Hallåhallå
Hur är det med folket? Med mig är det absolut piss.
De senaste dagarna har varit så hemska och har varit så nära botten, känns nästan lika hemskt som det gjorde för några år sedan.

I tisdags natt var första gången på något år (?? helt sjukt) som jag hade seriösa självmordstankar. Hade nästan glömt hur hemskt det var helt ärligt. Som tur var har jag så fina vänner som orkar med mig när jag mår piss.

Idag försov jag mig även stenhårt och vaknade vid 14? Slutar för dagen 14.30 så det var inte ens någon ide att försöka gå till skolan. Istället låg jag hemma och käkade flingor och mådde dåligt över mig själv.
Duschade och sen blev det plötsligt kväll. Åkte till affären med Tea och det slutade med att vi satt och asgarvade åt våran egen misär. Det är verkligen sådant som behövs ibland, att bara skratta åt hur piss allt är.

Just nu ligger jag här i sängen och är så sjukt nervös över imorgon.. Ska till bup och ska träffa en ny psykolog. Nästan så att jag ligger här och ber till gud att hon inte är dum i huvudet.

Ha det gott

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallåhallå
Idag skulle jag vilja diskutera något som händer mig väldigt ofta: att känna sig oälskad.

För mig är det helt okej att känna mig oälskad av främlingar, inte direkt så att jag bryr mig om idioter som inte ens känner mig. Men det värsta jag vet är verkligen när jag känner mig oälskad av de som står mig närmast. Det är väldigt ofta som jag kan få för mig att mina bästa vänner är sura på mig och måste fråga om jag gjort något fel. Såklart är det alltid jag som inbillar mig och det inte är något fel. Men känslan av att något är fel och att en person man bryr sig om inte gillar än längre är så sjukt skrämmande.

De som inte känner till detta om mig kan oftast bli sjukt förvirrade när jag frågar om de är sura på mig. Men jag tror dock att detta har något med mina problem i att jag är så sjukt rädd för att bli övergiven igen. Vänskap är något utav de viktigaste jag har här i livet och något av det som håller mig vid liv idag. Och då känna att något som håller mig vid liv inte längre finns är skrämmande som in i helvete.

Har allmänt svårt att lita på folk och när jag väl släpper in någon och litar på dem till fullo kan det ta sjukt lång tid innan jag släpper det. Har aldrig haft ett förhållande men kan nästan säga att jag tror att det är värre att bryta en djup vänskap än att göra slut. Har såklart behövt bryta vänskaper förut och oftast var det att man bara gled ifrån varandra och helt enkelt slutade prata, det är verkligen inte så smärtsamt. Men när en av ens bästa vänner vänder totalt och börjar hata en från ingenstans? Det sätter sina spår. Kan låta töntigt att detta hände när jag var ganska ung men är så sjukt rädd att förlora vänner sedan dess.

Mina vänner är det bästa jag har, de är familjen jag valde och de jag vill fortsätta ha kvar.

Likes

Comments

Hallåhallå
På senaste tiden har jag börjat rita mer och mer och dessa bilder är något jag gjort när ångesten tagit över och jag känt att jag ville göra något jävligt deprimerande som jag ändå är bra på ett sätt.

Så letade upp ett citat och började göra något utifrån det. Kan fastna för väldigt olika saker ibland men detta var vad hag fastnade för denna gång.

Blev faktiskt väldigt nöjd även fast det kanske inte riktigt är något jag skulle visa en släkting för att visa vad jag kan rita så är det  ändå fint och folk på internet kan nog uppskatta dessa tror jag.

Likes

Comments

Hallåhallå
Kan vi snälla diskutera vad fan ångest gör med en?
Har haft en skitbra dag där jag skrattat med vänner, tränat (!!?!?) och bara haft det allmänt bra. Så nu när jag ligger i sängen för att sova så kryper ångesten upp från ingenstans och stryper tag i mig.

Ligger nu här med en sån obehaglig känsla i hela kroppen och vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.

För något år sedan hade jag tagit till väldigt dåliga metoder för att hantera ångest som denna tex självskadebeteende, så jävla glad att jag tagit mig ur det men i stunder som denna blir jag så jävla svag att jag bara vill förstöra allt. Genom DBT;n på bup har jag självklart lärt mig metoder för att hantera detta men det är så jävla svårt när man är mitt i känslan?

Känner mig så oönskad av allt och alla just nu även fast jag för 30 minuter sedan skrattade med mina vänner och kände mig on top av allt. Det är vad som är så äckligt jobbigt och läskigt med ångest, att det kan förändra allt på 2 sekunder och få en att känna sig sämst.

Ska försöka hantera denna äckliga ångest med att rita något och lyssna på musik, önska mig lycka till pls

Likes

Comments

Hallåhallå
Idag började alltså skolan igen... fuck me alltså. Från friheten jag kände i Spanien till skolan här i Sverige.
Jag vill tillbaka till spanien helst nu. Värmen och speciellt lugnet och friheten jag kände där vill jag ha tillbaka helst nu direkt. Känner mig så instängd och uttråkad här i sverige, samma rutiner hela tiden om och om igen. I spanien kände jag mig spontan och glad. Här hemma är allt bara grått och snö överallt..
Lägger till lite bilder från spanien för att höja mitt humör och för att le av minnet

Likes

Comments

Well tänkte nog försöka mig på den här skiten med att blogga. Ingen kommer ändå läsa den så kmr skriva vad fan jag vill om det som händer i mitt liv.
Är 17 år atm och går på natur på gymnasiet vilket är ett helvete i sig.
Kämpar på med allmän ångest, depression och även ADD.
Kommer nog bli kul ibland, här är vara några random bilder oki

Likes

Comments