roligt ska de bli! Sen så har jag även en väldigt god nyhet att dela med mig av och de är att jag har fått jobb! 😀 Så underbart skönt de ska bli att få börja jobba igen och jag börjar redan på Måndag! 😜Längtar!!!
Men nu tänkte jag fortsätta att fixa här hemma så hörs vi sen!

Puss & Kram
❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Idag är de Fredag och jag är med killen på jobbet igen. Ska efter jobbet åka och hämta killens dotter för hon ska vara hos oss i helgen. Jätte roligt ska de bli
☺️ Försöka hitta på massa sköj!
Men ni får ha en fortsatt trevlig Fredag så hörs vi senare!
👍🏻☀️

Likes

Comments

Helt sjukt hur alla dagar kan se så olika ut. Ena dagen är man på strålande humör och andra dagen är man på botten.. Denna dag är en sån dag då jag är på botten.. Idag är en dag då jag tänker väldigt mycket på alla nära och kära som jag saknar så fruktansvärt mycket. Jag trivs och mår bra här i Göteborg men de är just de där att jag har flyttat 50 mil ifrån dom jag älskar. Det är dock bara såhär i början och sen så går de över. Men just när man är i denna period så mår man verkligen inte bra. Man bara känner en enorm saknad. Man måste i detta läge tänka att jag kommer träffa dom igen för de kommer jag ju att göra men sen är ju frågan bara när. Man kommer ju inte träffa dom lika ofta som innan tyvärr. Det är en skön känsla att flytta långt bort och börja om på ny kula men de har sina perioder i måendet också.

Likes

Comments

Nu sitter man i soffan efter middagen. Det blev köttbullar med hemgjord potatismos med rivna morötter. Super gott och enkelt! Har varit med killen på jobbet idag då han kör kranbil så åkte med i lastbilen. Har gjort de några gånger innan också och de är roligt för man får se så mycket. Får se hur de blir imorgon, kanske följer med igen. Resten av kvällen blir de att bara ta de lugnt framför tv.

Btw, vill att ni ska veta att jag saknar er och ni vet nog vilka ni är! Kommer upp och hälsar på så snart jag kan. Men vill fixa jobb och sånt först innan jag kommer och hälsar på. Vill att allt ska vara stabilt innan jag åker någonstans. Och jag hoppas att ni förstår mig. Men nu är så välkomna hit och hälsa på! 😊

Likes

Comments

Hej allihopa!

Nu är jag tillbaka i bloggen. Mitt liv har förändrats en del sen jag bloggade sist. Jag och robin har gott isär och jag har flyttat till Göteborg för jag hittade kärleken där. Vi gick inte isär pga jag hittat en annan utan vi gick isär innan jag träffade denna kille. Så jag flyttade 50 mil ifrån hemmaplan. Lite läskigt va de men de är hur bra som helst, trivs som fan! Håller på och söker jobb och förhoppningsvis så har ett företag blivit intresserad av mig, vi ska höras mera imorgon. Så håller tummar och tår att de blir något där! Meningen är nu att jag ska uppdatera varje dag igen och jag hoppas att ni vill fortsätta att läsa min blogg. Det kommer komma upp en del roliga saker för jag o M försöker hitta på så mycket roligt som möjligt!

Men ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi!☺️

Likes

Comments

Ni får ursäkta mig angående alla grönsaker jag har på tallriken.. 😂 haha Det vart väldigt dåligt med de idag till middagen. Men de ni ser framför er är kycklingfilé fylld med Filadelfiaost (smak vitlök) som är inlindad i bacon och de serverade jag med hemgjord klyftpotatis och en hemgjord kall sås. 😊 Middagen vart väldigt lyckad! 👍✌

Likes

Comments

Hej igen!

Dagen vart inte som man hade räknat med men de löser sig iallafall o det är de som är huvudsaken. 😊✌

Likes

Comments

Asså jag är så himla sugen på att göra en sak eller rättare sagt börja med en sak.. Har pratat om de förut men de blev aldrig av pga jag är så jävla feg. Jag gillar utmaningar och att testa på nya saker i livet men just detta är något som jag så gärna skulle vilja börja med men vågar inte.. De är att börja med Youtube! Det ser så roligt ut när man ser allas vloggar osv. Jag tror nog att jag skulle klara av de men bara om du/ni är med mig och stöttar mig o finns där för mig. 😊

Så vad tycker ni? Ska jag börja med de eller inte? 👍 eller 👎

Likes

Comments