Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej igen!

I helgen så åkte jag o min sambo till Uppsala o hade en sjukt skön dag tillsammans. Vi åkte först till biltema men sen så åkte vi ner på stan o gick runt i de fina vädret. Visst de blåste kallt men de va ändå fint väder. Jag shoppade lite och sen innan vi åkte hem så stannade vi o åt på max. Tänkte visa er vad jag köpte, va dock dålig på att ta bilder när vi va nere på stan. Ska försöka förbättra mig när de gäller sånt.

Jag köpte:

Jeans, linne, trosor och strumpor. Tyckte inte de va så roligt att ta kort på strumpor. Och juste, jag köpte ett nytt mobilskal till mobilen också. 😊

Likes

Comments

Hej allihopa! 😊

Hoppas att de är bra med alla er, med mig är de mycket bättre nu. Som ni kanske har märkt så har jag inte varit aktiv på ett tag och de har varit pga jag inte hade någon inspiration, trodde jag.. Men de visade sig att de va något annat som blockade mig för att kunna blogga, umgås med sambo o massa annat.

Det visade sig att jag hade ett beroende, o inte vilket beroende som helst utan jag var beroende av att titta på Netflix. O då tänker ni säkert: Vaddå beroende av Netflix? Jo jag är beroende av de o de märkte jag o min sambo här om dagen när vi hade en diskussion. Jag hade aldrig tänk på de på det sättet som jag gjorde då när vi kom på de. De va så att jag kunde sitta o kolla på Netflix 24/7 om jag så kunde, men de kan jag ju inte för jag jobbar ju. Men jag gick ifrån matbordet innan sambon hade ätit klart o så satte jag mig i soffan direkt o kollade o satt där tills vi gick o la oss. Jag satt hellre o kollade på serier än att vara ute med min sambo o hålla på med hans bil som jag faktiskt tycker är kul. Det är ganska så svårt att förklara såhär lite spontant men kan vara mer specifik på allt med mitt beroende i ett annat inlägg.

Ville bara berätta lite så ni får en förklaring på varför jag har varit borta ifrån bloggen 😊

Likes

Comments

Halloj! 😊

Har tänkt mycket på de här att dom flesta undrar varför tjejer har så mycket saker med sig i sin väska och jag tänkte berätta vad jag har i min väska och varför de är bra att ha med just de. Vad brukar ni ha med er i era väskor? 😜

Handkräm är en väldigt viktig sak att ha med sig om man lätt får torra händer och de får jag verkligen denna årstid. (Har även den som är på bilden och den är sjukt bra!)

Almanacka är bra att ha med sig om man behöver anteckna något angående jobb,möte osv. Eller om jobbet ringer och frågar om man kan jobba ett vist datum, då kan man kolla om man kan de.

Plånbok är ju något som alla har med sig kan jag tänka mig. Där har man ju alla bankkort, körkort/id osv.

Just denna årstiden så blir jag väldigt torr och även mina läppar så då måste man ju ha något för de såklart och jag har även de som är på bilden och den är sjukt bra tycker jag.

Alvedon är något jag alltid har med mig för jag får ofta huvudvärk och då är de ju hur bra som helst att ha med sig alvedon för då kan jag ta de så fort jag känner att jag börjar få ont i huvudet eller om jag har ont någon annanstans.

Nagelolja är något som jag nyligen har börjat att ha med mig och mina nagelband är inte dom bästa och då är de bara att ta fram oljan och smörja. Plus att den förstärker naglarna.

Mobilladdare är ett måste om de börjar bli dåligt med ström i mobilen. Jag är då beroende av min mobil som dom flesta är i dagens samhälle.

Pennor är något som också kan vara bra att ha med sig för att kunna skriva upp något i almanackan.

Tuggummi är ett måste efter att jag slutade röka. Hade de i väskan innan jag slutade röka också.

Smink är något som alla tjejer oftast med sig, kanske inte alla men nästan alla. Jag har då slut med mitt smink och har då inte med mig något nu men när jag har smink så har jag alltid lite smink med mig ifall de behöver förbättras eller fyllas i något.

Likes

Comments

Nu är de mycket i mitt huvud för troligen så har jag två jobb på gång och en av dom är ett jobb som jag aldrig trodde att jag skulle jobba inom. 😊 Visst, allt är dock inte klart men jag hoppas att de går hela vägen för de skulle vara så himla roligt! Tänker inte berätta vad de är utan ni kommer få reda på de längre fram om de är så att de går hela vägen. 😜 Denna helg har jag och sambon varit hemma och tagit de lugnt, hållit på med min bil. Jag dammsög den igår för den va så himla skitig. Ska till en av jobben imorgon så är lite små nervös men de kommer nog gå bra. Dock är de inte Tiohundra jobbet så ni vet. Igår kväll så satt jag och sambon och kollade på film i soffan och så tända jag lite ljus som jag älskar. 😍

Likes

Comments

Detta vart då middag idag. 😊 Så himla perfekt på en Söndag!

Likes

Comments

Ja nu är de inte så överdrivet långt kvar tills man fyller år så tänkte att jag ska lägga upp de jag önskar mig i födelsedagspresent. 😃 Dock är de här bara lite av allt jag önskar mig!

Likes

Comments

Ja detta fick man i brevlådan idag och man blev inte alls sugen på att åka till värmen! Vill så gärna åka utomlands.. Men nu är de så att jag ska berätta en sak när de gäller de och mig. Jag har ALDRIG varit utomlands.. 😒 Jag vill så gärna men just nu så finns inte ekonomin för de så de får tyvärr vänta. Men när man får hem sån där reklam så blir man så himla sugen!

Likes

Comments

Detta är en person som verkligen har förändrat mitt liv! Till de bättre då. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig, du stöttar och finns alltid där för mig. Det finns liksom inga ord för hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig!

Du och jag livet ut!! ❤


Likes

Comments