Idag lyxade man till de med bananpannkakor till frukost 👌🏼 så gott asså!!

Och nu tillbringar man tiden med att vara på TB (timebeer för er som inte vet) o äter vitlöksbröd 😍 så jäkla nice 🙈

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på lite öl på satins uteservering samt fotboll senare under kvällen. Sjukt dåligt spelat av ÖSK tycker jag, mesigt spel faktiskt.
Sjukt fint ölglas också där läppstiftet alltid hamnar på kanten...

Likes

Comments

Lite kvällsmys igår med att landslaget i handboll tog platsen till OS med en riktig rysare o sen blev det att mysa ner i bubbelpoolen för lite massage ☺️ supertrevligt att bada ute nu, knappt kallt att kliva upp efter också 👌🏼
Men såg nått typ av plan flyga över som blinkade sjukt mycket emot vad de brukar kunna göra, såg lite misstänksamt ut men finns väl sånna plan också haha?!

Likes

Comments

Det pratas en hel del om det som skedde i Bryssel under förra veckan. Då flera miste sina liv och ett land, eller hela Europa var skakade. Men det har fått mig att fundera lite på hur vi agerar i tillfällen som detta. Att det var ett terrordåd samt IS som utförde detta vet vi alla vid det här laget. Men är det inte så att terrorister alltid är ute efter att dabba så många som möjligt med de dem gör, jag är inte så insatt men har för mig att de vill ha en typ av bekräftelse. De är inte ute efter att skada någon personligen utan de är mer ute efter att synas samt sprida en skräck emot dem. En typ av berömmelse där de kommer bli kända även fast de inte lever efter attacken. Deras självkänsla som grupp byggs säkert upp och de kommer att göra något ännu större nästa gång för att beröra flera människor. 

Om man tänker vidare på detta så kanske man behandlar en sån här grej fel. De vill ha uppmärksamheten och vi ger dem det genom att media runt om i världen skriver om det. Personerna bakom detta läser självklart nyheter också. Med detta säger jag inte att vi inte har rätt till att veta vad som händer rumt om i världen men förminskar man det hela så tror jag att man kommer göra de här terroristerna missnöjda, vilket borde kunna leda till att de här personerna gör bort sig genom att utsätta sig för fler risker samt agera impulsivt. Att göra något utan en plan brukar oftast aldrig gå bra när det är lite större grejer det rör sig om. 

Likes

Comments

Godmorgon, tisdag och jag ska jobba kväll igen...
Men nu innan så tänker jag mysa hemma i sängen och kolla på serier tills jag tröttnar ☺️

Likes

Comments

Under veckan har man införskaffat sig lite nya roliga grejer 😅 lite färgpennor för att kunna måla i en målarbok för vuxna, en doftljus olja samt en receptbok med nyttiga juicer osv ☺️

Likes

Comments

Nu är jag sådär dålig igen på att uppdatera mig här...
Men är nog mest för att jag haft väldigt lite att göra samt haft småfeber 😅
Så hm några höjdpunkter...har tränat tills musklerna värkte i flera dagar efter 😂 blev en fest i fredags där sjukt man typ bara blev äcklad av folk samt såklart var mitt ex där med nya tjejen, så töntiga haha!
Sen igår då så blev det jobb för min del vilket blev ganska segt då det inte hände så mycket under kvällen där. Men innan köpte jag mig ett par adidas skor, samt valde ut en tröja jag ska få på påsk 😁

Och nu idag har man haft en ledig dag så den har jag tillbringat dagen med att städa, gått in skona hemma lite samt ätit första lunchen för i år ute och nu under kvällen skaffat sig ett viaplay konto. Så nu vilar jag i sängen o kollar på mad dog.

Likes

Comments

Denna helg har varit lite hektisk så det har blivit lite dåligt med inlägg, så nu tänker jag summera den lite.

I fredags hade jag återträff med skolans alla 95 klasser ifrån Thoren. Var sjukt kul att se alla klasskamrater samt några ifrån andra klasser som man lärt känna med tiden. Dock var det inte kul att träffa alla, vissa betedde sig väldigt illa och kunde inte ens vara artiga under en kväll. Helt ofattbart tycker jag, självklart tycker man inte om alla men artig o hälsa iallafall kan man vara. Men iallafall så var vi på nivå först inne på Ritz och sen gick vi in till Ritz festlokal. Lite bilder ska självklart visas!

Under lördagen blev det dags för jobb, bandysällskap som skulle vara hos oss för att äta osv. Dock var de väldigt otrevliga på kvällen, eller rättare sagt spelarna som kanske var max 18 år som klagade på allt. Verkligen allt! Och tränarna stod bara där o kollade på o sen i efterhand så kommer några av dem fram o säger att maten var supergod och att de va nöjda osv. När vi innan haft deras ungdomar som under 2 timmars tid stått o klagat på allt innan...känner mest att de antingen inte menar det eller så bryr de inte sig alls om att deras ungdomar ska bete sig bra när de är någonstans som ett lag.

Söndagen hände de inte alls mycket mer än att jag jobbade mig helt slut. Så jag hade inte ork för att skriva då 🙈 så nu sitter jag hemma i sängen och tar det lugnt medan jag skriver detta inlägg, och samtidigt försöker skruva upp tungpiercingen så jag kan byta den sen när piercingen jag beställt kommer 😁

Likes

Comments

Under morgonen var jag hos kiropraktorn, förhoppningsvis sista gången med axeln. Gick väldigt bra faktiskt, fick inte ens ont under promenaden hem så äntligen slipper man den förfärliga värken! Sen så är den underbara solen äntligen här och bara längtar efter att snön ska försvinna så man kan ha snygga ljusa kläder utan att riskera stänkfläckar ifrån snön 😁 Men nu ska jag lyxa till det med en smoothie! En ny variant jag provat där jag har:
En banan
Två teskedar kokosolja
Ca en matsked chia frön
Vaniljyoughurt i valfri mängd

Supergod o enkel smak 👌🏼

Likes

Comments

Idag har man varit på hockey 😅 dock ingen vinst denna gång, väldigt dåligt spel tycker jag faktiskt...men ah ska iallafall bjuda på lite bilder.

Likes

Comments