View tracker
View tracker


Hej alla mina XO's!

Nu är det typ vinter, i alla fall kallt och blött! Jag har ett par kängor hemma men jag vill inte gå i dem om det ej är snö! Nu går jag i mina sneakers men jag vet inte om jag ska sluta gå i dem och gå med mina kängor istället så att mina sneakers inte blir förstörda. Jag tycker även att mina sneakers är mycket snyggare än mina kängor! Cad tycker ni att jag ska göra? För att jag vet inte vilka jag ska gå i.

Fråga: Vad tycker ni om årstiden November?

XOXO Tish

(Bilderna är tagna från google)

Likes

Comments

View tracker

Hej ala mina XO's!

Jag tycker det är skitsnyggt med näspiercing på sidan och under. Men jag kommer nog aldrig våga att ta det och nu är jag lite ung för att pierca mig tycker jag. Men istället för att pierca mig så har jag fejkpiercing i näsan! Jag har en stor med något slags mönster typ och en mindre jag fick av min moster för att hon ville inte ha den, men den mindre är liten och har bara små guldkulor typ. Jag tycker nog mest om den lilla för att den kan jag ha om jag vill se ut som utan, man ser den lite bara. Medans jag kan ha den större när jag vill att den ska synas.

Fråga: Tycker ni att det är snyggt med näspiercing?

XOXO Tish

Likes

Comments

Hej alla mina XO's!

Nu sitter jag och jobbar lite på min dator och lyssnar på musik. Förlåt för att jag inte har varit så aktiv på några dagar men det har varit så mycket med skolan. Jag lovar att jag ska bli bättre på att lägga upp på bloggen så ni får lite att läsa.

Fråga: Hur gör ni för att visa att ni tycker om någon?

Jag har tänkt att på varje upplägg kommer jag att fråga en random fråga och så får ni svara på dem!

XOXO Tish

Likes

Comments

Hej alla mina XO's!
Nu sitter jag och lyssnar på musik i mitt rum och chillar. Idag har jag åkt skridskor och jag fick super ont i mina fötter men det var det värt👍🏻 jag är ganska bra på det!

XOXO Tish

Likes

Comments

Hej alla mina XO's!

Jag ä supertrött efter Boda Borg! Så jag beslutade mig om att ta ett spabad. Vattnet var super varmt så man nästan brände sig men det var ändå skönt. Jag satte in min högtalare i badrummet och satte på den med musik och ljus. Sen så låg jag bara och lyssnade på musiken och tog det lugnt. Jag schamponerade och gjorde inpackning på håret och använde skrubb och olja till kroppen. Nu är jag fräsch och ren till skolan imorgon, orka!! Jag vill ha längre lov men jag får bara vänta någon månad tills det blir jullov. Detta blev en mysig kväll och nu ska jag sitta med datan tills jag ska gå och lägga mig.

XOXO Tish

Likes

Comments

Hej alla mina XO's!
Idag har jag varit på Boda Borg med mina kompisar. Det har varit superkul och vi åt deras tacobuffe! Vi klarade av flera banor men den roligaste var bollkul för att ett av de rummen var fyllda med stora mjuka yogabollar som man låg i. Nu sitter jag på bussen och är påväg hem!

XOXO Tish💗

Likes

Comments

Hej alla mina XO's💗
Nu sitter jag hemma med datorn och tittar på Gray's Anatomy. Idag har jag varit i Norrköping på Ingelsta och köpt skor till vintern. Det tog en väldigt lång tid innan vi hittade ett par bra skor som passade mig. Jag har nämligen alltid haft svårt att hitta rätt skor som passar mig perfekt på utseende, storlek, färg osv. Jag har storlek 42 på skor, vad har ni? Skriv gärna i kommentarerna vilken storlek ni har och vart ni brukar köpa era skor. Vi hittade till slut ett par skor på INTERSPORT som var supersnygga och kommer att vara suveräna i vinter👍🏻

XOXO Tish💗

Likes

Comments

Hej alla mina XO's!
Nu har jag kommit hem efter bowlingen och det var superkul! Jag kom tyvärr sist av alla men vi spelade för att ha kul. Efter bowlingen åkte vi och köpte pizza och hyrde film😋
Nu sitter jag i soffan och tittar på film och äter godis😋

Hoppas ni fick en bra kväll!
XOXO Tish 💗

Likes

Comments

Hej alla mina XO's!

Detta är mitt första inlägg på bloggen idag, YES!! Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, det är typ tomt i min skalle just nu. Men jag hoppas att ni kommer att tycka om denna bloggen!

Idag ska jag åka och bowla med min familj och några kompisar. Vi kommer att äta på stan efter det, jag hoppas på pizza. Just nu sitter jag och sminkar mig.

XOXO Tish, PS denna bild togs med min data, därför är den inte så skarp!

Likes

Comments