Halloj! 😊

Har tänkt mycket på de här att dom flesta undrar varför tjejer har så mycket saker med sig i sin väska och jag tänkte berätta vad jag har i min väska och varför de är bra att ha med just de. Vad brukar ni ha med er i era väskor? 😜

Handkräm är en väldigt viktig sak att ha med sig om man lätt får torra händer och de får jag verkligen denna årstid. (Har även den som är på bilden och den är sjukt bra!)

Almanacka är bra att ha med sig om man behöver anteckna något angående jobb,möte osv. Eller om jobbet ringer och frågar om man kan jobba ett vist datum, då kan man kolla om man kan de.

Plånbok är ju något som alla har med sig kan jag tänka mig. Där har man ju alla bankkort, körkort/id osv.

Just denna årstiden så blir jag väldigt torr och även mina läppar så då måste man ju ha något för de såklart och jag har även de som är på bilden och den är sjukt bra tycker jag.

Alvedon är något jag alltid har med mig för jag får ofta huvudvärk och då är de ju hur bra som helst att ha med sig alvedon för då kan jag ta de så fort jag känner att jag börjar få ont i huvudet eller om jag har ont någon annanstans.

Nagelolja är något som jag nyligen har börjat att ha med mig och mina nagelband är inte dom bästa och då är de bara att ta fram oljan och smörja. Plus att den förstärker naglarna.

Mobilladdare är ett måste om de börjar bli dåligt med ström i mobilen. Jag är då beroende av min mobil som dom flesta är i dagens samhälle.

Pennor är något som också kan vara bra att ha med sig för att kunna skriva upp något i almanackan.

Tuggummi är ett måste efter att jag slutade röka. Hade de i väskan innan jag slutade röka också.

Smink är något som alla tjejer oftast med sig, kanske inte alla men nästan alla. Jag har då slut med mitt smink och har då inte med mig något nu men när jag har smink så har jag alltid lite smink med mig ifall de behöver förbättras eller fyllas i något.

Likes

Comments

Nu är de mycket i mitt huvud för troligen så har jag två jobb på gång och en av dom är ett jobb som jag aldrig trodde att jag skulle jobba inom. 😊 Visst, allt är dock inte klart men jag hoppas att de går hela vägen för de skulle vara så himla roligt! Tänker inte berätta vad de är utan ni kommer få reda på de längre fram om de är så att de går hela vägen. 😜 Denna helg har jag och sambon varit hemma och tagit de lugnt, hållit på med min bil. Jag dammsög den igår för den va så himla skitig. Ska till en av jobben imorgon så är lite små nervös men de kommer nog gå bra. Dock är de inte Tiohundra jobbet så ni vet. Igår kväll så satt jag och sambon och kollade på film i soffan och så tända jag lite ljus som jag älskar. 😍

Likes

Comments

Detta vart då middag idag. 😊 Så himla perfekt på en Söndag!

Likes

Comments

Ja nu är de inte så överdrivet långt kvar tills man fyller år så tänkte att jag ska lägga upp de jag önskar mig i födelsedagspresent. 😃 Dock är de här bara lite av allt jag önskar mig!

Likes

Comments

Ja detta fick man i brevlådan idag och man blev inte alls sugen på att åka till värmen! Vill så gärna åka utomlands.. Men nu är de så att jag ska berätta en sak när de gäller de och mig. Jag har ALDRIG varit utomlands.. 😒 Jag vill så gärna men just nu så finns inte ekonomin för de så de får tyvärr vänta. Men när man får hem sån där reklam så blir man så himla sugen!

Likes

Comments

Detta är en person som verkligen har förändrat mitt liv! Till de bättre då. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig, du stöttar och finns alltid där för mig. Det finns liksom inga ord för hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag älskar dig!

Du och jag livet ut!! ❤


Likes

Comments

Tycker de kommer så himla mycket fina klänningar just den här tiden inför jul och nyår. Jag har hittat lite klänningar som jag tycker om. 😊 Eller vad tycker ni om dom här klänningarna?

Black Dresses

1) HÄR - 2) HÄR - 3) HÄR

Red Dresses

1) HÄR - 2) HÄR - 3) HÄR

Likes

Comments

Oj, shit vad klockan vart mycket!! Fick sån jävla huvudvärk tidigare idag men den ville inte ge sig fast jag tog alvedon. Så efter att sambon hade kommit hem och vi hade ätit middag så gick jag och la mig och vila. Men tänkte ju bara ligga och vila en timme typ. Men de blev tyvärr lite längre. Gick och la mig vid kvart över 3 typ och vaknade för en halvtimme sen. Så jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen idag.

Likes

Comments

Nej, asså så fort jag får pengar blir de att klippa sig kort igen!! 😊 Jag trivdes i de och jag tycker själv att jag passade i de. Men sen är frågan om man ska köra på rött igen eller om man ska köra på mörkbrunt. Ni kan väl komma med förslag på vad jag skulle passa i för färg. 😊

Denna bild är ifrån den 27 Augusti 2015!

Likes

Comments