Detta är en slags afrikansk tacos! Den är lite lik den vanliga tacosen, men den här är lite mera neutral med starka och annorlunda smaker. Man kan ha vilka grönsaker man vill till den men köttet är kryddat. Man ska steka köttet med chili eller chili flakes fungerar också, det örn själva basen. Sen kan namn lägga till olika kurder eller krossade tomater, det får man välja själv. Jag skulle föreslå att man har chili, baskilika, lite tomatpuré och körsbärs tomater i den. Det är mitt tips! Det var väldigt gott, Men lite starkt. Man över inte ha chili i om man inte vill, man m ha vitlök istället för chili.

XOXO Tish

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla!

Alltså titta på denna goda tallrik med avokado, tomat, mozzarella och ägg. Alltså mums! Jag har inte gjort denna "rätt" än men jag ska det snart! Det här är en perfekt lunch, om man vill ha en lätt och enkel lunch. Man kan självklart lägga till eller ta bort något om man vill.

Jag fick denna bild från Kourtney Kardashians instagram. Ett litet tips är att man har på lite olivolja, salt och peppar så får det lite sting! Hoppas att ni testar denna rätt!

XOXO Tish

Likes

Comments

Hej alla!

Idag har det varit en kort och tråkig dag. Jag vaknade typ klockan 10 och gick upp och åt en god och nyttig frukost. Sen satt jag bara och kollade på tv en stund och sen var klockan redan halv 4 och då skulle man iväg till träningen. Hela dagen bara var slut efter några timmar känns det som. Men sen när jag kom hem åt vi pizza och kollade på mello, taggad inför finalen nu!

Men jag tänkte prata lite om ett känsligt ämne idag, mobbning! Jag satt och lyssnade på lite musik och då kom låten Nån Annan med Dani M upp. Och när jag lyssnade på låten så fick jag en känsla om hur man är om andra människor. Dani M sjunger mycket i låten om att kunna passa in, och alla passar in! Men det finns ju folk som tycker att vissa personer inte passar in och då ska de gå och trycka ner den personen istället bara för att accepterat personen som den är. Det finns ju olika personer också som blir nedtryckta för hur de är. Det finns de som ignorerar den elaka personen och bara går vidare vilket är en självsäker person. Sen finns det de som blir väldigt påverkade av detta, och dem personerna mår dåligt då.

Jag säger bara såhär, Var den du är och skit i vad alla andra tycker och säger om en. Det är ditt liv och gör vad DU vill med det. Låt aldrig någon trycka ner dig för den du är! Jag hoppas att detta meddelande sprider sig och att alla är som de är!

XOXO Tish

Likes

Comments

Hel alla!
Förlåt att jag inte har varit så aktiv på så länge. Jag har varit upptagen och haft väldigt mycket med skolan och inget internet. Men nu ska jag börja blogga igen. Det kommer att bli som vanligt! Skriv gärna i kommentarerna om ni har något ni vill att jag ska blogga om! 

XOXO Tish!

Likes

Comments

SNART ÄR DET JUL!!!
Hej alla, om någon vecka så är det julafton. Det kommer att bli supermysigt i år. Min familj kommer bara att fira med min mormor och morfar utan några andra. Det blir en ganska så lugn jul🎉🎁🎊

Fråga: vad tycker ni om julen???

XOXO Tish

Likes

Comments

Hej alla mina XO!

Idag har jag en matbild till er. Detta är broccoli, haricoverts och räkor med vitlök. Det var supergott men jag råkade visst ånga grönsakerna lite för länge men annars var det supergott👍🏻👍🏻👍🏻

Likes

Comments


Hej alla mina XO's!

Nu är det typ vinter, i alla fall kallt och blött! Jag har ett par kängor hemma men jag vill inte gå i dem om det ej är snö! Nu går jag i mina sneakers men jag vet inte om jag ska sluta gå i dem och gå med mina kängor istället så att mina sneakers inte blir förstörda. Jag tycker även att mina sneakers är mycket snyggare än mina kängor! Cad tycker ni att jag ska göra? För att jag vet inte vilka jag ska gå i.

Fråga: Vad tycker ni om årstiden November?

XOXO Tish

(Bilderna är tagna från google)

Likes

Comments

Hej ala mina XO's!

Jag tycker det är skitsnyggt med näspiercing på sidan och under. Men jag kommer nog aldrig våga att ta det och nu är jag lite ung för att pierca mig tycker jag. Men istället för att pierca mig så har jag fejkpiercing i näsan! Jag har en stor med något slags mönster typ och en mindre jag fick av min moster för att hon ville inte ha den, men den mindre är liten och har bara små guldkulor typ. Jag tycker nog mest om den lilla för att den kan jag ha om jag vill se ut som utan, man ser den lite bara. Medans jag kan ha den större när jag vill att den ska synas.

Fråga: Tycker ni att det är snyggt med näspiercing?

XOXO Tish

Likes

Comments

Hej alla mina XO's!

Nu sitter jag och jobbar lite på min dator och lyssnar på musik. Förlåt för att jag inte har varit så aktiv på några dagar men det har varit så mycket med skolan. Jag lovar att jag ska bli bättre på att lägga upp på bloggen så ni får lite att läsa.

Fråga: Hur gör ni för att visa att ni tycker om någon?

Jag har tänkt att på varje upplägg kommer jag att fråga en random fråga och så får ni svara på dem!

XOXO Tish

Likes

Comments